Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
1-re és 2-re:''A napi fehérjeszükséglet 0,8 g/testtömeg kg, (sportolóknál 1-2 g, testépítőknél 1,5-2 g).'' Én nem vagyok testépítő,nincs szükségem annyi fehérjére.
3-ra:ebben talán igazad van,de egyelőre nem akarok túlzásba vinni semmit,eddig mindig ezzel szúrtam el.Töredelmesen bevallom,hogy a gyors fogyókúráim nem jöttek be,mert bár igen gyorsan le tudok adni jóformán bármennyi fölösleget,viszont pont azért,mert kúrának értelmezem az egész procedúrát,annak végeztével,a 'rendes' táplálkozásra való visszatéréssel minden kilóm szép lassan visszajön.Ezért próbálom most majd úgy,hogy csak kicsivel eszem kevesebbet,viszont nem is halasztom bele magam a futásba,súlyzózásba,és egyebekbe,mert nem érdemes.Jöjjön valamivel lassabban a változás,de tartson tovább,esetleg szokjak is úgy hozzá,hogy a 'kúra' végén nem is adok fel belőle majd mindent,mert nem érzem különösebb tehernek az étkezésre és sportra vonatkozó leendő nem túl szigorú megkötéseim.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest