Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• solena

tag

inf3rno:
    Nem tudom, nekem margarinnal (70% zsírtartalmú) sem ragad a tészta. Igaz, én margarinos kikenés után még belerázok egy fél marék lisztet, és csak utána mehet bele a tészta.
    Kókuszzsírt talán egyszer kipróbálom, de amit havernál láttam, valahogy nem jött meg a kedvem hozzá.
    Tudok az omega-3-ról:) Csak rajtam már az sem segít koleszterin szempontjából, mivel a szervezetem magának állítja elő a koleszterint, és nem nagyon hajlandó felfüggeszteni, csökkenteni ezt a tevékenységét:DDD
    A receptet köszi, szerintem almával kipróbálom (ettem répatortát, nem győzött meg, hogy a répát érdemes süteményként értelmezni), mert eléggé jól néz ki gondolatban:)
    Édesítőszeres piskóta: konkrétan cukron, mézen és fahéjon kívül más édesítőszert nem használok (vagy ordenáré mellékíze van, vagy beteg tőle a gyomrom), de hogy állsz a sütőporral? Kicsit segít megtartani a tésztát. Egyébként, az eritrit nem karamellizálódik, a cukor viszont igen, és alapvetően a cukor tartja meg a tészta formáját.

mephi666:
    ez a recept tipikusan olyan, hogy bazigyorsan megvan:DDD tuti, lesz vele egy kísérletem:)

Új hozzászólás Aktív témák