Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Kissjeno
üzenetére
A Te negatívumaidra rácáfolnék, az én esetemben hibátlanok mind a talpak, mind a tápegység gumibakjai. A HDD rögzítéssel se volt bajom, nekem ott van vinyó, amit Te hibának említettél.
A ventik viszont iszonyat hangosak, ezt alátámasztom én is. Ahhoz képest, hogy ~900rpm körüli 14 centisek, valami brutál hangjuk van, azt hittem kidobom őket a fenébe. A szabályzóval mondjuk szépen lehet állítani mindet, és kis fordulatokon is elég sokáig van jó légszállításuk. Alapvetően én jobban savazom majd a házat, de az általad említett hibákkal pont nem találkoztam
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő