Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én ezt találtam:
Legfontosabb tápanyaga a keményítő, amely a fajtától és egyéb tényezőktől függően változó mennyiségű. Az étkezési burgonyák keményítőtartalma 14-18 % között váltakozik. Fehérjetartalma alacsony - átlagosan 2% körül van -, de nagyon jó a biológiai értéke. A tápanyagokon kívül említést érdemel a burgonya vitamintartalma is; főleg C, B1 és B2 vitaminokat tartalmaz.
www.kertpont.hu/index.php3?menu=cikk&cikkid=309 itt volt. -
fLeSs
nagyúr
Kb. egy évvel ezelőtt (tavaly január közepe) kezdtem el koplalni.
Azt csináltam májusig megszakításokkal, és addig lefogytam asszem 10-15 kilót. Mindig akkor fogytam, amikor a 3-4 nap koplalás (alig ettem vmit) után 1 hétig ettem normálisan. 
Utána mentem el a dietetikushoz nyár közepén, és onnan már sokkal jobban ment.
A Graham-kenyért én sem tudom, hogy mitől jobb, viszont azt olvastam róla, hogy van benne egy csomó élelmi rost, ami kell a szervezetnek. Komolyabban még nem néztem utána. -
fLeSs
nagyúr

Ha ilyen ötösöm lenne, amikor az egeret a link fölé mozgattam, sejtettem, hogy a 90 napos diéta lesz az.
Volt munkatársam csinálta, és visszahízott utána. Voltak problémái is közben fejfájás, legyengülés, stb, ott a fórumon is olvashatsz erről. Alapvetően az a baj ezzel a diétával, hogy ezt az étrendet tényleg nem tudod 90 napnál tovább csinálni, és akkor a végén ott tartasz, hogy nemtod mit egyél ahhoz, hogy ne hízz vissza, és azt fogod enni, amit a diéta előtt, ergo nem az életmódodat változtattad meg, hanem csak kúráltad magad egy darabig (egészen pontosan 90 napig).
Pedig ha vki nem akar visszahízni, akkor vmilyen szinten az életmódját is meg kell változtatnia.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Energiaital topic
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Yettel topik
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt csináltam májusig megszakításokkal, és addig lefogytam asszem 10-15 kilót. Mindig akkor fogytam, amikor a 3-4 nap koplalás (alig ettem vmit) után 1 hétig ettem normálisan.