- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kissjeno
tag
Sziasztok !
Hétvégén betelepültem az arc midibe egy-két véleményt mondanék a házról.A ház nagyon masszív nem spórolták ki az anyagot a lemezekből. .Nagy hely van benne és a kábeleket is igényesen el lehet vezetni . A felső perforált porszűrős lemez huppog, de ez egy kis optikai hiba. Merevlemez rögzítése tökéletes a vinyók hangját nem lehet hallani és nem is rezgetik a házat.(SSD hangját sem hallom
) Amint a képen majd látszik elől két venti fujja be a levegőt hátul pedig egy terelgeti kifele a meleget. A felső HDD keretet el fogom majd fordítani, hogy akadálytalanabbul áramoljon a levegő. Felülre nem akartam tenni ventit, hogy ne zajongjon pedig a hűtés hatásfokát megnövelte volna.
A ventillátor vezérlés nem teljesen úgy működött ahogy gondoltam. Azt hittem, hogy a legalacsonyabb fokozatban pörög az összes venti a legkisebb fordulatszámon, de nem.
Legkisebb fokozatban csak egy venti megy majd a poti tekerésével indul a 2. és 3.Mondok egy két minimális negatívumot is:
A ház hátsó lábaiból a gumibetét ki tud esni ha húzod a földön vagy a szönyegen , gyenge a ragasztó.
A tápegység alatt lévő szintén kis gumilapok szintén le tudnak esni.
Az alsó HDD keret felső szintjére a vinyót nem tudtam betenni mert a felső keretből 4 db csavarvég átlógott oda.
Ha fel van tekerve minden venti maxra akkor azok hangosak, én úgy vélem ez inkább szélzaj , de nem biztos nem voltak még ilyen nagy ventijeim.
A megfelelő hűtéshez nem kell maxon járatni a hűtőket, most például szinte nem is hallom a hűtöket, 26 fokos szobában 30 fokos a HDD, 35 fokos a core 2 8400.MInden összevetve ajánlom ezt a házat bárkinek !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigabyte alaplap topik
- Fogyjunk le!
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest