- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
hoffman_ #128 üzenetére
Az antec azért tényleg jó..én nem is értem, hogy egyáltalán miért kell hasonlítgatni, nekem egy pillanatig nem jutott eszembe az FD-ről az Antec...
A CM kórság pedig annak a hozadéka, hogy a házas téma iránt kevésbé fogékony laikus a CM-ről hall elsőnek mint "A HÁZ", és a tudatlanságát, vagy a témában lévő hiánosságait azzal kompenzálja, hogy mindent lefikáz ami nem CM
mod: szerintem risszul értelmezted az első mondatom, mert tulajdon képpen veled értettem egyet, és azokkal nem, akik a fractal házára egyből az anteccel reagáltak, azt állították szembe ezzel..
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest