Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Az automata okes, a manualt nem tudom kitartani csak hulyen fogalmaztam.
Ez a ketto automata mod volt. A manualt be se rakom[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
siskad
őstag
válasz Dr. 444Hertz #58110 üzenetére
Köszönöm neked is!
-
Aryon87
félisten
válasz kacsa7 #58114 üzenetére
Hehe. S7 is lehetett volna, 10k rafizetessel. De nem akartam tomegtelefont, meg van mikor a Samut annyira istenitik, hogy lassan a szifonosokat is lepipaljak.
A H8 legalabb egyedi, eszmeletlen jo ez a kek. Nappal kiralykek, ilyenkor meg majdnem fekete. Mondhatni, szinvaltos[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Most neztem vissza a kepeimet a gepen. Az allamat keresem.. hol van az olajfestmeny-effekt? Tenyleg tud ilyen fotokat a H8 ois nelkul? El se hiszem...
Most nem azert de a G5 csunyan szetkente volna ezeket a kepeket amiket tegnap csinaltam...[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz siskad #58103 üzenetére
A grapefruit okés, de a többinél a fehéregyensúly nagyon elmászott (lila-kék hó, zöld templom), tud jobbat a G2 sztem. Mentségére legyen mondva, hogy a havas idő, ilyen fényviszonyok, egy DSLR-t is meg tud izzasztani.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Arcképgyáros
-
natë
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #58121 üzenetére
Nem a bontás a munkám 😂
Termelést vezetek.
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Nevemre visszakerestem itt a topikban. Lassan 1 eve farasztom az itteni csapatot. Jokat rohogtem a hulyesegeken, foleg mikor kezdtem tanulni a fotozgatast a G4-el.
Rabukkantam erre a posztra, ezt akartam volna a G5-el megismetelni, de szerintem ezt a szintet nem tudtam volna megutni vele. Kivancsi vagyok a H8 mikent fogja ezt teljesiteni
-
danee992
tag
Értékelést ne felejtsük már el. Köszönöm!
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
Hu, piszok jo ido van. Azt hiszem jo kepekkel fogok jonni
-
*RLaci*
addikt
Napi vegyes....
reggeli ködös moha
jön a repülő
megy a repülő
rendőrpalota
kilőttem a riválisra
Mammut
fasor
WallenbergPixel XL
(#58136) Mozzarella Nekem ezeken inkább az S7 jön be.Nem tudom a valóshoz melyik áll közelebb? Az S7 nem színez kicsit túl?Nehéz eldönteni,pláne az én egyre gyengébb szememmel.Igazából mindkettő jó.A legjobbak között "szemízlés" dolga hogy kinek melyik a szebb.Minimálisak a különbségek.Kíváncsi lennék ugyanezekre a képekre az enyémmel........
[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
Most többször megnéztem,az S7 nekem szebb.Ja,csak a pixelek még mindig kib@szott drágák ...... Én mondjuk nem bántam meg......Várom az XL 2-őt.
(#58139) siskad Köszi.Igen annak van egy kis hangulata.A többi meg amolyan futtában lőtt teszt kép.
(#58141) Mozzarella Nagyon jók,az első bitang szép.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Honorra egy szavazat.
Annyira kicsi a különbség, hogy kb. értelmetlen eldönteni, hogy melyik a jobb, de a Honor a szememnek természetesebb.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
leslien
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Dwatti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik