- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Kicsit matekoztam és még jó, h ültem. Összeadtam nagy vonalakban mennyit lapátoltam bele az én kis szőrös puttonyos állatkámba, hát nem keveset. A vételárának lassan a háromnegyedét (1m volt) toltam bele, de ebben benne van az alufelni (48k), a vadiúj szett nyárigumi (64k) és minden szerelési díj valamint az utolsó ebayes matrica és kulcstartó is.
Holnap első kerékagy csere párban + két elmaradt szilent + alsó váltótartó bak + szerelési díj + futómű állítás.
Én meg olyanokon agyaltam, hogy kéne neki egy rendes kézi mosás + polír...
Az idén külsőségekre már nem adok. A kavicsfelverődést akarom még megcsináltatni, ősszel új szett téligumi és kifújt.Ennyiből már tényleg valami újat és jobbat lehetett volna venni, de utólag nagyon okos tud lenni persze mindenki.
Mindegy, mindig is akartam kettes fókát. Most már marad, ha ennyi minden meg lett rajta csinálva.
Anya (feleségem) is megtanulhatna rajta vezetni, de egyelőre ódzkodik a dologtól, pedig már rágom a fülét évek óta emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest