Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9000) #76500480


#76500480
törölt tag

Sziasztok
Probalkozunk ezekkel a specko lisztekkel, típus szerint alakor, selymes liszt, kenyerliszt(kukutyin féle :D ). Kérdésem, hogy lehetne kevésbé folyossa tenni a kenyeret hogy megtartsa az állagát? Illetve valamikor nem kel olyan szépen mint az ócska Lidl fehér liszttel.
kovasz alap(rozs, szűrtviz 1:1) 420g liszt(250 kenyér maradék vegyesen, 3dl bögre víz, 2 tk só).
Masik kérdés ami inkább érdekel :DDD hogy ezek a liszttek igazából teljeskiörlésűek :F Nagyon barna tőle a kenyér. [kép]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.