Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Fotók, videók mobillal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-01 14:02:58

LOGOUT.hu

Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#88736) FerNandor


FerNandor
őstag

Sziasztok!
G4-et használok, idén lesz 4 éves. Szerintem brutál jó a kamerája, nappal is, de, ami a legjobban tetszik, az az, hogy sötétben, pl koncerten, nagyon-nagyon jó, használható képeket tudok vele csinálni manuálisan.

A kérdésem az lenne, hogy az újabb telefonok közül melyiknek lenne legalább ilyen jó a kamerája?
Mert nem igazán találokk alternativát.

AI, bokeh, meg hasonló hülyeségek nekem nem kellenek, csak szuper képminőség nappal és éjszaka egyaránt.
Ha csak pl koncerten használnám ki az éjszakai képességeit manuális módban, már azért megérné a telefon, mert sok helyen nem is lehet bevinni rendes fényképezőgépet. De amúgy elég sokat használom manuálisan.

Fórumok alapján azt veszem észre, hogy ez a minőségi tendencia lefelé ível, inkább megy a bokeh, AI többi hülyeség, mint a valódi tartalom.

LG V30 esetleg? Nem vagyok feltétlenül LG párti. (Samsung, iPhone kilőve) Plusz emellett nem lenne rossz az elfogadható üzemidő sem és újabb pár év működés.

Mit tudnátok ajánlani?

[ Szerkesztve ]

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Fotók, videók mobillal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.