megint kevered a laktózérzékenységet és a 'felnőttek nem tudják megemészteni a tejet' dolgot, ami a laktáz enzim hiánya.
'A boltban kapható dobozos tejben pedig nincs semmi tejsavófehérje.'
Ha a boltban kapható dobozos tejben nincs 'tejsavófehérje', akkor az nem tej, hanem tejnek látszó tárgy (erről spec amúgy is meg vagyok győződve).
Most már áruld el lassan, szted hogy készül a 'tejsavófehérje'? A tejből nem kerül a savóba ugye, tehát akkor először titokban belerakják, aztán kivonják? Vagy mi? Egyáltalán mi köze a tejhez?
'Sőt, a benne lévő fehérje biológiai értéke elég alacsony.'
Konkrétan mit értünk biológiai érték alatt? Nekem lennének ötleteim, de kétlem, hogy neked ugyanezen szempontok alapján készült statisztikáid vannak a tejfehérjékről. Inkább arra gondolok, hogy elolvastál néhány 'meghökkentő' írást, és miután mindegyikben szerepelt a hasmenés meg a Dr szó, készpénznek vetted az egészet.
'Nem tudom minek véded a tejet, mikor egész egyszerűen egy rossz tápanyag.'
Azért, mert nem rossz tápanyag.
huss, fohászom száll feléd