Új hozzászólás Aktív témák

  • jakobkacsa

    senior tag

    válasz Sianis #118 üzenetére

    szerintem kifejezetten rossz otlet lenne konzerv husimitaciobol csinalni szegeny tatarbifszteket, megolned a lenyeget
    rendes marhahusbol, az igen (2x ledaraltatva, vagy inkabb 3x)

    Az elkesziteshez: sztem fejenkent 15-20dkg husnak elegnek kell lennie normails esetben (en nem vagyok normalis eset, tetszoleges mennyiseget meg tudok enni belole :D)
    Meg lehet csinalni ugy is, hogy nem rakod ossze erlelodni, hanem frissen alkotoelemenkent talalod - nagyon jo szorakozas osszeallitani a sajat tatarodat, sajat szajad izlese szerint (bar en jobban szeretem ugy 2 nappal elore elkeszitve, szerintem osszerve finomabb, dehat az izles pofon)
    A lenyeg: hus, hagyma, fokhagyma, tojassargaja (ebbol adagonkent/fejenkent 1et, ha elore megcsinalod, akar tobbet is, jol osszeall tole, kenhetobb lesz), egy kis vaj, paradicsomszosz (vagy csipos piros arany - hmmm), es tengernyi bors
    Gyurd ossze olyan homogenebb masszava, es ket napra hutobe vele. Nyugdtan kostolgathatod, utanafuszerezhetsz, stb.
    Persze 23 ember 23felekepen csinalna, en igy...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés