Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
Integra
titán
tévedsz, ugyanis webber semmit sem csinált, nyílegyenesen ment előre és abból fékezett volna, pont hogy vettel volt kedvezőtlen helyzetben, mert nem volt íven. aztán valamiért úgy gondolta, hogy majd webber szépen letakarodik neki az ívről. hogy ezt miért gondolta, azt tőle kell megkérdezni, gondolom hajtotta az ego meg a vörös köd, szóval szimplán rászopott. egyszerűen kellett neki a hely, mert webbert nem akarta elengedni, és ráhúzta, webber meg maradt a saját ívén.
ne hibáztassuk webbert olyanért amit nem is csinált.
tény, hogy versenybaleset, de, hogy webber a hibás... ez megmosolyogtató...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
CptMisi
őstag
válasz darál0w #14646 üzenetére
de akkora poén volt....ott mondják, hogy ki hisz neki, meg sosincs igaza....erre benne volt
végére izgalmas lett a verseny
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
addikt
"Bebiztosítsa a Redbull kettős győzelmét"
Palik,hogy lehetsz ilyen hülye?
-
Stirlitz
senior tag
Nem volna rossz, ha a közvetítésből eltünne Palik, az RBR-töl meg Vettel. Simán Webber is mutogathatná, ez hülye. Fékezett volna előbb. Lehet keresztre feszíteni.
Grabber erre gondoltam én is.
[ Szerkesztve ]
-
Gyusz
őstag
No, végre megvan az első Sauber pont Kobayashi által.
-
CptMisi
őstag
válasz hoffman_ #14655 üzenetére
ezek sincsenek túl jóban
"Hammiltonnál el van borulva a rendszer"? ez is windowst használ
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Motion_Blur
félisten
Hamkóval mivan? Nem tudja feldolgozni, hogy a saját csapattársa meg merte támadni?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Motion_Blur #14662 üzenetére
én sem értem most...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Integra
titán
válasz 7Heads Drago #14641 üzenetére
ja, szeretnéd te ezt, megértem, de tudod neki két dolga volt, fékezni és kanyarodni.
hihetetlen, hogy leszáll a köd és ennyire képtelenk vagytok minimálisan is tárgyilagosan látni dolgokat. olyan nehéz elhinni, hogy vettel is egy ember? ugyanúgy hibázhat mint bárki más. és itt most elsődlegesen ő volt a ludas. az utána való mutogatása meg egyenesen szánalmas.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
hoffman_
nagyúr
Nem erről van szó. Igaza van Haminek. De örülök, mert Button most nagyon rendben van. Jajj, most nagyon boldog vagyook
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
frame>24
addikt
Ritkán látni ilyen feszült légkört a pódium előtt...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
CptMisi
őstag
a sexy szakáll miatt van nem értem amúgy...magát mindig a csapattársak elé helyezi szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
-
quby
őstag
És hogy szerintem emg is tudta volna elözni ah tovább próbálkozik! Mert azért, ha nincs "üzemannyag gond" sztem Button nekiesett volna mégeccer.
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
blazsey2
senior tag
Nincs hozzászokva az ilyen helyzethez és kicsit besértődött.
PSN ID:blazseydr
-
DopeBob
addikt
Szegény Hamilton, szerintem azt hiszi vele letekertették a motort, hogy Button nyerhessen :/ Remélem helyreáll a rend, messze ők a legszimpatikusabb páros már régóta az F1-ben
MZ/X
-
CptMisi
őstag
szerintem amúgy igaza van most palikéknak, hogy kamu volt az üzemanyag dolog
DopeBob: csak hammilton nem tud párosban dolgozni, ha a párja nem segíti őt legalábbis én így látom
[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
válasz Integra #14664 üzenetére
nézz tükörbe, te is csak fröcsögsz
webber ment egyenesen, vettel meg azt gondolta, kihúzódnak az ideális ívre (vettel ekkor már webber előtt volt). elkezdett jobbra húzódni (nem ráhúzta), webber még mindig egyenesen ment. összeért a két kerék és bumm, így lett a chocapic
kár ebbe mindenféle mást belemagyarázni (hogy így hülye ez, úgy hülye az stb.) -
madstunt
addikt
szerintem sz*rjátok le ti is. jó futam volt és az a lényeg
ezér jó Lotus fannak lenni. ilyen barom vitákba nem megy bele az ember hanem örül annak hogy jó verseny volt
[ Szerkesztve ]
-
-
Tomics
addikt
Ez a palik nagyon kész van. szerintem szed valami szert mióta rallizik. 10 éve nem volt ilyen hülye barom
PH! addikt since 2004
-
CptMisi
őstag
na erre az interjúra kíváncsi vagyok
Tomics: dehogynem, csak nem ilyen feltűnően
[ Szerkesztve ]
-
Flashcash
Közösségépítő
Vettel annyit mondott a versenymérnökének, hogy nem akart rádiózni a baleset előtt, hogy ne hallják a szurkolók, meg ne tűnjön úgy, hogy panaszkodik a csapattársára.
Tehát nem volt érdemi kommunikáció a csapat és a pilóták között a baleset előtt.
Meg is lett az eredménye. -
titán
Sajnalom a webbert, hibatlanul ment vegig. Vettel ezt elkapkodta, ertelmetlen kockazatot vallalt.
-
hoffman_
nagyúr
válasz darál0w #14681 üzenetére
Engem már semmi nem érdekel, Hamilton nyert, és Button-al is szent a béke. Én most boldog vagyok
De köszi
Ez mobilnet, és soha nem duplázik. Lehet a vihar kavarja be...
mod:
Szegény Webber, milyen csalódott
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
addikt
De izgul aki fordít áááá
-
CptMisi
őstag
azért a fordítás: side by side tettük meg... ez valami spéci kifejezés? szerintem egyszerűen fej fej mellett vagy csak én nem szeretem az ilyet?
-
Stirlitz
senior tag
válasz JColee #14683 üzenetére
Na láttod, egyetértünk. Amikor benne vagyok, mível én kezdtem előzni, az én felelőségem is vigyázni a másikra. Ha nem teszem akkor ez pont anyi mint amit Vizza szokott tenni a liga futamokon. Ember hát persze, és hibázhat is. Csak utána ne mutogasson. Az nagyon szánalmas volt.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz JColee #14675 üzenetére
ezek tények.
webber vezette a versenyt, és tartotta a pozícióját. minden joga megvolt hozzá. tisztán és érthetően tudtatta vettellel, hogy ő ott nem fogja elengedni, keményen védte a helyét. vettelnek csak fékeznie kellett volna. tőle kérdezd, meg hogy, miért nem fékezett.
vettel előtt egyszerűen elfogyott az út és látta, hogy webber nem fog lemenni neki, az lett az eredménye, ami.
túl agresszív volt és hibázott, ennyi.
hogy ezt te sem vagy képes megérteni, ez nem az én problémám. az meg egyenesen szánalmas, hogy fröcsögésnek nevezel teljesen ésszerű és valós tényeket, miközben itt még egyesek azt se tudják, hogy ki melyik autóban ült és ki kire húzta rá a kormányt.
vicc..viszont azt teljesen korrektnek tartom, ahogy horner is megmondta, nincsen csapatrend, verseny van. és ilyen esetek simán benne vannak a pakliban, túlzott akarás, nyomás, ahogy a meklárenek jöttek fel, ez mind belejátszott ebbe a helyzetbe.
semmi baj nem lett volna ezzel, ha vettel utána nem áll neki buta agyatlan módon toporzékolni. várhatott volna még egy kört, nem? és akkor még könnyebben megtudta volna webbert előzni, mert lehet, hogy tovább lassult volna.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest