Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
panel
aktív tag
Eladó focimezek és lonsdale cuccok !!!
[link]

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Fooler89
üzenetére
Ha a meccs után szavaznak a delegáltak, akkor Cannavaroé lett volna az aranylabda
Erről ennyit.
A védekezés felértékelődése most minden csapatnál megvan, a franciák is 1 csatárral játszottak. Szerintem a németek támadtak a legjobban, a leghatékonyabban a vb alatt.
Ha a színészkedésről írsz, akkor miért nem említed meg céronaldót és a csapatát?
A brazilok lehet, hogy vidáman játszottak, ameddíg tehették
de nem mentek vele sokra. -
tiv61us
őstag
válasz
Integra
üzenetére
nekem jobban tetszett a 4 evvel ezelottinel
ba r kicsit olyan ez mint a szilveszteri musor volt, a mult evben jobb volt ez egy szar..
teny, kevesebb volt az atlagnal a gol es a kiemelkedo egyeniseg, de most ennyi futotta, azert VB volt sokan neztek, drukkoltak, voltak jo meccsek, dramak, egy par meglepetes, szerintem izgalmas donto
najo az amerikai focihoz nem merhetok az izgalmak
-
tiv61us
őstag
nem volt ez rossz meccs, csak akik utaljak az olaszokat azoknak, aki meg a franicakt is azoknak plane
frnacia fonokom el volt kenodve, de aszonta jo kis meccs volt, Zidane -nak meg elborult az agya, nem eloszor
na nem azert idezem, mert O szakerto, hanem mert francia, es ezert francia drukker ezerrel -
tiv61us
őstag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
igaz, tulajdonkeppen az arcaba is fejelhetett volna, meg rendes is volt
sot vegulis le is lohette volna
amugy 14 piros lap egy tamado kozeppalyastol nem samli, kozte taposas, fejeles...
szoval nagy spiler, de mentalisan nincs rendben, vagyis nem volt
ezt , de szepen irtam azert -
faster
nagyúr
Izgalmas foci mehetett, ha Zidane fejese a legfőbb téma.

-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Teljesen mindegy mit mondanak az újságírók, vagy mit magyaráznak bele.
Csak azt sajnálom, hogy Zizu nem fejelt akkorát, hogy véget vessen a digó hentes ''pályafutásának''.
Amúgy a piros teljesen jogos volt a fejesért. -
Fooler89
őstag
Helloztok!
Nem tudom azt felfogni hogy lehet szeretni a Olaszokat!(Franciák se kutyák de az Olaszok....) Előszőr is, ki látott életében jó focit????? Most nem arra gondolok hogy sok gól meg ilyesmik hanem egy jó focit. Ami izgalmas, amiben van pörgés, amiben van jó sok helyzet, amiben fociznak! Mert azok látják a különbséget! Tudjátok az eddig (akikel én beszéltem) és ebből akiknek tetszett az olasz foci, azok soha életükbe nem nyúltak focilabdához. Gondolhatjátok mennyit értenek a focihoz(ez nem baj csak sajnos látszik) Egyszer hallotam valahol hogy azt mondták hogy az olaszok eredmény orientált ''focit'' játszanak!! Na előszőr is, én nem nevezném focinak! Mert ez az olasz stílus(nem csak olasz hanem francia is, de ők nem annyira, ez látszott a döntőben) amiben a folytonos védekezés és az ebből indított kontra támadásokra játszanak, ami meg van füszerezve, elől színészkedés (kamu esés) hátul meg a kisebb szabálytalanságokkal (ami nem ér tizenegyes de legalább megállitották a támadást) pl: erre Canavaro. Ha elvitték mellette akkor azzonal buktatott, ha nem ő akkor más! és erre igazából nem lehet 11-es adni mert akkor a bíró döntené el a meccsett!(ami nem footballhoz méltó bár most már kételkedem) Mindig sikerült megtalálniuk a határt! A döntöig meg ahogy eljutottak az nagyon könnyed volt + ott sem remekeltek annyira (ausztrálok ellen), igaz mindig sikerült egy gólt lőni, de ez a football rovására megy, a másik hogy gusztustalan! Döntőben látszott hogy ők a 11-esre mennek, 1. percben sikerült nagy nyomás mérniűk a Franciákra (Henry szédülése, és utána még egy volt). Úgy gondolták hogy védekezni fognak, akár kisebb szabálytalanságok árán + piszkálják a franciákat hogy egy-két ember essen ki és majd a 11-eseknél bebízonyítják hogy ők a jók, hiszen jó rúgó technikájuk van, és a kapusuk is sokkal jobb azaz már jobb eséllyel indítottak, ráadás meg hogy egy-két embert kiállítanak! Majd ez sikeresen végrahajtótták egy-két hibával de ezt orvosolták! Lényegébe ez volt az olaszok felkészülése a döntőre! De kérdem én, mostantól erről fog szólni a foci????? nem arról hogy jót szórakozzanak a szurkulók, arról hogy végre a labdával is fognak valamit csinálni??? Mert ez engem elszomórít, és ezek miatt nem érdemlik meg a vb győzelmet! én úgy gondolom hogy az ilyeneket ki kéne zárni(persze tudom hogy nem lehet) de valamit kéne csinálni! És csak azért szurkoltam inkább a Franciáknak mert amit a Brazilok ellen megcsináltak az valami hihettetlen volt és ez a Zidane amiket megcsinált az valami káprázatos volt, + a vb döntőn ilyen 11-es rugni, az valami hihetettlen! sajnálom hogy így távozott de majd kiderül hogy mi volt! szóval én csak azt akarom mondani hogy nem kell támogatni az olyanokat akik eltörik a focit! Szerintem úgy kell játszani ahogy Brazilok, mindig vidáman! -
Motion_Blur
félisten
Akinek van, kapcsoljon a RAI UNO-ra!

-
csapos2
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
lesaux ezt csináltam, de nagyon jó képre nem akadtam....persze biztos megint elbénáztam valamit
Motion_Blur a linked valami furcsát csinál nálam, de azért köszi neked is.
Gambit tökéletes a kép, köszönöm szépen -
he7edik.
addikt
Bárki bármit mondhat
Ha valaki akkor futballista mint Zizu és annyi nagy meccs van a háta mögött, nem szabad hogy felüljön egy ilyen provokácíónak bármennyire is sértő vagy gusztustalan pláne egy VB döntőben a búcsú meccsén.
Ez még most sem fér a fejembe. -
Manitou
veterán
''A szájról olvasók szerint Materazzi prostituáltnak nevezte Zidane testvérét
A szakértők elmondták, miután az olasz tizenhatoson belül Materazzi átkarolta Zidane-t, majd kettejük szóváltása során az olasz védő kétszer is ''lekurvázta'' a francia sztár testvérét... A brazil Globo televízió által felkért szájról olvasó szakértők szerint Marco Materazzi, az olaszok védője prostituáltnak nevezte Zinedine Zidane lánytestvérét, a francia csapatkapitány ezért fejelte mellkason a németországi labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntőjében. A szakértők elmondták, miután az olasz tizenhatoson belül Materazzi átkarolta Zidane-t, majd kettejük szóváltása során az olasz védő kétszer is ''lekurvázta'' a francia sztár testvérét, majd őt magát sértegette durva szavakkal. Zidane ezt követően vesztette el a fejét. Ugyanakkor a The Guardian és a L,Equipe internetes oldalán arról számolt be, hogy Materazzi terroristának nevezte 34 éves ellenfelét, annak algériai származására utalva.''
''A brazil Globo televízió által felkért szájról olvasó szakértők szerint Marco Materazzi, az olaszok védője prostituáltnak nevezte Zinedine Zidane lánytestvérét.
A francia csapatkapitány ezért fejelte mellkason a németországi labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntőjében. A szakértők elmondták, miután az olasz tizenhatoson belül Materazzi átkarolta Zidane-t, majd kettejük szóváltása során az olasz védő kétszer is ''lekurvázta'' a francia sztár testvérét, majd őt magát sértegette durva szavakkal. Zidane ezt követően vesztette el a fejét.
Ugyanakkor a The Guardian és a L,Equipe internetes oldalán arról számolt be, hogy Materazzi terroristának nevezte ellenfelét, annak algériai származására utalva. A 34 éves sztár ügynöke a BBC-nek elmondta, Zidane egyelőre nem akar nyilatkozni az ügyről, ám néhány napon belül magyarázatot ad tettére.
''Még nekem sem mondta el, hogy mivel provokálta őt Materazzi, de az biztos, hogy nagyon durva dolgokat mondott az olasz. Zinedine általában elengedi a füle mellett a sértéseket, ám ezúttal robbant benne valami'' - nyilatkozta Alain Migliaccio.
A finálé 110. percében történt incidenst követően a pályafutása utolsó mérkőzését játszó Zidane-t az argentin játékvezető kiállította, így a hosszabbítás utolsó tíz percében - és az 5-3-ra elveszített büntetőpárbaj során - már nem segíthetett csapatának.''
Zinedine Zidane:
* születési hely, idő: Marseille, 1972. június 23.
* testmagasság/súly: 1,85 m/78 kg
* poszt: középpályás
* klubjai: Cannes (1988-1992), Bordeaux (1992-1996), Juventus (1996-2001), Real Madrid (2001-2006)
* első élvonalbeli mérkőzése: 1989.05.20.: Nantes-Cannes (1-1)
Mérlege:
* 506 bajnoki mérkőzés, 95 gól
* 108 európai kupamérkőzés 18 gól
* 108-szoros francia válogatott, 31 válogatott gól
* első válogatott mérkőzés: 1994.08.17.: Franciaország-Csehország (2-2)
* első válogatottbeli gól: 1994.08.17.: Franciaország-Csehország (2-2)
sikerek:
* világbajnok (1998), vb-ezüstérmes (2006)
* Európa-bajnok (2000)
* Bajnokok Ligája-győztes (2002)
* Világkupa-győztes (1996, 2002)
* Európai Szuperkupa-győztes (1996, 2002)
* olasz bajnok (1997, 1998)
* olasz Szuperkupa-győztes (1997)
* spanyol bajnok (2003)
* spanyol Szuperkupa-győztes (2001, 2003)
* Aranylabdás (1998)
* Az év játékosa a FIFA-nál (1998, 2000, 2003)
* Az év játékosa az UEFA-nál (2002)
* A vb legjobb játékosa (2006)
Meg nem erősített hírek szerint meg ez volt:

Materazzi: - Hétvégén bulit tartunk az asszonnyal a hajónkon, eljöttök?
Zidane: - Nem érek rá, felszedtem valami német luvnyát.
Materazzi: - De gyertek mán' el, az asszony süt egy csomó sütit, mi meg majd horgászunk!
Zidane: - Baze' a múltkor már megdumáltuk bowling közbe' hogy nem szeretek horgászni!
Materazzi: - De hozok botot, csak fogni kell a végét. Akkora harcsák vannak a tóba, mint Buffon.
Zidane: - Értsd meg b+ hogy rühellem a k*rva horgászást! :fejel:
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
Ha másokat kritizáltál hogy nem tud olvasni,akkor most én is ezt mondom neked
.
Egyébként baromság az hogy akár direkt az volt a taktika,hogy kiállítassák Zidane-t, egyszerűen nevetek ezen. Lippi-t meg ugye úgy ismerjük mint aki arra utasíthat embereket,hogy : ''Nézdd fiam,azt,meg azt piszkáld kicsit a meccsen,hátha elszáll''
Ugye ismered Lippi-t? ( nem kell kiforgatni a szavaimat,nem arra gondolok hogy személyesen)
Én nem foglalkozom Zidane-nal tovább, előttem megkoronázta utóbbi 2 éve teljesítményét evvel a magatartással. -
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Tudom, hogy nagyon eltér a témától a kérésem, de a fiam már kihúz a dolog miatt.
Tudna nekem valaki Ballack-ról képet linkelni normális minőségben? A google-val nem sokra mentem, vagy nem jól kerestem...
Olyan kép kellene amin leginkább maga van Ballack.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a médiából

-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
senki nem tudhatja hogy mit mondott materazzi.
ha zidane arra ugrik, hogy valaki szídja az arany színű cipőjét és ezt jegyzi meg neki, hogy milyen hányadék az arany cipellője, akkor azért fejelt bele. ha azért mert anyázott vagy más, akkor meg azért. nem az a lényeg hogy mit mondott, hanem az, hogy az, amit mondott, az zidane véknyába talált, méghozzá telibe. ennyi.
ember így nem megy neki a másiknak egy szimpla beszólásra.
ez egyszerű ember ismeret és pszichológia, nincsen ebben semmi húde érthetetlen.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Honnan veszitek hogy Materazzi folyamatosan szida Zidane anyját, apját, és a származásával b@szogatta????? Honnan?
-
Integra
titán
nekem is az első gondolatom az volt tegnap este, miután kihajították zidane-t, meg lenyugodtunk, hogy akkor most tudjuk meg ugyan mit nyomott materazzi, mert hogy valami durvát szólhatott be és bizony szánt széndékkal az is biztos...
és az a materazzi lerúgásos videó is megteszi a magáét.
ugyanúgy mint ahogy céronaldó is ott vigyorgott mikor rúnit kizavarták.
hiába, focistáknak nem osztottak túl sok intelligenciát
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Persze, hogy nem tetszene nekem sem...csak nem kéne az egész olasz csapatot úgy beállítani, hogy erre játszottak, meg hasonlók. Mindegy végül is, engem abszolút nem érdekel Zidane megítélése, sosem volt szimpatikus. Olaszoknak szurkoltam, nyertek, slussz.

erdoke
Legnagyobb sajnálatomra, mert én is a játszott, és nem a széttaktikázott focit szeretem.
A magyar fociban legalább e két téren biztosan nem lehet csalódni...

[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
Integra
üzenetére
Csak annyival mondtam többet, hogy ez lehet szándékos is. Mivel tény, hogy Zidane a francia csapat kulcsembere volt a VB-n. Az is ismert volt, hogy korábban is szállt már el hasonlóan az agya, és azt is lehetett talán tudni, hogy miért. Szóval erre is lehet készülni, és a mai ''profi'' világban ezt egyáltalán nem tartom túlkombinálásnak. Legnagyobb sajnálatomra, mert én is a játszott, és nem a széttaktikázott focit szeretem.
-
mr.ki
aktív tag
Valószanűleg a 2. félidőben az volt a taktika,hogy a 75.-80.percig ne kapjanak gólt és addig csak kontrákkal támadjanak vissza. Aztán az utolsó 10-15 percben meghúzzák a meccset és eldöntik. Csakhogy a védekezés sok energiát elvett tőlük és így kialakult a tegnap látott meccs.
-
Integra
titán
válasz
Boxer001
üzenetére
ááááááá,
ő annyit mondott, hogy ha ott vagy a pályán és a téged fogó ember x órája szekál és beszólogat minden féle kellemeset, és tudja rólad amúgy is hogy mondjuk heves temperamentumod van, akkor lehet hogy jó eséllyel szekál. ahogy materazzinak be is jött.
nem mondott erdoke se többet se kevesebbet, ennyit.
ami természetesen nem menti fel zizut, de azért megnéznélek meddíg bírnád ha én melletted nyomnám a dumát meg még beszólnék anyádra, apádra, származásodra pár cifrát... tök mindegy,csak valamire ami érzékenyen érint, érted..
valszeg pont leszarod és még csak véletlenül se jönnél nekem
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Talán túlkombinálom a dolgot, de azt láthattuk, hogy nem azzal jöttek ki az olaszok a pályára, hogy most lefocizzák a franciákat, és világbajnokok lesznek. Amikor az egyenlítő góllal leendületbe jöttek, képesek voltak 5 perc alatt zéróra visszavenni, és 11 emberrel védekezni (10, mert Totti csak ballaszt).
Valószínű, hogy legalább annyi pszichológiai felkészítésben részesültek mint taktikaiban. Minden normális csapat erőltette volna az egyenlítés után félidőig a vezetés megszerzését, nekik pedig 5 percig tartott a lelkesedés, aztán visszajött a fegyelem, amire utasították őket. -
Integra
titán
ooops
![[kép] [kép]](http://imgfrm.index.hu/imgfrm/5/8/9/8/BIG_0001725898.jpg)
[Szerkesztve] -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát ha húzták akkor inkább materazzi Zidán agyát...

-
erdoke
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mit bizonyítok? Tanulj már meg olvasni, nem tényeket közöltem.

Ha Lehman kapott cetlit a 11-es rúgók statisztikájával, az olasz védő miért nem kaphatott egy csendes taktikai utasítást, néhány korábbi példáal megspékelve?
Tiszta volt a döntő előtt, hogy ha Zidane a brazil meccsen nyújtott szintet hozza, akkor a franciáknak jobbak az esélyeik, és fordítva. Erre készülhettek ezzel is. -
Motion_Blur
félisten
Azért ez kicsit túlzás! Mivel bizonyítod, hogy előre kitervelt volt? Materazzinak kiadták volna, hogy pl. 12 percenként szólj oda egyet igaz?. Ő pedig mindíg nézte a kivetítőt, nehogy lemaradjon a pszichológiai hadviselés megvalósításának lépéseiről. Sőt! Materazzit napokon keresztül készítették fel, hogy mivel húzhatja az agyát!

Ugyanmár...
A lényeg!!!: Olaszország világbajnok!!!
-
erdoke
titán
Még azt is megkockáztatom, hogy ezzel előre készültek az olaszok. Meg persze a 11-esekre, mással láthatólag nem nagyon...
A francia csapattársak megerősítették ezt, tehát Materazzi a meccs elejétől húzta Zidane-t. Valószínűleg azt is elmondták neki, hogy korábban mire bukott ki. Ezt kb. ugyanannyira tartom sportszerűtlennek, mint Zidane viselkedését. Utóbbi legalább nem előre megfontolt szándékkal csinálta, és 110 percig tűrt.
Ez tiszta pszichológia.
A pszichológiának pedig az a lényege, hogy mások is megpróbálják megérteni embertársaik viselkedését. Ti pedig nem próbáljátok. Persze nehéz is megérteni, hogy vajon mekkora lehet a stressz egy VB-döntőn, ami ráadásul egy nagy pályafutás utolsó mérkőzése. Nyilván nem ugyanaz mint egy 126. meccs a Realban, akárhogy is szajkózzátok ezt. Nem mentségeket keresek, csak valahogy érteni szeretném, ami történt. -
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szinte már látom ahogy ellepik a poénok counter strike source szervereket majd

-
Liberator
tag
Anti focit játszó Olaszok szerintem nem érdemelték meg , Franciák legalább támadtak
-
AMD Power
titán
[link]

Sorry nem láttam a hsz-d!
[Szerkesztve] -
Integra
titán
![[kép] [kép]](http://imagesocket.com/images/zidane29b.gif)
-
Motion_Blur
félisten
[link]
Gyerünk szavazni!!
szerk:
Ön kit fejeltetne le Zidane-nal?
- Kovács Mitterand Kálmánt
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
Tényleg Zidane lett a VB legjobbja? LOL
.
Én is úgy láttam hogy csak a brazilok ellen villogott ,és persze a döntő 2. félidejében. Azonban pl. Cannavaro elejétől a végéig játszott a VB-n a védelem tengelyében és lám csak 2 gólt kaptak az olaszok a VB alatt... ( mondjuk ebben Buffon is szerepet játszott ).
Vagy Schweinsteiger, ő is nagyon jól nyomta.
Zidane jó focista volt,de az elmúlt 2 évben már csak árnyéka önmagának, sajnos -
válasz
AMD Power
üzenetére
Önnek mi jut eszébe először a vébéről?
Grosso mennybemenetele 22041 38.2 %
Zidane Materazzi-lefejelése 25621 44.4 %
Kahn és Lehmann egymásra találása 6117 10.6 %
A holland-portugál csontzenéje 3334 5.8 %
Owen sérülése 541 0.9 %
Kimaradt a listából :
- Rooney, ahogy stopliscipőben rálép a földön fekvő Carvalho tökeire
- Figo, ahogy lefejeli van Bommelt
na, és hogy legyen valami, ami a focira is emlékeztet,
Maxi Rodriguez bombagólja is eszembe jut Mexikó ellen...
-
Skipp
senior tag
Lesz magyar a következő a vb-n! Uganda dicső vezére, László Csaba személyében!

Majd a sok ''kiválóképességűjátékossal'' igenis ki fog jutni!
SZerk: ja a link [link]
[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Vikidál is szívből harsogta a himnuszt miről beszélsz

-
Motion_Blur
félisten
válasz
SzalaiG
üzenetére
A foci a legdrágább sport

Igény valóban van a focira, de mivel nem tudunk focizni, inkább nézzük a BL-t
Nem kell erőltetni, főleg a nemzetközi szereplést. A játékosokba kéne egy kis nemzeti identitás, de ezekbe semmi nincs, csak a nagyképűség...
Csak meg kellett nézni a jétékosok arcát, szemét a himnuszok alatt, meg ahogyan a szurkolók szívből harsogták a himnuszt. Na itt nálunk ilyen nincs, és még egy darabig nem is lesz sajnos. -
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A foci olcsóbb és nagyobb rá az igény.
-
SzalaiG
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Mindenki szurkoljon! Legyünk ott mi is 4év múlva! Hajrá Magyarország!
Lesz még magyar falu bukarest... -
bagyulajuve
addikt
sztem elég szar volt a vb összeségében: kevés gól, rengeteg bírói hiba, színészkedés, stb , és nem volt egy igazán kiváló játékos sem, akire úgy azt mondtam voln,a hogy hú de fasza, ez a srác tényleg ott van a szeren
már nagyon hiányzik az hogy valóban, teljes szívemből szurkoljak és ez csak akkor fog bekövetkezni, ha a magyarok válogatott kinn lesz
az egész vb alatt nem volt igazi ''vb hangulatom'', amiben nagy szerepet játszott az RTL klub igénytelen közvetítése is, sőt ez felelős leginkább érte, és ez nem csak az én véleményem
remélem 4 év múlva már a magyarokért fogunk szorítani és nem az RTL fog közvetíteni, több gól lesz, kevesebb műesés, színészkedés és bírói hiba
én csak ennyit kérek nem többet -
Retro11
senior tag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Semmi...Materazzo ismét kezdeményezne...
Zidane 100x megbánta,hulló könnyei is mutatták,Materazzo valszeg felvan háborodva,és játsza magát mint a pályán..
Nagyon fáj nekem hogy igy hagyja abba Zidane,szebbet érdemelt!Legnagyobb tiszteletem övé és mig élek,s míg focit nézek nem felejtem el!!! -
Azazello-
senior tag
a csúfos jelenet ellenére itt látszik, hogy ki egyéniség.
tegnap olaszország világbajnok lett, de le sem szarják őket. mindenki Zidanenal van elfoglalva. Aki szereti az védi, aki nem szereri, az pedig szídja.
Én szeretem.
-
lord_m
senior tag
Zidane még nem árulja el mit mondott Materazzi...
[link]
[Szerkesztve] -
Elrond
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Egyetértek olyan érzés volt nézni,mintha arra játszották volna a meccset,hogy kinek milyen a színészi teljesítménye!Pedig Ők ennél sokkal jobb focisták, de nagyon sokan vallják ezt ami Te is hogy kiábrándultak belőlük!Nem csodálom!
-
AMD Power
titán
Ez se rossz cikk...!

A franciák Materazzi fejét követelik
[link] -
AMD Power
titán
Vébévég
Az olasz győzelmet hozó berlini döntővel befejeződött a labdarúgó-világbajnokság.
Önnek mi jut eszébe először a vébéről?
Grosso mennybemenetele 22041 38.2 %
Zidane Materazzi-lefejelése 25621 44.4 %
Kahn és Lehmann egymásra találása 6117 10.6 %
A holland-portugál csontzenéje 3334 5.8 %
Owen sérülése 541 0.9 %
Összesen:
57654
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizess az Instagram sztorik anonim megnézéséért!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Erről ennyit.
A brazilok lehet, hogy vidáman játszottak, ameddíg tehették
de nem mentek vele sokra.

9 éves, majd később kifinomúltabb lesz az ízlése.

Olyan kép kellene amin leginkább maga van Ballack.

Semmi különbség nincs? Mert tegnap Materazzinak írták ki.