Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Beléptem a Focus klubba. Ismét. Igaz molnarpeter ?Egy 2013-as Focusról van szó. A feleségem panaszkodik, hogy nem lát ki belőle rendesen, mert nem lehet léggé megemelni az ülést. Nem tudom így hirtelen mihez viszonyítani, de van valakinek hasonló problémája?
Nekem megfelelő, bár az is igaz hogy én is úgy érzem, hogy az ülőlap hátsó támla felőli része mintha túlzottan hátra felé lejtene.
Természetesen lehet emelni a baloldali karral, és süllyeszteni. Csak nem tudom mi a normális magasság, az-e ami ebben van.
Hirtelen nem is tudok másik ilyen kocsit megnézni.
Más tapasztalt ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest