Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
válasz siskad #46117 üzenetére
Én nagyot csalódtam benne (még S5-nél teszteltem sokat) mert "kamuzik" a szoftver. Kiír mindneféle beállítást amit a paraméterek alapján megadok neki aztán a végén ha megnézed az EXIF fájlt, akkor nem az fabatkát sem ér... arról nem is beszélve, hogy tavaly az S6-om úgy melegedett tőle, mint egy rezsó.
Nekem a gyári app tökéletes S6-on és most már S7-en, de ha kell kell valami komolyabb appa egy-egy speciális szituációra, akkor csak ezt használom (szinte az összes ingyenes/fizetős appot korábban végigpróbáltam).
[ Szerkesztve ]
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
TomiJordi
tag
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
moleculez
veterán
válasz siskad #58103 üzenetére
A grapefruit okés, de a többinél a fehéregyensúly nagyon elmászott (lila-kék hó, zöld templom), tud jobbat a G2 sztem. Mentségére legyen mondva, hogy a havas idő, ilyen fényviszonyok, egy DSLR-t is meg tud izzasztani.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
ToniSoprano
addikt
válasz siskad #58235 üzenetére
Köszi, meg Ayronnak is. Szerintem a Honor 8 nagyon jó éjszaka is.
Ez a VW Scirocco itt áll az utcánkban mellette szoktam parkolni, nem nagyon mozdul, legalábbis mindig ugyanott áll. Pedig mennék vele egy kört, inkább mint hogy itt az utcán szétrohadjon.
[ Módosította: Ricardo ]
-
Quqesz
nagyúr
-
Arcképgyáros
-
enginev3.0
félisten
válasz siskad #58439 üzenetére
Ennek a tartója barátságosabbnak néz ki, lehet külön is kapni, lehet rendelek egyet kipróbálásnak
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
ToniSoprano
addikt
válasz siskad #58464 üzenetére
Nagyon jó képek, ez a G2 még tényleg nagyon használható, ha jól tudom ugyanaz a kamera mint a G3-é.
A tócsás nagyon ötletes és kell egy kamera is ami ezt az ötletet meg is valósítja.(#58483) kun0203 : tetszenek a képeid, a G5 HDR-ben jól muzsikál jó természetes színek éles a kép mindenhol.
(#58487) Aryon87 nem rossz, de lehetne egy fokkal élesebb, pl. utolsón balra nem nagyon olvasható a feliratok. Lehet valami éjszakai módot kéne használni, pl. Redmi Note 3-on ez a mód sokat segít.
(#58485) urutaq nekem tetszik a kép, jók a színek.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz siskad #59318 üzenetére
Hát engem is.
De például az esti képeknél értelmetlen összehasonlítani őket, annyira profi a CM1 és macera a 808...
De lehet, hogy ha a hétvégén véletlenül lesz időm, akkor mégis csinálok valami összehasonlítást...
Mindenesetre biztos, hogy jövő héten már adom el a 808-om és a QX10-em, mert most vérszemet kaptam a QX100 miatt. Kell egy olyanXperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz siskad #60617 üzenetére
A tulipános és a pitypangos tetszik, egyébként minőségben nem rossz képek.
A szín nem az erőssége, de a részletesség szerintem korrekt a közeli képeknél.[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest