- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kissjeno
tag
Sziasztok !
Hétvégén betelepültem az arc midibe egy-két véleményt mondanék a házról.A ház nagyon masszív nem spórolták ki az anyagot a lemezekből. .Nagy hely van benne és a kábeleket is igényesen el lehet vezetni . A felső perforált porszűrős lemez huppog, de ez egy kis optikai hiba. Merevlemez rögzítése tökéletes a vinyók hangját nem lehet hallani és nem is rezgetik a házat.(SSD hangját sem hallom
) Amint a képen majd látszik elől két venti fujja be a levegőt hátul pedig egy terelgeti kifele a meleget. A felső HDD keretet el fogom majd fordítani, hogy akadálytalanabbul áramoljon a levegő. Felülre nem akartam tenni ventit, hogy ne zajongjon pedig a hűtés hatásfokát megnövelte volna.
A ventillátor vezérlés nem teljesen úgy működött ahogy gondoltam. Azt hittem, hogy a legalacsonyabb fokozatban pörög az összes venti a legkisebb fordulatszámon, de nem.
Legkisebb fokozatban csak egy venti megy majd a poti tekerésével indul a 2. és 3.Mondok egy két minimális negatívumot is:
A ház hátsó lábaiból a gumibetét ki tud esni ha húzod a földön vagy a szönyegen , gyenge a ragasztó.
A tápegység alatt lévő szintén kis gumilapok szintén le tudnak esni.
Az alsó HDD keret felső szintjére a vinyót nem tudtam betenni mert a felső keretből 4 db csavarvég átlógott oda.
Ha fel van tekerve minden venti maxra akkor azok hangosak, én úgy vélem ez inkább szélzaj , de nem biztos nem voltak még ilyen nagy ventijeim.
A megfelelő hűtéshez nem kell maxon járatni a hűtőket, most például szinte nem is hallom a hűtöket, 26 fokos szobában 30 fokos a HDD, 35 fokos a core 2 8400.MInden összevetve ajánlom ezt a házat bárkinek !
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest