Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skipp
senior tag
Hmm én Domenechet egy idiótának tartottam, hogy miért csak Henry, miért nem Trezeguet, minek az a vén f*sz a középpályára, de hát most mit mondjak, hogy döntősek?
Annyit mondok csak, hogy Forza Italia, legyen a Farkasok kapitányának egy vb aranya. -
Egon
nagyúr
[ásít]
Vártam a kioktatást, meg is érkezett (én is előre láttam, 99%-ra biztosan). Nekem is nagy tévém van (pluszban nem háttal ülök neki, és jó szemem van, ami szintén nem hátrány). Nem vagyok portugál drukker, és téényleg sokat színészkednek, szóval a ''poénkodás'' nem éri el a kívánt célját - nem tudsz felhúzni (remélem azért az import bambuszokkal felálló mosdatlan csigazabálók azt kapják a döntőben, amit megérdemelnek). -
tototos
addikt
Hát az a 11-es nem volt valami érvényes. Na mindegy olaszoknak szurkolok. Szerintem meg is verik a franciákat.
-
Sixkiller6
őstag
válasz
BLiNk3r
üzenetére
1, a két láb egyvonalban volt. tudom h ezt soha senki nem fújja be, nem is azért mondtam. csupán érdekesség képpen. de nézz meg egy lassítást, amint tudok linkelek egy képet.
2, álomodozásról szó nem volt. csak éppen nem értem, h miért lenne értelmetlen dolog arról beszélni, h mi van ha figo befejeli. ezek szerint hülyeség arról beszélni, h mivan ha tegnap nem jön belé egy köcsög a fogarasi úton, h mivan ha kihúzták volna a lottóötöst nekem, h mivan ha jimmy hendrix nem lövi túl magát. ugye érted mire próbálok kilyukadni? ha nem, akkor bocs, én vagyok a hibás... -
Retekegér
MODERÁTOR
Hát a portugálok a béka segge alatt voltak

Ha az energiájukat nem színészkedésre, hanem játékra fordítják, akkor talán izgibb is lehetett volna a meccs. -
erdoke
titán
Megértem, ha csalódott vagy, de nem szoktam elfogultan meccseket nézni, még a magyaroknak is csak óvatosan merek drukkolni. Általában elég jól látom a történéseket, 90 %-ban már az ismétlés előtt eltalálom, mi történt. Jó nagy TV-m van.

Személyeskedéssel nem fogod döntőbe juttatni a dráma szakkört.
-
Petya25
őstag
Csak a német-porugál meccset fogom megnézni, a gyükér franciákra nem vagyok kíváncsi.
De az szép volt, mikor Zidane és Figo mezt cserélt. -
tiv61us
őstag
válasz
kíváncsi
üzenetére
hat nincs felkapva
aki soccer rajongo inkabb nez europai vagy del-amerikai meccseket
most a VB-t azert sokan kovetik, a sajto TV is, meg az emberek, bar sokan nezik az ettermunkben is es hallom, hogy mondjak, nem ertik
egy jo kis becsuszo szereles, szaltokkal, meg a 11-es rugasok azok lazba hozzak
noi szinten nagyon megy rengeteg lanycsapat van, tulkeppen inkabb noi sport itt
/ps. mikor egy erdelyi magyar baratom hazament nyaralni hozott egy roman focimezt a fianak, most erre ne terjunk ki hogy roman drukker volt
/ az meg majdnem sirva fakadt, hogy noi plot hozott neki az apja
szoval
NFL
MLB
NBA
NHL
ez a sorrend
sot valahol kozte a golf, meg a tenisz
vana zert bajnoksag is..... -
BLiNk3r
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére

1. Pedig az bizony les volt. Érdekes módon ez mindenki szerint így van, csak Te látod máshogy.
2. Nem hülyeség. Persze ha értelmes dolognak tartod a meg nem történt dolgokról való álmodozást, akkor hajrá, senki sem tart vissza
-
robekri
addikt
Megérdemelt francia győzelem!
Deco sehol sem volt, a portugál csapattal együtt!
Kivi vagyok döntő bár egyik csapatot sem szeretem! (ezek után Franciaország lesz a VB)
Üdv.: Robe -
erdoke
titán
válasz
fokukac
üzenetére
Én is csak a spanyol-brazil meccseik miatt drukkoltam a franciáknak (lagymatagon), és a holland-angol meccseik miatt ellen a portugáloknak. Közel se volt olyan jó meccs mint a tegnapi, de a portugálok nagyon harmatosak voltak támadásban, a rutinos franciák meg már nem is akartak támadni a gól után.
-
he7edik.
addikt
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Mert?
A falábú friccek játszanak Othello brigáddal? -
Jetpilot
csendes tag
Heló
A tizenegyes után tudtam hogy meglesz az egyenlítés. De félidő után azt éreztem mintha nem az a portugál csapat jött volna a pályára akik az elsőben fent voltak. Ráadásul aludtak is fél órát.
Sajnos nagyon jó volt a francia védelem. Portugál támadásnál mindig minimum hárman mentek a labdásra. Portugálok közül senki nem ment oda segíteni vagy kérni a labdát.
Döntő? Félek attól hogy az olaszok is kevesek a Zidán banda ellen. -
he7edik.
addikt
''Különben aki nem szereti miért nem szereti a franciákat?''
Politika... -
tiv61us
őstag
hajszalnyival jobbnak tunnek az olaszok
a bronzmeccsen sokat szamit, ki tud meg felporogni
lehet a hazai kozonseg belehajtja a nemeteket a gyozelembe, nem tudom a portugalok mennyire akarjak
nem tudom
ez a bronzmeccs mindig bizonytalan
persze az arany is
ha fogadnom kellene akkor olasz-francia-nemet-portugal a sorrend, bar a nemeteket pl. nem tartom jobbnak a portugaloknal
de az argentinoknal sem tartottam jobbnak -
kíváncsi
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Igen volt kraft. Csak szépen fokozatosan engedik ki
Angola ellen a 2 gólos győzelem szerintem mutatja.
Olasz-német meccset láttam és partyztam miután kiestek a németek
Különben aki nem szereti miért nem szereti a franciákat?
Én a németeket leginkább Lehmann miatt utálom, nagyon nagyra volt magával a kis göndörke
Akkor idegesítettem fel magamat mikor Messi-re szánakozóan nézett mikor a szívét-lelkét beleadva csúszott be a labdáért.
Eddig minden a legjobban alakul számomra, csak brazilokat sajnálom de végülis játékuk alapján jó, hogy kiestek. -
Sixkiller6
őstag
válasz
BLiNk3r
üzenetére
1, szó nem volt lovaglásról, csupán mint érdekességet vetettem fel. utána meg tisztáztuk a lesszabályt, amit sem a bírók, sem a kommentátorok, sem a ''szakkommentátorok'' nem tudnak...
2, ez a ha-val kezdődő dolog meg hülyeség. már bocs. miért ne lenne értelme arról beszélni, h mi van ha figo befejeli? ennek nincs értelme? elég nagy bajban lenne a világ, ha nem lehetne feltételes dolgokról beszélni. ne vicceljünk már. közhelyszótárat meg tessék becsukni... -
erdoke
titán
A portugálok egyetlen gólt rúgtak a három egyenes ági meccsen, megérdemelték a buktát. Ezt a játékot ugyanis gólra játszák, nem drámára.
Nekem nem is rémlik kérdéses lerántás, Henryt viszont megrúgták, kiesett a ritmusból, aztán a hentergés mellett döntött. Teljesen szabályos 11-es volt, elkúrta a védő. -
Egon
nagyúr
Hihetelen, hogy mindkét döntőbe jutott csapatnak kellett a továbbjutáshoz egy-egy oltári kamu tizenegyes (az olaszoknak az auszik ellen ugyebár). Bezzeg azt a sokszor visszajátszott lerántást nem adták meg (hússzor jobban meg lehetett adni).
Kötsög csigazabálók, hogy' utálom őket...
Nem mintha az olaszokat szeretném. Mindegy, legalább nem kell megnéznem a döntőt, sokkal értelmesebb tevékenységek is vannak hálistennek. -
BLiNk3r
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Fociban a 'ha'-val kezdődő mondatok teljesen értelmetlenek, ezen nem éri meg lovagolni.
Én örülök a franciák továbbjutásának, a portugál válogatott játéka végig ellenszenves volt C.Ronaldo (és jópár csapattársa) idétlen színészkedésével és Figo arroganciájával koronázva. -
mr.ki
aktív tag
Ez valami bűn szar meccs volt a tegnapihoz képest szvsz. A franciák megelégeltek egy 11-es góllal, a portugálok meg az Oscar díjra jelölt és legesélyesebb C. Ronaldoval próbált meg 11-est kiharcolni, de küzdeni nem küzdöttek a portugálok sajnos.
Szavazás: A a VB ''színésze'': nálam C. Ronaldo egyértelműen veri a mezőnyt. -
tiv61us
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
sorry nem tudtam, hogy ugy nem les
amugy belerugta a kapusba mielott befujtak
de tok mind1
nalam les volt, a taccsbironal es a bironal is -
Sixkiller6
őstag
válasz
kíváncsi
üzenetére
miért szerinted eddig volt kraft a franciákban?
ha kraftot akarsz látni akkor nézd meg az olasz-németet... csodákat vannak.
szétfutják őket, ebben biztos vagyok, mint abban is szinte, h a franciák rúgnak egy gólt büntiből, vagy szabadrúgásból. de h akcióból nem, az hétszentség. -
joshua7
veterán
Magyar ember a franciáknak nem szurkolhat.

-
serious
tag
Ez azzz Franciák a döntőbe remélem azt a formát hozzák amit a Brazilok ellen de remélem Barthez jobb formába lesz mint most voltak érdekes mozdulatai.

-
Dalai Láma
őstag
Ááh
Szombaton az a két csapat fog játszani egymással, akiket én vasárnap néznék egymás ellen. De így milyen döntő lesz? Téstazabálók vs. csigazabálók? Wáááh, az olaszoknak fogok drukkolni, nekik színesebb a játékuk. Minden, csak a franciák ne.
Nem hiszem el, hogy egy szaros 11-esen kívül semmi nem történt a kapukban! A portugálok sokkal szebben támadtak, de a franciák védelme jó volt. Figo meg nem tud fejelni, simán egyenlíthetett volna! De nem baj, 4 között vannak így is. -
Vincsó
aktív tag
Franciaország!!! Csak megvan, jöhet a döntő mérkőzés

-
kíváncsi
őstag
Mit gondoltok az olaszok tojták a spanyolviaszt?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Van még kraft a franciákban amit a döntőre tartogatnak
-
''A Portugálok... Most csalódottak.''
Ez volt az a mondat ami után kikapcsoltam a stream-et. Ha nem a saját fülemmel hallom, el sem hiszem h ez a TV-ben volt
Ráadásul műnem elég h a Franciák nyertek de még a meccs is szar volt
-
he7edik.
addikt
Olasz arany

-
Sirandrish
legenda
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
hát ez a vb nagyon nagyon gyenge...a koreaiak meg kamikázek

-
csigazabáló gyarmati válogatott vs. Figo szinitanodája,
1:0
ritkán van olyan, hogy egy meccsen senkinek se drukkolok, de ez ilyen volt...
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
igen a portugal hatso laba a francia elso labaval
-
tiv61us
őstag
ez megvan!!
szineszek haza
, vagyis nem meg van egy fellepes szombaton
amugy most jatszottak a legszimpatikusabban a portugalok, tenyleg nem rossz focistak,\de
le kellene szoktatni oket a szinesz-reklamal-szimulal harmasrol
az utobbi most elmaradt, mert hatranyban voltak, de volt kb 6 mueses a tizenhatoson belul
Henry is rajatszott nem vitas, de magadhato volt
hat ez van
a VB elott sosem josoltam volna francia-olasz dontot, de a 4 kozott mar ezt tippeltem
ugy erzem az olaszok nyerik
a 3-ik helyrol segdefogalmam sincs -
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
Jaj, Te is olyan művelt vagy, hogy akár szakkomentátor is lehetnél....

A jelenlegi elnököt úgy hívják, hogy Jaques Chirac
Mitterand, az előző elnök pedig rég meghalt -
kíváncsi
őstag
Erről van szó!!!!!!!!!!!!!!
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/00009161.gif)
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/00009169.gif)
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/10.gif)
Innen már az arany meglesz
! gogo franciák!
Hajrá, fegyverbe hát, ma harcra hív hazád...!
[Szerkesztve] -
válasz
Sixkiller6
üzenetére
mindegy, mert ez a ripacs ronaldó belevezette a kapusba
-
AMD Power
titán
Ezt a Portugál vereséget elvártam a mai estére!

-
Sixkiller6
őstag
megjegyezném, h ha szó szerint vesszük a szabályt, akkor ez az utolsó kiugratás nem volt les, a lábuk egyvonalban volt...
-
GeorgeBerger
tag
BASSZAMEG
-
kovács kálmán szerint mitterand elnök lehet, hogy itt van a stadionban...
hihetetlen. az, hogy 5 éve meghalt, nem sázmít
de léderer sem javította ki...
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
Bazeg és ynernek ezek a nyomorult franciák, pf de gyűlölöm őket...nehéz lesz a döntőben az Olaszoknak, de jó lenne ha megnyernék!
-
AMD Power
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Az megvan! De nálam már kezd kialakulni egy Angol-Portugál utálat is!

-
AMD Power
titán
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
Pedig azzal fognak!
Én nem szeretem a franciákat, de most azt mondom, verjétek el a Portugálokat! -
GeorgeBerger
tag
Na nehogymár ezzel a hülye büntetővel menjenek haza a portugálok..
-
Skipp
senior tag
válasz
Lortech
üzenetére
Igazad van, az valóban a kisebb gond, ha kipörgi magát, miután felrúgták. Ronaldoval meg igazából úgy vagyok, hogy fűrészelje csak ketté Rúni, mert megérdemli. Szép amit a labdával csinál, meg lehet, hogy technikás, csak Zidane is tud ugyanannyit a labdával, mégis teljesen más, vele összehasonlíthatatlan játékos. Tényleg valami csomagosztó bajnokságba kellene elküldeni, aztán nem ugrálna. Az az előre esése meg brilliáns, 9/10, csak másik sportág.
-
AMD Power
titán
Portugália menjen szépen haza. C Ronaldo-val együtt!

-
GeorgeBerger
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
még mindig jobb, mint a múltkori, ahol a koreaiak megvertek mindenkit

-
Sixkiller6
őstag
henry bokáját elrúgták, sima ügy, bünti. tisztán látszott.
de henry meg vetődött egy ütemmel a rúgás után egy akkorát, h az meg sárga.
ennyi.
remélem olasz-portugál döntő lesz... nagyon remélem.
de hogy ezek a franciák az eddig egyetlen (ön)gólt kapó olaszoknak nem rúgnak gólt, az is komolyan sanszos. -
Sirandrish
legenda
miért van az hogy ezen a vb-n a meccsek 70%át a birok döntik el?
ha ez 11es volt akkor apotugáloknál is be kellett volna fujni... -
Lortech
addikt
Az a kisebb baj, amikor aláb@sznak és ''túlesi magát''. Az a nagy baj, amit pl Rinyáldó csinált most is. Elkezdett esni befelé _magától_, mielőtt még (vagy anélkül, hogy -) bárki is hozzányúlt volna. Baromira kezd már felhúzni ez a kis g@ci, elnézést. Megyei I-ben kéne játszania egy kicsit, ilyen megmozdulásokért olyan csomagokat kapna, hogy legközelebb kétszer is meggondolná, mikor támad kedve színészkedni.
Petya25: nem volt műesés Henry-é, beszivatta a védőt egy váratlan csellel, az meg reflexből odarúgott, mehetett volna tovább, igen, de nem ment, és így simán befújható volt. A védő meg foghatja a fejét.
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Portugálok hozzák a várhatót....
a Franciák kicsit alulmúlják magukat az előző két meccshez képest de remélem feljavunak
Na nembaj, csak így tovább Franciaország 
mod:Ez a Léderer ma sem csalódás, hozza a szokásos formáját
[Szerkesztve] -
Petya25
őstag
Remélem ezek a gyík franciák nem nyerik meg a meccset, mert akkor a döntőt meg se nézem. Pofátlanság, hogy az egyik oldalon befújják a 11-est, a másikon nem, műesés volt mindkettő.
-
Robaj
addikt
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
Portugálnak érzed magad?

-
robekri
addikt
Érik a buzi döntőő!
-
GeorgeBerger
tag
Tizenegyes nélkül sose rúgnak gólt ezeknek a portugáloknak.
Nyerni fogunk így is! -
nRu3
addikt
Zizu

Remélem ezt az ál rónáldót kiálitják és a kis köcsög elsirja magát mint az eb-n otthon![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Loretto
veterán
C. Ronaldo mint valami úszó a startlövésnél

-
buzi Anri
-
Scream007
őstag
utállak titeket franciák

1-0
ez nem volt egyértelmű 11es, és egy 4közötti meccsen ilyet befujni
-
brownus
veterán
IGEN

na még kettőt...
[Szerkesztve] -
he7edik.
addikt
Tizi
-
Loretto
veterán
A kapusok teljesítméyne döntő lesz, sajnos ebben Portugália előnyben van.
-
he7edik.
addikt
''Klinsmann marad az edző, akkor sztem a következő EB borítékolható a németeknek.''
kedves fless és Klismann hogy fogja a német játékosokat olyan tulajdonsággal felruházni mint : tehetség, labdaérzék, játék inteligencia, kreativitás...?
tabletta formájában fogják megkapni?
-
Chili7
őstag
Nocsak, ez egy ilyen nyílt sisakos meccs lesz?
-
Skipp
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Azért az ellent se kell félteni, tegnap Kloséval csodás mélyfúrást lehetett volna végezni...
-
joshua7
veterán
Csak ne a franciák nyerjenek...

-
Vincsó
aktív tag
Hajrá Franciaország!!!!

-
brownus
veterán
hajrá franciao !
sztem: 3-1 nekünk
[Szerkesztve] -
róland
veterán
Hajrá Portugália!
-
Vincsó
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Hát izé.. nemtom mit akartam...

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Precision 7540 FHD IPS i7-9850h Radeon Pro WX 3200 32 512 magyarított bill + külső hangkártya
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB magyarított vbill gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyit mondok csak, hogy Forza Italia, legyen a Farkasok kapitányának egy vb aranya.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem mintha az olaszokat szeretném. Mindegy, legalább nem kell megnéznem a döntőt, sokkal értelmesebb tevékenységek is vannak hálistennek.