- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Áh, akkor azért néztem be, azt hittem Te is az Arc-ra utazol. A Define az ajtó miatt jobb, azt szeretem is alapból, a mostani is olyan, de sajnos túlságosan tetszik az Arc. Ja, és azon ugye van USB3.0 kivezetés, és mivel a következő pendriveom úgyis 3.0-ás lesz, és minimum 16-os, ez is plusz pont. Mondjuk az ARc-tól én pont félek a teteje miatt. Na majd ha jönnek a tesztek, kiderül...
A linket köszönöm, vicces, de tegnap éjjel(meg utána alvás közben
) pont egy ilyen ötlet fogalmazódott meg bennem is, de egy az egyben. Alapvetően is így képzeltem, de ez az i-re a pont, köszi
-
hoffman_
nagyúr
OC... heh
Szegényt már 3 hónapja zaklatom, havi egyszer, hogy mi újság, legutóbb ma reggel jött a privát, hogy még semmi
És zodiak se hallotta hírét se még a háznak. Nem baj, minél tovább várok, annál kevésbé számít, hogy mennyibe fog kerülni. Najo, sajna ez sem igaz
Egyébként ez a kérdés kicsit előreszalad, de te hogy tervezed az odd berakasat? Olyan gyönyörű a ház pofija, nekem nincs szívem egy rusnya olvasót berakni, még egy letisztult feketét sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest