Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
- hcl: Xbox One S macerálás
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
troll81 #15459 üzenetére
20 perc, van róla tutorial video is de most nem találom.
kb. 4 (?) csavar a műanyag betéten, kipattintod (bolhás), lehúzod a csomagtartó gombját, kijön a keret, kicsavarod a panelt tartó 4 (?) csavart, benyúlsz hátra, felhúzod a csatlakozót tartó leffentyűt és kihúzod a csatlakozót, kint van a panel.
fontos hogy állítva tárold, mert fektetve kifolyhat a kvarckristály.
amúgy biztos a panel a hibás? minden háttérvilágítás elment rajta? ha csak egy vagy néhány, akkor sima izzó, kb. kézzel cserélhető.
vagy várj, neked csak a kvarc kijelzőt kellene cserélni? azt passzolom, én csak a panelt szereltem ki egyben.
-
kelly416
veterán
válasz
troll81 #15320 üzenetére
A legtöbb kiment külföldre, ahol a normális autótulajdonosoknak dolgoznak, akik kifizetik inkább a minőségi munkát, és nem minél olcsóbban akarják megúszni a dolgot. Ugye a politikát nem keverjük bele, bár nem tudom, hogyan lehetne másként leírni, hogy mitől lett ilyen a nép, de ameddig a nép ilyen, addig ezen nem lehet csodálkozni. Sajnos.
-
Zolás
addikt
válasz
troll81 #15014 üzenetére
Egyszer lerohadtam a MontBlancról lefelé menet télen, befagyott az üzemanyagszűrőbe a szmötyi. MAN kamionhoz 14 óra fagyoskodás után kiért a Renault szervíz. Két óra ügyeskedés után sikerült egy renault szűrőt beépíteni, igaz hogy jó hülyén állt benne, de legalább tovább tudtam menni. Mikor visszaértem a telepre, jeleztem a szervíznek hogy mi a helyzet. Nem cserélték ki, merthogy működik így is, akkor meg minek.
-
gabor9991
őstag
válasz
troll81 #14945 üzenetére
Leveszed a kiegyenlítőtartályról a kupakot, maximumig töltöd a bele való folyadékkal, beindítod a motort, emelt fordulaton járatod, kis idő múlva mar majdnem a piros mezőben lesz a vízhőfok mutatója de ne foglalkozz vele, ez a hengerfej hőfokot méri, nyomod a gázt tovább, rövidesen elkezd bugyogni a tartályban a folyadék amikor a termosztát teljesen kinyit, és ekkor lesz lelégtelenítve rendesen a rendszer.Utántöltöd maximumig, kupak vissza, kicsit még járatod hogy rendesen visszahűljön a hengerfej is és kész.
Remélhetőleg jó lesz ez után és csak az volt a baja, hogy levegős maradt. -
törölt tag
válasz
troll81 #14883 üzenetére
Találtam egy rövid video-t, a srác szerint az akkut házastól és a légszűrőházat kell kikapni hogy hozzá lehessen férni, plusz a csöveket leszedni róla. Három csavar tartja magát a termosztátot.
-
törölt tag
válasz
troll81 #14869 üzenetére
Akkor az már legalább a harmadik vezérlés, második kuplung ami most az autóban van, gondolom. Illetve kuplung nem biztos, erősen használatfüggő.
Váltóolajat cseréltél már, érzékeny a focus ilyesmire?
Az 1.8 motor mennyit kajál nálad? Ha heti ezrest gurítasz alapból akkor elég gyakran tankolod, van érdemi különbség a nyári/téli fogyasztás között?Közben nézem ezt a példányt, mi a véleményetek? Szerdán tudnám élőben is megvizslatni.
1.8 Ghia -
Mi5u
tag
válasz
troll81 #14587 üzenetére
Teljesen jó, nyugodtan beleöntheted.
Tudja az ajánlott Ford specifikációt. -
válasz
troll81 #14364 üzenetére
Gyári olajat, gyári szűrővel kell cserélni és jó lesz.
Ha nem tudod, akkor a könyvet üsd fel, nézd meg milyen szabványnak kell megfelelni az olajnak és olyat keress bele. Amúgy én a gyárira esküszöm, még akkor is ha castrol márkájú, nem olyan márkát, hanem Ford-ot rakok bele. -
Jenne
őstag
válasz
troll81 #14364 üzenetére
Szia!
Én éveken át a Castrol Magnatec A5 5w30 olajat használtam a három itthoni autóinkban. Dízelek. Aztán azt kezdtem észrevenni, hogy valamiért hangosabbak(?) és klattyogósabbak, varrógépesebb hangú lett a motorhang és megnőtt az addig alig-alig olajfogyasztásom is.
Váltottam két éve (itthon mind a három autónkban) és most ez van benne. Olajfogyasztás szinte semmi, nagyon szépen jár a motor.
De a Total is jó
De a minőségi, lehetőleg gyári olajszűrőn azon ne sprórolj. Én mindig gyári Ford szűrőt tetetek bele, én viszem, Jó még a MAN Filter vagy a Hengst filter vagy Purflux is. Én egyszer a Filtronnal már megszívtam, de az ilyen mint Armafilt azt inkább nem javaslom, hiába nagyon olcsó. -
-
Mi5u
tag
válasz
troll81 #13084 üzenetére
Az olajfogyasztás tulajdonosfüggő. Ha egy autónak van gazdája és időben megkapja a minimális törődést , akkor bármelyik kimegy a világból. Egy hanyag, nemtörődöm ember bármilyen autót kinyír rövid idő alatt.
Szerintem mindenki látott már pár éves, de leharcolt, csörgő-zörgő, olajfüstöt okádó autót. -
Goose-T
veterán
válasz
troll81 #12569 üzenetére
Olvasd el ezt a cikket, azután gondold át ezt még egyszer.
-
szilchi
őstag
válasz
troll81 #12466 üzenetére
Sztem ez lesz az Ford váltóolaj
Nekem először Total olajat tettem bele,annak 3 ezer körül volt literje
-
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
válasz
troll81 #11929 üzenetére
Normál fényű osram ultra life sokáig bírja.
Növelt teljesítmény = rövidebb élettartam (ezért érdemes normál izzókat és nem +90%-os és társait venni) -
bajnokpityu
félisten
válasz
troll81 #11252 üzenetére
flottás csókával beszélgettem az 1.0ról. nem kérdeztem, de mondta. az 1.0t sorra nyírják ki. maga a blokk jó lenne, de ahogy általában a turbosok, kell nekik a bemelegités, stb.
nem is meséltem, hogy alakult a dpf regen statisztikám. sok város: 80-100km regen ciklus. mostanság egyre többet megy pályán, rendre 290, 300, 390kmeket csinált. és eltünt a 27-57% közötti ugrás is. voilá, újra ott használom, ahol jó neki. a sűrűség teljesen normálisnak számit esetemben.
ui nincs valakinek FL mondihoz DPF szűrője? bármilyen állapotú megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest