Hirdetés

Aktív témák

• prmcsk

addikt

válasz Stirlitz #19771 üzenetére

Már megint keversz...

Számodra miért nem alapvetés, ha gokartról beszélek, akkor nem egy F1-el vetem össze versenyben, hanem saját magával ?

Szerintem abban is tévedsz, hogy egy gokart nem képes úgy fordulni, mint az F1, de majd jönnek a nagyok és megmondják a frankót...Ha nincs igazam, szóltok.

A gumik érinkező felülete nem minden, mert az több tényezős

Egy gokart súlyával, súlypontjával, kerék és tengelytávjaival, gumi méretével és anyagával benne van az, hogy a kanyarban lehessen úgy fordulni vele, mint a F1-ben.

Egy gokart a méretéhez képest rövidebb tengelytávval, de szélesebb keréktávolsággal rendelkezik, mint az F1. Ebből szerinted mi következik ?

A gumik anyaga ? Láttál te már egy gokart versenygumit "karikázás" közben ? Legalább úgy megolvad és tapad, mint az F1 és nem is kell a legjobbat használnod, bár ez a fogalom relatív, mert nem egy gumiszállító van... :DDD

Mérd már le, hogy az F1 autónak hány cm2 a tapadó felülete és ehhez mi az összsúlya és ugyanezt tedd már meg egy gokartal, ami kb. 1/6-od súlyú...Ebből adódik, hogy ha a gokart kerekeinek a teljes aszfalt felülete egy hatoda az F1-ének (szerintem jobb a gokart aránya), akkor miért ne tudna úgy kanyarodni, mint az F1.

Nowhereman Ez a te stílusod, ami téged tükrözhet, mert te írsz sokszor így... Én nem csak minősítek, hanem el is próbálom mondani, hogy miért gondolok valamit úgy, ahogy...

Aktív témák

Hirdetés