Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz Sanya595 #14144 üzenetére
Vagy olyan versenyzők kellenének akik sosem versenyeztek együtt jelenleg aktív pilótákkal. Tehát csak 1991 előtt visszavonult pilóták jöhetnek szóba jelenleg.
"Számomra azért is volt különösen kényelmetlen a helyzet, mert olyan esetben kellett döntenem, ahol Michael is érintett volt. Teljes mértékben pártatlanul jártam el, de már kaptam gyűlölködő e-maileket, amiben részrehajlással vádolnak"- tette hozzá Hill.
Mondjuk azt nem gondoltam volna hogy ennyi idióta van a szurkolók között. Gondolom a fele még pelenkában szaladgált amikor Hill visszavonult.
Azért annak örülök hogy a Mercedes ha nem is nyilvánosan de gyakorlatilag elismerte hogy hibázott. Csak van ott egy normális ember aki képes a realitás talaján maradni... Haug személyében.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
shteer
titán
-
Oliverda
félisten
válasz TESCO-Zsömle #14152 üzenetére
Vajon milyen órabért fizetett nekik ezért Briós?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
shteer
titán
válasz MPowerPH #14150 üzenetére
vagy ez mögött is az amerikai kormány, a KGB, az ufók, a szabadkőművesek, az amerikaellenes liga, a partizánok, a mongol hódítók, egy emberfeletti erő, másik dimenzióból érkezett emberek, a navik, a nácik, napóleon, magnetó, egy időutazó terminátor vagy a mexikóiak állnak
miért kell a hasonló események mögé képzelni kényszerítő elemeket? belátták, hogy semmire nem mennének vele, lezárták. az viszont elvárható az FIA részéről, hogy tisztázzák ezt és a hasonlóan vitatható szabálypontokat és egyértelműen értelmezhető, egységes szabályzat legyen
szerintem jónak tűnik..
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz shteer #14156 üzenetére
vagy ez mögött is az amerikai kormány, a KGB, az ufók, a szabadkőművesek, az amerikaellenes liga, a partizánok, a mongol hódítók, egy emberfeletti erő, másik dimenzióból érkezett emberek, a navik, a nácik, napóleon, magnetó, egy időutazó terminátor vagy a mexikóiak állnak
Ne becsüld le a sötét erő hatalmát, Luke!
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Pá
addikt
Valami McLaren fan mondja meg: Pat Fry az aki mindig a páros évben tervezte a mekiket, vagy a páratlanban?
Csak mert arról pletyiznek, hogy a Mercihez fog átruccanni, de én úgy emlékszem Pat Fry a bénábbik tervező szóval kicsit félek.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Iron Funeral
őstag
Inkább Rory Byrne jöjjön és akkor helyben is vagyunk a kocsitervező duóval
Wiki szerint egyébként ő a páratlan évekért "felelős": "In 2002 he was promoted to the role of Chief Engineer of Race Development, and was responsible for the MP4-20 and MP4-22 chassis. As of 2008, he is working on the MP4-24, McLaren's planned entry for the 2009 Formula One season"
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Pá
addikt
válasz Iron Funeral #14159 üzenetére
A wiki a mp4-20-ra még Adrian Newey-t írja. A 22-es mondjuk nem volt rossz, de a 24-es kész katasztrófa. Azt mondjuk nem tudom, hogy a szezon közben ki pofozgatta.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Iron Funeral
őstag
Hát az a 22-es annyira nem volt rossz, hogy nem az autón múlt, hogy nem a McLaren lett a VB A 24-es év elején tényleg nem volt jó, de mindenki autója akiében volt KERS+szimpla fedeles diffúzor olyan kaki volt mint az! Év végére már egész jó kocsi lett belőle
Egyébként én a wikis életrajzában néztem.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Birka kapott azért valamilyen büntetést, mert kibaszta a kormányt pont az ideális ívre, és ezzel veszélyeztette a többi versenyzőt?
Hát persze, hogy nem. Hill bácsi annyira rákoncentrált a Mesterre, hogy minden másról megfeledkezett..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
JJános
addikt
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #14162 üzenetére
A másik három egyenjogú bíráról miért nem esik itt szó?
"A 22 nagydíjgyőzelemmel bíró brit ex-versenyző mellett a mexikói autósport-szövetséget képviselő José Abed, valamint a svájci Paul Gutjahr ítélkezik majd a szabályszegőkön, míg a Monacói Automobil Clubot Dr. Christian Calmes képviseli."
Mondjuk nyilván őket szinte a kutya sem ismeri így most lelkileg az a legkielégítőbb ha Hill-t hibáztatja mindenki.
Esetleg álljatok be a sorba ti is és írjatok janival neki egy kritikus hangvételű email-t.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Érdekes egy lista.
Becsült szponzori bevételek, 2010
1. Ferrari 165 millió Ł / 245 millió $
2. McLaren 95.3 millió Ł / 142 millió $
3. Williams 53 millió Ł / 79 millió $
4. Mercedes 50.5 millió Ł / 75.2 millió $
5. Renault 35.4 millió Ł / 52.75 millió $
6. Red Bull 21.6 millió Ł / 32.2 millió $
7. Lotus 19 millió Ł / 28.25 millió $
8. Force India 15.6 millió Ł / 23.25 millió $
9. Virgin 9.2 millió Ł / 13.75 millió $
10. Toro Rosso 5.5 millió Ł / 8.2 millió $
11. Sauber 3.3 millió Ł / 4.9 millió $
12. Hispania 0.335 millió Ł / 0.5 millió $ -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz AMD Power #14168 üzenetére
Elég karcsúak a számok. Főleg a RedBull-é, bár rúluk tudjuk, hogy nagyon jó "hatásfokkal" költekeznek. Ha ezek tényleg hitelesek, akkor vagy van még valamilyen bevétel, ami ehhez hozzájön, vagy tényleg bejött a huszáros költségcsökkentés...
Hispánánál az a 0.5m már-már vicc kategória. De tényleg... Ennyi pénzért az ember egy komolyabb szurersportautót nem tud fenntartani, de a felső-házban még venni se.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
venember83
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #14170 üzenetére
Mateschitz nem szponzorként, hanem tulajként nyomja a pénzt a csapatba. Szerintem ennyi a megoldás.
-
proof88
addikt
válasz Motion_Blur #14174 üzenetére
De Motion... most Hill meggyőzte a 3 bírát, hogy a gonosz Schumit büntizzék meg, azért mert ami régen volt?
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #14174 üzenetére
ééés?
Miért mindenki magából indul ki...?
-
Pá
addikt
-
AMD Power
titán
válasz venember83 #14171 üzenetére
És a pénz nála biztos nem probléma.
-
Pá
addikt
válasz TESCO-Zsömle #14170 üzenetére
Ezek nem a költségvetések, hanem a szponzorbevételek.
A Red Bullon kb nem is nagyon van kiadható szabad felület, nem csoda, hogy kevés a bevétel.Az viszont érdekes, hogy a Merci még annyit sem tudott összekunyizni, mint a Williams.
-
P00By
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
TOM-202
senior tag
Szerintem meg igenis sokat haszált Schumi image-ének hogy bevállalta a manővert és sikerült is neki. Ezzel ugyan végül a 12. lett, ...és...legalább nem úgy beszélnek róla már hogy berozsdásodott öreg trottyos aki mankóval is alig tud menni. Tessék itt a bizonyíték hogy nem felejtett el vezetni a "Mester" és a 7 világbajnoki címét sem a bazárban lőtte anno.
-
hunnylander
őstag
www.HunnyF1.com
-
Iron Funeral
őstag
válasz hunnylander #14195 üzenetére
Nem ronda a helyszín ami azt illeti
-
attisx
addikt
Érdekes... Mondjuk én a Liberty Park-os éjszakai parasztvakításra is kíváncsi lettem volna...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
hunnylander
őstag
-
D@ni88
addikt
válasz Iron Funeral #14196 üzenetére
csak tesztelj rajta ősszel hulló falevelek rulez...
-
Oliverda
félisten
Először azt hittem hogy Montoya-ról meg Barrichello-ról írtál valamit.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Apple notebookok