- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
fradi81 #11702 üzenetére
Hagyományos inkább, ahogy írtam a kenyérsütők kocka formájától egyenesen rosszul vagyok.
Olvastam igen, hogy a hajtogatós módszerrel elengedhető a dagasztás is. De ezzel is lehet olyan minőségű kenyereket készíteni, mint dagasztottan? Viszont a 70+%-os tésztát, hogy az istenben tudják olyan állagúra készíteni, hogy hajtogatni lehessen? Meg ugye a folyamatos, pl negyed óránkénti hajtogatás megint csak nem a low effort kategória. Ha dagasztással le tudom a processt és utána elég pihentetni, akkor az nekem kényelmesebb.Tegnap pl olyan teljes kiőrlésűs receptet olvastam, ami már az összekevérs követő negyed óra után hajtogattatni akarja a tésztát... Ezzel szemben én egy fél napos érlelést (jó szó?) követően is csak jó 2-3 kanál lisztes újrakeverést követően tudtam egyáltalán kivenni a tálból a tésztát. De a formáját utána sem tartotta meg.
Btw: tud esetleg valaki ajánlani, kipróbált, kezdőbarát, teljes kiörlésű receptet? (nem arra a fajtára gondolok, ami megfogja a golyót, hanem mondjuk fele-fele vagy minimálisan magasab arányú)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Futás, futópályák
- Tesla topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Inno3D Twin Edge RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest