- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
őstag
infóként, hátha valakinek érdekes/hasznos lehet: hétvégén csináltam képeket a hab testemről (amolyan progresszió log) és kíváncsiságból fellőttem 3 képet chatgpt-nek (ennyit lehet egyszerre), h mondja meg a testzsír%om... (szemből ill hátulról feszítve, h látszódjanak az izmok, már amennyire tudnak
, ill oldalról egyet has, mell lógása, szélesség stb. miatt), és meglepően jól tippelt (18-20%ot írt, inkább 20%hoz közelit, inbody szerint 17,7% amúgy), szóval egész pontos ahhoz képest, h kép alapján tolja... ha esetleg kíváncsi vagy ilyenre, de nincs lehetősége inbody/dexa mérésre 
egyébként - feltételezem - pontosabb tippet is tud több kép alapján, amit akár 1 képre össze lehet vágni paintbe stb egyszerű progiban, én szimplán lusta voltam, meg tényleg csak kíváncsiságból/teszt jelleggel néztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ill oldalról egyet has, mell lógása, szélesség stb. miatt), és meglepően jól tippelt (18-20%ot írt, inkább 20%hoz közelit, inbody szerint 17,7% amúgy), szóval egész pontos ahhoz képest, h kép alapján tolja... ha esetleg kíváncsi vagy ilyenre, de nincs lehetősége inbody/dexa mérésre