Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
-
LOGOUT
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem vitték túlzásba ezzel a 3 nappal a tesztelést. Mondjuk ha már a 3. volt... Remélem, hogy lesz még lehetőség játszani vele.
Sajnos hétvégén elég sokat kellett dolgoznom így nem nagyon tudtam rávetni magam. Viszont kipróbáltam megint egér + bill kombóval és most valahogy jobban adta vele. Nyilván kellene még vele többet tolni.
A grafika amúgy nagyon bejött, szépen le vannak modellezve a karakterek. Kíváncsi vagyok amúgy, hogy milyen lesz a single része, az is csak annyi, mint a multiban csak tesznek hozzá egy kis történetet vagy azért lesznek komolyabb / másabb pályák is, meglátjuk.

Amúgy azt kell mondjam,hogy AI ellen, pont a korábban említett 1v4 miatt, sokkal élvezetesebb játszani, mert ott van lehetőség párbajozni 1v1-re vagy 1v2-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Iqos cigaretta
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OLED monitor topic
- Hegesztés topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest