Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én ezt találtam:
Legfontosabb tápanyaga a keményítő, amely a fajtától és egyéb tényezőktől függően változó mennyiségű. Az étkezési burgonyák keményítőtartalma 14-18 % között váltakozik. Fehérjetartalma alacsony - átlagosan 2% körül van -, de nagyon jó a biológiai értéke. A tápanyagokon kívül említést érdemel a burgonya vitamintartalma is; főleg C, B1 és B2 vitaminokat tartalmaz.
www.kertpont.hu/index.php3?menu=cikk&cikkid=309 itt volt. -
fLeSs
nagyúr
Kb. egy évvel ezelőtt (tavaly január közepe) kezdtem el koplalni.
Azt csináltam májusig megszakításokkal, és addig lefogytam asszem 10-15 kilót. Mindig akkor fogytam, amikor a 3-4 nap koplalás (alig ettem vmit) után 1 hétig ettem normálisan. 
Utána mentem el a dietetikushoz nyár közepén, és onnan már sokkal jobban ment.
A Graham-kenyért én sem tudom, hogy mitől jobb, viszont azt olvastam róla, hogy van benne egy csomó élelmi rost, ami kell a szervezetnek. Komolyabban még nem néztem utána. -
fLeSs
nagyúr

Ha ilyen ötösöm lenne, amikor az egeret a link fölé mozgattam, sejtettem, hogy a 90 napos diéta lesz az.
Volt munkatársam csinálta, és visszahízott utána. Voltak problémái is közben fejfájás, legyengülés, stb, ott a fórumon is olvashatsz erről. Alapvetően az a baj ezzel a diétával, hogy ezt az étrendet tényleg nem tudod 90 napnál tovább csinálni, és akkor a végén ott tartasz, hogy nemtod mit egyél ahhoz, hogy ne hízz vissza, és azt fogod enni, amit a diéta előtt, ergo nem az életmódodat változtattad meg, hanem csak kúráltad magad egy darabig (egészen pontosan 90 napig).
Pedig ha vki nem akar visszahízni, akkor vmilyen szinten az életmódját is meg kell változtatnia.
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Fűnyíró topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Medence topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- X13 Gen4 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó PS3 slim + 26 db játék
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt csináltam májusig megszakításokkal, és addig lefogytam asszem 10-15 kilót. Mindig akkor fogytam, amikor a 3-4 nap koplalás (alig ettem vmit) után 1 hétig ettem normálisan.