- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Kicsit matekoztam és még jó, h ültem. Összeadtam nagy vonalakban mennyit lapátoltam bele az én kis szőrös puttonyos állatkámba, hát nem keveset. A vételárának lassan a háromnegyedét (1m volt) toltam bele, de ebben benne van az alufelni (48k), a vadiúj szett nyárigumi (64k) és minden szerelési díj valamint az utolsó ebayes matrica és kulcstartó is.
Holnap első kerékagy csere párban + két elmaradt szilent + alsó váltótartó bak + szerelési díj + futómű állítás.
Én meg olyanokon agyaltam, hogy kéne neki egy rendes kézi mosás + polír...
Az idén külsőségekre már nem adok. A kavicsfelverődést akarom még megcsináltatni, ősszel új szett téligumi és kifújt.Ennyiből már tényleg valami újat és jobbat lehetett volna venni, de utólag nagyon okos tud lenni persze mindenki.
Mindegy, mindig is akartam kettes fókát. Most már marad, ha ennyi minden meg lett rajta csinálva.
Anya (feleségem) is megtanulhatna rajta vezetni, de egyelőre ódzkodik a dologtól, pedig már rágom a fülét évek óta emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Jura Ena 8
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest