Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
Szerintem is kevés volt a 3 nap,...de ez alfa és zárt volt... gondolom ha lesz béta az több napos lesz, bár az inkább már stressz teszt lesz már.
Az egérrel szerintem nehéz. Vadul rángatom az egeret és sokszor nem abba az állásba (stance) védekezett a karakterem - nem egyszer emiatt vesztettem. Gondolom kontrollerrel a pöckökkel könnyebb lenne. De ettől eltekintve egész jó az irányítása szerintem.
A grafika viszonylag szép igen, bár voltak gondok, glitchek, recék, stb.. de gondolom ez az alfa-ság miatt volt. A karakterek tényleg szépek, részletesek, a kard-mozdulatok is remekül le vannak animálva, szóval abban csillagos ötös a játék.
AI ellen jó az 1v2 vagy 1v1 mert ott megvár sokszor míg te támadsz, lassabb a harc. Gondolom lesznek "hard" botok is akiknél nem így lesz

A kampány szerintem sok dominion pálya lesz AI ellen, scriptelt jelenetekkel és átvezetőkkel.Az lenne a poén ha a 4. nép is feloldható lenne majd de gondolom ők nem lesznek elérhetőek sosem

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parfüm topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Tesla topik
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest