Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
prmcsk
addikt
válasz
Stirlitz
üzenetére
Már megint keversz...
Számodra miért nem alapvetés, ha gokartról beszélek, akkor nem egy F1-el vetem össze versenyben, hanem saját magával ?
Szerintem abban is tévedsz, hogy egy gokart nem képes úgy fordulni, mint az F1, de majd jönnek a nagyok és megmondják a frankót...Ha nincs igazam, szóltok.
A gumik érinkező felülete nem minden, mert az több tényezős
Egy gokart súlyával, súlypontjával, kerék és tengelytávjaival, gumi méretével és anyagával benne van az, hogy a kanyarban lehessen úgy fordulni vele, mint a F1-ben.
Egy gokart a méretéhez képest rövidebb tengelytávval, de szélesebb keréktávolsággal rendelkezik, mint az F1. Ebből szerinted mi következik ?
A gumik anyaga ? Láttál te már egy gokart versenygumit "karikázás" közben ? Legalább úgy megolvad és tapad, mint az F1 és nem is kell a legjobbat használnod, bár ez a fogalom relatív, mert nem egy gumiszállító van...

Mérd már le, hogy az F1 autónak hány cm2 a tapadó felülete és ehhez mi az összsúlya és ugyanezt tedd már meg egy gokartal, ami kb. 1/6-od súlyú...Ebből adódik, hogy ha a gokart kerekeinek a teljes aszfalt felülete egy hatoda az F1-ének (szerintem jobb a gokart aránya), akkor miért ne tudna úgy kanyarodni, mint az F1.
Nowhereman Ez a te stílusod, ami téged tükrözhet, mert te írsz sokszor így... Én nem csak minősítek, hanem el is próbálom mondani, hogy miért gondolok valamit úgy, ahogy...
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest