Új hozzászólás Aktív témák

• Kissjeno

tag

Sziasztok !
    Hétvégén betelepültem az arc midibe egy-két véleményt mondanék a házról.

A ház nagyon masszív nem spórolták ki az anyagot a lemezekből. .Nagy hely van benne és a kábeleket is igényesen el lehet vezetni . A felső perforált porszűrős lemez huppog, de ez egy kis optikai hiba. Merevlemez rögzítése tökéletes a vinyók hangját nem lehet hallani és nem is rezgetik a házat.(SSD hangját sem hallom :) ) Amint a képen majd látszik elől két venti fujja be a levegőt hátul pedig egy terelgeti kifele a meleget. A felső HDD keretet el fogom majd fordítani, hogy akadálytalanabbul áramoljon a levegő. Felülre nem akartam tenni ventit, hogy ne zajongjon pedig a hűtés hatásfokát megnövelte volna.

A ventillátor vezérlés nem teljesen úgy működött ahogy gondoltam. Azt hittem, hogy a legalacsonyabb fokozatban pörög az összes venti a legkisebb fordulatszámon, de nem.
    Legkisebb fokozatban csak egy venti megy majd a poti tekerésével indul a 2. és 3.

Mondok egy két minimális negatívumot is:

A ház hátsó lábaiból a gumibetét ki tud esni ha húzod a földön vagy a szönyegen , gyenge a ragasztó.
    A tápegység alatt lévő szintén kis gumilapok szintén le tudnak esni.
    Az alsó HDD keret felső szintjére a vinyót nem tudtam betenni mert a felső keretből 4 db csavarvég átlógott oda.
    Ha fel van tekerve minden venti maxra akkor azok hangosak, én úgy vélem ez inkább szélzaj , de nem biztos nem voltak még ilyen nagy ventijeim.
    A megfelelő hűtéshez nem kell maxon járatni a hűtőket, most például szinte nem is hallom a hűtöket, 26 fokos szobában 30 fokos a HDD, 35 fokos a core 2 8400.

MInden összevetve ajánlom ezt a házat bárkinek !

Új hozzászólás Aktív témák