Hirdetés
Aktív témák
-
JJános
addikt
Nicó kellene a Brawnnak is.
2007-05-06 óta itt!
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #805 üzenetére
Amúgy sem lett volna neki túl sok hátra szvsz. Így legalább majd a Ferrari-tól vonulhat vissza.
Persze még a három új csapat közül majd valamelyik kivetheti rá a hálóját.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
EmberXY
veterán
válasz hunnylander #790 üzenetére
Egyenesvonalú?
Látszik, ahogy visszafordul, és megint gyorsul egyet.... Elfordította a kormányt....Up the Irons!
-
rocket
nagyúr
Ha Massa visszater jovore, ha nem akkor Alonso csapattarsa lesz
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
AMD Power
titán
Még csak most olvasom a híreket.... Örülök neki ,hogy ü úl majd a Ferkában.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #811 üzenetére
Jól néz ki ezzel a fekete hátsószárnnyal. Gondolom a versenyre már megy vissza a megszokott festés.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
tuskooo
addikt
válasz Motion_Blur #813 üzenetére
Hm, mint vmi gyerek Csak ne az legyen belőle, h most elérte élete célját, úgyhogy hirtelen el is felejt versenyezni, meg eltűnik a motivációja.
-
hunnylander
őstag
-
george11
addikt
[link] Ha volt már, akkor sorry
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
wildrain
addikt
Egyáltalán nem egy kutya, mert tartalék pilótaként elvileg még versenyezhet más csapatnál, és ha be kell ugrani a Ferrarihoz, akkor beugrik hozzájuk.
Nem mondom, hogy így lesz, mert még sehol sem olvastam arról, hogy versenyezne valahol, de ha ők még csak tartalékpilótaságról nyilatkoznak, akkor az elvileg nem jelenti azt, hogy visszavonul, és nem fog vezetni. -
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Alister71
nagyúr
Én nagyon örülök, hogy Fisichella, így a pályafutása vége fele bekerült a Ferráriba, mindig is kedveltem, rokonszenves versenyző. Csodálatos befejezés lehet egy Olasz versenyzőnek a legjobb Olasz csapatnál befejezni a karrierjét, én nagyon szurkolok neki, hogy megmutassa, hogy tud Ő még ha kell.
Alister from Hell
-
Gude
senior tag
válasz Alister71 #826 üzenetére
Szerintem most,hogy megkapta a lehetőséget bizonyítani fog fisico.Olasz csapatba olasz pályán olaszként felszabadultan fog versenyezni.Remélem a technika ördöge elmarad a valagán a futam alatt
Forza FerrariHa leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
D@ni88
addikt
válasz Motion_Blur #829 üzenetére
jah, meg ha Alonso menne is jövőre akkor se lenne értelme ha most kész lenne a kezeslábasának, addig erősödhet, vagy fogyhat is
Amúgy nem értem, mindenhol Monza-t emlegetik, hogy a ferrari akkor jelenti be, de akkor nem a szezon végén lesz bejelentve? -
Gude
senior tag
Nem értem Montezemolo-t miért viszi oda alonsot.Én még emlékszem a MClaren botrányra amiben alonso is nyakig benne volt.A ferrarinak továbbra is drukkolni fogok,de alonsonak nem.Vettel bepirosodhatna alonso helyett.
Egy kis nosztalgia http://www.youtube.com/watch?v=1dLPQSkQKD8&feature=PlayList&p=2F48F39915ADE9FD&playnext=1&playnext_from=PL&index=13
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Chip
aktív tag
Szerintem is valószinűbb, hogy Gene ruhatárából kapta az overallt, mert a másik 3 Ferraris versenyző ruhája kicsit szűk lenne rá szerintem.
Alonso meg majd kap újjat a Santander-tőlAz F1live.com adatai a pilóták magasságáról és tömegéről:
Fisichella 172cm, 67kg
Gene 175cm, 70kg
Massa 166cm, 59kg
Raikonnen 172cm, 62kg
Badoer 170cm, 58kg
Alonso 171cm, 68kg
-
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #829 üzenetére
Vagy inkább ez már Alonso egyik új ruhája.
-
Oliverda
félisten
válasz wildrain #839 üzenetére
Ja, mert tesztelni nem szokták összel és télen... (máskülönben ez-> nem véletlenül volt ott)
A másik meg az hogy állítólag über kemény büntit kap a Renault ha bebizonyosodnak a vádak és ha netán kizárják őket versenyekről akkor Alonso előtt máris szabad lesz az út. Egy esetleges Fizikó gyengélkedés pluszban ehhez és máris veheti fel az új rucikat.
-
wildrain
addikt
válasz Oliverda #841 üzenetére
Ha át is megy a Ferrarihoz, idén még nem fogja tesztelni, legalábbis nem felmatricázott cuccban, ahogy annak idején a McLarent is csak különengedéllyel, szponzortalanul vezethette.
Igaz, hogy a szponzor nélküli overallon fent lehet a zászló, de nem feltételezem, hogy most kellene legyártani egy hónapok múlva esetlegesen használandó cuccot.Egyébként értettem a szmájli jelentését is, nem is igazán neked szólt a komment, hanem azoknak, akik ebből a dologból arra gondolnak, hogy Alonso érkezik. Érkezik szerintem, de ennek a ruhás dolognak semmi köze hozzá.
-
Oliverda
félisten
válasz wildrain #842 üzenetére
"Egyébként értettem a szmájli jelentését is"
Nekem nem ez jött le, de mindegy.
Btw ha a Renault eltiltanák akkor nem kizárt hogy azzal a lendülettel fel is bomlik a szerződés és akkor már olyan matricákat ragasztanak rá amilyet csak akarnak.
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
www.HunnyF1.com
-
Motion_Blur
félisten
Azért arra kíváncsi leszek, hogy az időmérőn a gyorskör megkezdésekor mennyi lesz a különbség tempóban egy KERS-es és egy KERS nélküli autó kezdősebessége között. Mert a KERS-es autó már a parabolicaban küldeni fogja a cuccot a rajt/célegyenesig, ahol újra megkapja a 100%-os töltöttséget.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
venember83
nagyúr
válasz Motion_Blur #844 üzenetére
Egy nem tervezett váltócsere öt rajthelyes büntetéssel jár, ami a szoros bajnoki csata tekintetében nagy hátrány. - Szoros? Kezébe nyomnék egy értelmező szótárt a cikkírónak. Ez minden, csak nem szoros. Mármint nem az első helyért megy a harc szvsz.
-
bogingrol
aktív tag
...mi lesz igy India Erejevel Fisicella nelkul?...
...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
-
proof88
addikt
válasz Motion_Blur #846 üzenetére
Kiminek 2005-ben a célegyenes végén 355 km/h volt a végsebessége időmérőn!
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest