Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
válasz
mogadishu
üzenetére
igazad van a történelmi hagyományok erőteljesen belejátszanak abba h kinek szurkolok, de én azt is elfogadom ha valaki a franciáknak szurkol, csak reagáltam egy számomra kicsit bosszantó megjegyzésre
amúgy 96-ban szerettem a francia csapatot, csak azóta nagy változások voltak, olyan számomra ellenszenves játékosok vannak a csapatban, mint pl aaanri vagy cisse és sok a bevándorolt játékos, nekem nem az a bajom hogy feketék v arabok (az öcsém félig gánai, de Mo-n született
és magyar válogatott atléta volt, meg lesz is még remélem), hanem az h nem azt az országot képveseli ahol született
ezért nem értek egyet azzal, h Leandro magyar válogatott, h Habit is beakarta válogatni Mattheus viszotn Sowunmival semmi bajom nem volt
mindenki azt az országot képviselje, ahol született vagy amilyen nemzetiségű (Priskin magyar nemzetiségű szlovákiai, még szép h helye van a magyar válogatottabn)
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
A franciák tegnap ügyesek voltak. Én sejtetettem, hogy a brazilok nem nyerik meg a vb-t, végig unalmas focit játszottak, de hogy ilyen hamar kiesnek, azt nem gondoltam.
-
-
bagyulajuve
addikt
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
azért bízom, h a mostani u17-re és u19-re építve a 6 év múlva esedékes EB-re (amit reményeink szerint mi rendezünk) összeáll egy ütős csapat, mely bejuthat e legjobb 8 közé ill. a rákövetkező 2014-es VB-n már 4 közé kerül, persze ez egy álom.....
most bozsikéknak fiatalítani kellene, de inkább még öregebbeket hoznak a csapatba, pl sebőkvili
-
maddog
tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
mert europaiak vagyunk
az erosebbnek szurkolni meg gyavasag -
mogadishu
csendes tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Erre mindig is kíváncsi voltam, ki mit ért ''tisztességes'' alatt. Mármint, úgy látom hogy sokan a mostani futballon kívül álló okok miatt imádnak/utálnak egyes csapatokat. Pl a franciákat trianon miatt, a németeket gondolom '54 miatt, stb...
De ez tképpen mindmind történelem. Mit tehetnek ezek a szerencsétlen mai focisták, hogy mi volt 50 meg 100 évvel ezelőtt?
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Hát igen.De sztem egy darabig aMagyar válogatott meg nem fog kijutnia VB-re úgyhogy marad avalamejik külföldi válogatottnak a szurkolás.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Portugál-Holland,és a Portugál-Angol(ennek csak a vége)Meg szerintem a Brazil-Gána sem volt olyan rossz.
-
joe69
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
nem, egyikben sincs kivetnivalo
a multbeli serelmeket pedig ideje volna elfelejteni -
maddog
tag
egy ideje mar fontolgatom a latinellenes liga megalapitasat
szoljon akit erdekel
amugy nem ertem hogy szurkolhat egy europai ember del amerikai csapatnak
azert mert jol fociznak?- ez benasag -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Liberator
üzenetére
Sajnos az igaz hogy a Németek jól játszanak most.De ha esetleg megverik az olaszokat(amire sajna látok egy kis esélyt)ésafranciák is bejutnánakadöntőbbe(ez szinte biztos)És ha így fojtatják aFranciák hogy minden mecsen egyre jobban játszanak,akkor tuti hogy kikapnánaka németek a Franciák ellen.
-
Liberator
tag
Német - Francia döntő lesz ! És a Németek nyernek

-
[pod]Diablo
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
lol

-
lacafaca
addikt
Forza Italia!

németeket lemossuk, aztán jöhetnek a portugálok........
ez már sima ügy
-
GeorgeBerger
tag
a tegnapi kis közjáték után még én kaptam figyelmeztetést, hogy vigyázzak a számra.
köszönöm prohardver. ez az a hely, ahol csak beszólni lehet, visszaszólni nem.
így tehát:
kussoljatok már köcsögök, a csapatotok hazahúzott a gecibe!
remélem az, aki visszaszól, szintén kap ilyen kedves kis privát üzenetet.
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
Jó meccs volt tegnap a Brazil-Francia mecs?A gólt azt láttam,a nem volt ronda.Viszont én csalódtama Brazilokban.Én szertem a franciákat,és örülök neki hogy már kezdenek megint nagyon jól játszani,nemtudom hogymit csinált velük az edző,de jólcsinálta amit csinált,mert a csoport mérkőzések óta minden mecsükön egye jobbak,és sztem ha ez így megy tovább akkor én esélyesnek látom őket arra hogy most ők nyerjék a VB-t.Sztem egy jó Francia-Portugál döntő kéne.
-
AMD Power
titán
Cetliről védte az argentin 11-eseket Lehmann
[link] -
mr.ki
aktív tag
Már nem azért, ha VB-n kívül más meccseket is látnál tudnád is miről beszélsz
.
Nem Lahm-ot fikáztam, ő jó, de akkor is gyengébb, mint pl Camoranesi azon az oldalon, ott nem sok babér fog teremni Lahmnak. Méghogy az olaszok védelme gyenge
, és még én nem láttam VB meccset. 
Javaslom számold össze, hogy ki hány gólt kapott. -
AMD Power
titán
Incidensek az angol-portugál mérkőzés előtt
[link]
Ezek az angolok igazi foci fanatikusok! 100 ezer angol drukker....
-
he7edik.
addikt
Geli te olyan hülyeségeket írsz hogy én kérek elnézést

[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
''és erre te azt mondod németeknek könyeb dolguk volt?''
Mint sztem mindenki
némoto.:
Kap 2 gólt a harmatgyenge Costa Ricától.
Lengyelo.: Szintén harmatgyenge csapat
Ecuador: Azért sztárolták őket, mert megverték a harmatgyenge lengyeleket. Ők igaz egy fokkal már jobb csapat voltak.
Svédo.: Németek megkérik a bírót, hogy állítsd már ki a szöszit. Erre odamegy a bíró, belemosolyog a tag pofájába, és piros. 10 emberrel játszó svédeket megverték, az valóban igaz, hogy jól játszottak
Argentína: A hazai pályának és a rossz Argentín döntésnek is köszönhették a továbbjutást. De egyedül itt volt jó ellenfelük, ezt még most is állítom.
Olaszország.:
Ghána: Törtek mint állat, hogy lehetett volna ellenük jól játszani?! sehogy
USA: Ellenük nagyon gyengék voltak
Csehország: Magyarokkal egyszintű csapat...
Majd ha a magyarok egy gólt is rúgnak USAnak, akkor azt mondom, hogy fejlődött a magyar foci.
Ausztrália: Kiverte többek között a horvát csapatot. Brazilok is megszenvedtek velük. Olaszok ellen 11vs.11ben helyzetig sem jutottak el. Aztán egy vitatható piros és egy vitatható tizi döntött.
Ukrajna: Ők is olyan csapat voltak, mint a svédek. Jóval a tudásuk alatt teljesítettek.
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
-
Geli
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
csehek hogy játszottak,mar bocs?ukranok? magyar szinten ha voltak...
nemetorszag svedeket kapta, majd az argentinokat, ezzel szemben olaszok ausztraliat és ukrajnat, és erre te azt mondod németeknek könyeb dolguk volt?

[Szerkesztve] -
RoyalFlush
őstag
Remélem a Franciák legyőzik a Portugálokat, nem tetszik a játékuk. Egy 10 emberrel játszó ''kitikkadt'' hiányzókkal tarkított angol válogatottat ilyen gyenge játékkal csak 11-esekkel legyőzni.. Meg amiket egyesek próbáltak eljátszani tényleg gyönyörű műesés(ek) volt(ak) C.Ronaldo.. Játszani kéne, focizni !!! Nagyon gyenge, kritikán aluli meccs volt..
[Szerkesztve] -
Silencer83
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére

-
L|zsidoboz
őstag
Cseheket lefociztuk, ukránokat lefociztuk, Ghánát lefociztuk. Mást valóban semmit.

Az meg sztem elgondolkodtató, hogy Németország egyetlen komoly ellenfelet kapott eddig, Argentínát, és őket nem is verték meg, csak egy kicsikart xre futotta...
Lengyelek meg Costa Rica ellen valóban nem annyira nehéz villogni
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Most látom, hogy Klinsmann-ról utcát neveztek el Németországban. Nemsoká akkor Lippiről egész várost fognak a világbajnoki cím után odahaza.

-
Silencer83
addikt
Forza Italia

erre vartam, titokban ezt remeltem, osszekerulni a mocskos nemetekkel
, klinszman gyereknek elkenodik a kepe remelem nem kicsit -
nRu3
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
egyszer lenn egyszer fenn

-
mr.ki
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mögé írtam, egy ilyen gyenge csapatnak szerintem semmi keresnivalója a VB-n. Igaz hogy sokan mások is nagyon gyengén muzsikáltak, de ők mindig. Jó visszaszívom azt hogy a legirritálóbb, inkább csak azt mondom nincs keresnivalójuk a VB-n, soha nem láttam őket jól játszani.
-
Motion_Blur
félisten
''Brazília kiesett! A franciák hibátlanul játszottak, és a szenzációs Zinedine Zidane vezérletével kiverték az ötszörös világbajnokot. Az aranylabdás esernyőket osztott a középpályán, gólpasszt adott Thierry Henrynak, harmincnégy évesen is hihetetlen volt.''
Szegény Zidane-t az eddígiek alapján (első 2 meccs alapján biztos) még kezdőbe se tettem volna, ma pedig hihetetlenül sziporkázott
-
LOTR
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ez teljesen egyértelmű, a sok szabálytalanságtól eltekintve is szerintem nagyon izgalmas, jó foci volt
-
mr.ki
aktív tag
Rögtön az 1. :Németország-Costa Rica 4:2
Legnagyobb csalódás: Ukrajna játéka; Lengyelország,Csehország,Horvátország
Legszörnyűbb meccs: Portugália-Hollandia, Franciaország-Svájc
Legirritálóbb csapat: Szaud Arábia ( sosem értem meg hogy ezek hogy a picsába kerülnek be a VB-re)
[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ne is mond.... kép lol.

-
szavazzunk :
melyik volt idáig a legjobb meccs a VB-n?
-
mr.ki
aktív tag
válasz
he7edik.
üzenetére
Teljesen mindegy ki a bíró, ha egy csapat gólt lő akkor gólt lő és kész.
Én már 2X leírtam az alábbit:
Széleken simán megfogható a német gárda. Zambrotta és Camoranesi sokkal jobb mint Friedrich és Lahm ( kevés a rutinja ). Középen Gattuso vs Ballack, Balack így is sérült, legalábbis nem 100%-os. Egyértelmű hogy vagy szélről középre húzódva átlövésekkel v. szélröl beadásokkal fognak próbálkozni az olaszok. Németek esélye szerintem szögletekből lehet, ha Materazzi nem kezd.
Nehéz mérkőzésre számítok, de egy 0:2, esetleg 1:2-es eredményt várok, olasz győzelemmel.
FORZA ITALY
[Szerkesztve] -
-
LOTR
addikt
-
joey7
őstag
hát igen, őszintén szólva 3 nappal ezelőtt még nemigazán gondoltam,h a brazilok nem fognak a döntőig eljutni,ki gondolta volna anno,h Zizu-ék így felpörögnek.de vhogy a levegőben lógott ez a dolog.
egy dolgot viszont tutira már eltaláltam: európai csapat fog nyerni,ezt már régen megmondtam.ugye 1970 óta felváltva nyertek a dél-amerikaika,illetve az európaiak. -
AMD Power
titán
A csapat részéről Christian Horner egy aktuális hasonlattal jellemezte a gárda napját: „A teljesítményünk körülbelül akkora csalódás, mint Anglia mai teljesítménye.
[link]
-
LOTR
addikt
valóban benne volt a levegőben, mert nem volt meglepetés, és az mindig furcsa, most van egy qva nagy, és az a franciák, de a portugálok legalább tudják, hogy ez nem csak egy hirtelen fellángolás volt, mert a spanyolok ellen is jók voltak, a brazilok ellen meg még jobbak
bár akciógólt nem sikerült rúgniuk most -
Trak
addikt
válasz
he7edik.
üzenetére
Bocs, egy elő szó lemaradt, talán mert fáradt vagyok, ma is dolgoztam...
Igen, mert Te a hsz.-eid és aláírásod alapján nagyon értesz hozzá...
Kár volt benéznem a topikba. Eddig megálltam, de most megtettem, az megy itt, amire számítottam
Megyek is, fociről inkább csak élőben.
[Szerkesztve] -
joey7
őstag
verem a fejem a falba,h nem fogadtam!
de őszintén szólva csak megérzés volt.vhogy annyira bennevolt a levegőben: a franciák hihetelenül feljöttek,a brazilok meg tulajdonképpen igazából eddig csak focizgattak,nem voltak morálisan felkészülve, nem tudtak felpörögni úgy mint a franciák,vagy portugálok.Anglia nulla,mint 40 éve mindig. 
Pillanatnyilag a németek, franciák kb.egyszinten vannak,csúcsformában, az olaszok szintén meredeken jönnek felfelé, a portugálok nagy talány; elméletileg hullafáradtak,de továbbra is a döntőbe várom őket.
ITALY - PORTUGAL finálé lesz.
-
he7edik.
addikt
válasz
paramparya
üzenetére
Beckenbauer elintézi

-
joey7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nem fogod elhinni,de a VB kezdete előtt mondtam benn a melóban,h Zidane az egyik kulcsfigura lesz a VB-n, nem fog dicstelenül levonulni a porondról.nos ez csak jóslat,talán megérzés volt,de bejött!
-
serious
tag
Habár Francia VB-győzelmet várok legalább Zidane búcsúzzon szépen a válogatottól megérdemli.
-
serious
tag
Én is az Olaszoknak drukkolok a Németek ellen.
-
he7edik.
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
A portugáloknak zéró esélyük van
az olaszoknak nagyon fogok szurkolni ( Materazzinak külön is hogy küldje kórházba alattomos, féreg kloset
) -
serious
tag
Birom a Portugálokat de azért valljuk be hogy a Franciák ma szebben játszottak. Zidane

-
joe69
senior tag
ronaldinho a bl dontobeli jatekat hozta a vb alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és magyar válogatott atléta volt, meg lesz is még remélem), hanem az h nem azt az országot képveseli ahol született

és mi egyöntetűen nekik szurkolnánk 

, és még én nem láttam VB meccset.
Majd ha a magyarok egy gólt is rúgnak USAnak, akkor azt mondom, hogy fejlődött a magyar foci.