- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Satan-Claus
üzenetére
egyszer próbáld ki a következőt:
egy eurosportos kerékpár közvetítést, ahol ifjabb knézi kiccsávó meg egy 60+ éves vén f@sz Sipos jánoska, aki anno kicsit tekergetett közvetít.
hát ahhoz képest palik az a közvetítők atyja...
folyamatosan alázzák a versenyzőket, a nevükkel poénkodnak, szóviceket űznek a nevekből, doppingolással vádaskodnak, egymásra licitálnak, kis szerint ki látható a képen, stb.
szerintem abból meghallgatsz 10 percet, és azt mondod, palik a gyöngyszem.
nem tudom, knézy papa mit szól ahhoz, hogy fiacskája a legszánalmasabb ember a tv történetében? mikor a papa meg egyik legnagyobb alak, amióta vitray visszavonult, meg dávid sándor.
szóval, ne szidjátok, amig igazán rémeset nem hallottatok.
és az a legrossza, hogy írtam anno az eurosportnak, fr-be, de ugy látszik nem törődnek vele, hogy itt szemétkednek közvetítés helyett...
bár hallhatnám az eredeti angol hangot :((:(
Aktív témák
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest