- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
Aktív témák
-
törölt tag
Ez a probléma a magyarokkal hogy egy szar ország!(tisztelet a kivételnek) Azért amiért ilyenek vannak benne mint te meg még egy pár ember!Akkora irigység van itt egy pár emberben hogy szinte feldurannak! Ellenpélda: A portugálok szídták a Rooneyt amire válaszként az angol lapok címoldalon vágtak vissza; tehát megvédik és becsülik a sajátjukat! Nálunk ezzel szemben mi van: azért is basztatva lesz a Zsolt mert miért csak 1 pontot szerzett meg hogy szerezte meg miért utcsó! --vagy tavaly amikor a Dakaron Szalay kihagyott egy párr ellenőrzőpontot és így tudta folytatni a versenyt akkor volt olyan ember aki szégyelte magát a sportszerűtlen magatartásért!NO COMMENT-- Ne vicceljünk már! Kit érdekel hogy hogy került be a Forma 1 be?? A Raikönnen 10szer ült előtte Formaautóba és most mégis ott van! Szerintem amit a Palikék csináltak az csak az érzéseik szavakba öntése; mert szerintem aki igazából átérzi a dolgok súlyát így gondolkodott! Bevallom én is drukkoltam hogy essen ki valaki mert szerettem volna ha egy honfitársam ilyen nagy sikert érjen el!
Aktív témák
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen routert?
- Logitech Z906
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Banggood
- OnePlus Pad 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest