Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincsó
aktív tag
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!

Franciaország!!!!!
-
Skipp
senior tag
Hoppá francia gól. Na most akkor mivan?

-
nRu3
addikt
Nem tudom a brazilok a VB-n nem azt a jó szambás brazil focit játszák amitt sokan hiányolnak

-
mr.ki
aktív tag
-
joe69
senior tag
a meccs szempontjabol mindenkepp jobb hogy nem volt piros, abbol boven eleg volt a delutani is

-
mayerlaci
senior tag
Nem érzitek hogy a Brazilok kivárásra játszanak és a 2. félidőben alkotnak?
Ezért ez a laza stílus,
[Szerkesztve] -
he7edik.
addikt
Jobbak a franciák eddig

-
Skipp
senior tag
Most nem tudom, hogy brazilok harmatosabbak, vagy a franciák szívták fel magukat. Mindenesetre Zidane megmozdulásait most jó nézni, régi öngmagát idézi helyenként. Ronaldo meg talán azért sárgult be, fent tartotta a kezét, vagy én nem tudom.
KK 2. megjegyzése: Zidane-nak nem lesz problémája azzal, hogy a spanyol bíróval beszélgessen. Igen. Ezért szeretjük. Olyat mondott, amit senki nem gondolt volna. Imádom. -
fLeSs
nagyúr
sztem nem harmatgyengék, csak azt jáccák amit mindigis szoktak, hagyják az ellenfelet is jáccani, ők mindig így csinálják, ezért szoktak jó meccseik lenni.
szabadabb, lazább stílusban fociznak, mint az európai csapatok, nem szoktak középpályás letámadást és ''bunkert'' alkalmazni.
igaz lehet, hogy most erre ráfaragnak a franciák ellen, akik viszont elég szépen kivonják a forgalomból Ronaldóékat. -
Vincsó
aktív tag
Nah ugye mégis csak ott vannak a Franciák....
Amúgy meg a család női tagjainak véleménye: Zidane a világ legjobbja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mr.ki
aktív tag
Tényleg eléggé gyengék a brazilok. Juannak vigyáznia kell a 2. félidőben. Várom a folytatást, kíváncsi vagyok melyik edző mikor mer belenyúlni a meccsbe.
-
joe69
senior tag
harmatgyengek a brazilok
zizou nagyon felszivta magat, orom nezni
[Szerkesztve] -
XSiGma
aktív tag
sárga???

-
-
XSiGma
aktív tag
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
lassan fellőhetnék a pizsit nálatok...
-
GeorgeBerger
tag
ugye a brazilok megverik a franciákat?
ugye meg? -
mr.ki
aktív tag
Most nem azért, de Henry eddig nem sokat tett le az aszlara az idei VB-n, talán Trezeguet-nek 1X kezdeni kellett volna. Lehet hogy a következőn kezdő lesz.
-
Scream007
őstag
na hajrá brazílok
-
slayer006
addikt
valaki szólhatna ennek a marhának, hogy Zidane már visszavonult a Real -ból
-
mr.ki
aktív tag
Már nemtudom melyikőtök írta, hogy a 2000-es EB volt a legjobb, de oztom a véleményt. Abból több maradt rám, mint a 2002-es ''förtelem'' után. Hogy őszinte legyek, nem hinném hogy erről a VB-ről a bírókon kívül másra tudnék emlékezni.
mod: talán csak ha nyernek az olaszok,akkor marad meg valami.
FORZA ITALY
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
gyülölöm a franciákat (trianon)
-
Fulmi
senior tag
HAJRÁ OLASZOK DÖNTŐBEN VERJÜK BRAZILOKAT
-
XSiGma
aktív tag
csak azt adná az ég hogy a franciák jutnak tovább...röhögnék
-
Scream007
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Erről az utcso újpest meccs jut eszembe.....még jó hogy jo messze voltam

Az olaszokat nem szeretem a hülye katamacsó(vagy tudja a brandt hogy kell leírni
), rajtuk kívül bárki megnyerheti, a többi már kiesett vagy esélytelen 
Én a Robi Baggio-s olaszokat szerettem.
Amugy mér mondott a béna kommentátor a tegnapi olazs meccsen Lucatonit, mikor a csatár neve Luca Toni, ebből csaka Toni-t kéne mondani nemde?
-
lesaux
veterán
Horváth tekerte középre jobbról a labdát, Ibric gyengén csúsztatta meg a labdát 8 méterről, ami a gólvonalon álló Ivankov kapus keze mellett átgurult a gólvonalon, 3-3!
Be szép mondat!
Mellesleg Intertotó-kupát játszik ma a Sopron. -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Scream007
üzenetére
LOL
Elég fucsa lenne egy meccs közepén ledöfnék az egyik kapust mert kivédett valami aztán jön a bíró beszól valamit,azt meg megölik,és az egyik edző meg megverné a játékosát mert nme azt csinálta amit mondott meg stb.....Mondjuk már lassan ott tratanak hogy sztem ahamrosan már za is előforulhat hogy agyon verik egymást a játékosok. -
Scream007
őstag
Bárki bárkit megölhet, megverhet megkéslhet, megb***hat, csak én ne legyek részese
és a végén a brazílok nyerjenek 
-
AMD Power
titán
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Én mondjuk egyiket, se szeretem, de talán a Franciáknak jobban ''örülnék''. Bár engem ezután a mai nap után már nem igazán érdekel a VB!

-
prmcsk
addikt
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Nem érted ?
Arra azért oda kéne figyelni egy VB.-n, hogy a Falklandi háború óta milyen
nemzetiségű bírók vezetik az angolok meccseit, mert ha nem tévedek, a mai
meccset argentin bíró vezette.
-
serious
tag
Na szép jó estét a mai nap első meglepetése megvolt jöhet a második is!!!

-
Lortech
addikt
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Talán azért, mert nem az eset mellett álltál két méterre, ahogy a bíró..
Dehát ha te nem értetted, akkor bizony itt nem is történhetett semmi, fújszarbíró.
-
-
fLeSs
nagyúr
az előtte lévő szituban Rooney is ugyanúgy ráncigálta a portugált, ahogy a portugál Rooneyt.
a szándékos durvaságot, amiben a jétékos testi épsége van veszélyeztetve pedig már pirossal kell büntetni (már a levegőben könyöklésért is pirosat kéne adni).
Íme egy kis művelődnivaló: [link]
A VB a játékvezetők még így is elég jószívűek. -
mogadishu
csendes tag
Szvsz Rooney beszólt vmi zaftosat a bírónak, azért kapta a pirosat, nem a kicsi a rakásért. A két dolog között eltelt 20 sec.
-
AMD Power
titán
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Pedig egy ilyen kaliberű meccsen nem lenne szabad ilyen hibás döntéseket hozni!

-
AMD Power
titán
*moderálva
Bash
Szerintem nem volt szándékos Rooney mozdulata! -
Face8814
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Hát azt azért nem mondanám, hogy szép volt fiúk.
Sőt elég csúnyácska teljesítmény volt tőlük ez a VB. 
Mindazonálltal mivel jó néhány játékosuknak nagy rajongója vagyok
, szorítani fogok nekik a jövőben is. Remélem egyszer majdcsak kijön a lépés nekik.
De azért Forza Italia!
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Valszeg egyrész amiatt nemtúdták jól berúgni a 11-eseket amit Lotr irt,megAhogy észrevettem Ricardó nagyon jó 11-esekben.Nem ez volt az leső eset hogy kivédett pár 11-est.
Valszeg a bírót meg nem csak a Rooney drukkerek hanem az egész angol csapatnak szurkolók is felfogják hívni. -
Face8814
őstag
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
Szerintem meg nem kéne 11-esre játszani, hanem a rendes játékidőben meg kéne nyerni a meccset, és akkor nem lenne gond!
-
Liberator
tag
Nem tudom ti hogy vagytok ele de szerintem az egész VB-n olyan gyér bírók vannak....
Ezér kiállítani Ronneyt? Meg annyi műesést bevesznek , ja és ne is beszéljünk a brazilok lesgóljáról... -
prmcsk
addikt
-
Kicker
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
aki ma személyesen osztja nekem az angolokat, az felgyújtom... vicc volt az egész... a meccs pedig jó volt, hozzá nem értő szemek siránkozhatnak, de jo csata volt, jo elfutásokkal, jo védelmekkel.. na jo megyek, leiszom magam, akkor mégjobban kötekedek.. holnapra vagy összevernek, vagy én valakit...
-
Lortech
addikt
Srácok, a leghulladékabb focista bármelyik csapatból jobb az itt jelenlévőknél. Valamint valószínűleg nem sokan lőttetek angol és portugál válogatott szintű kapusnak tizenegyest. Nem az a gond, hogy nem tudnak berúgni egy tizit, vagy nem tudják hogy kéne lőni, hanem benne volt a lábukban 120 perc, és ilyen tét, nyomás alatt úgy le tudsz blokkolni, hogy azt se tudod hol vagy, és fiú vagy-e, vagy lány, még az erő is elhagy. De persze ezt nem képes felfogni az emberek többsége, és még Mari néni is lebénázza a világ élvonalába tartozó játékosokat, miszerint ő bezzeg beb@szta volna lécalá háttal sarokkal.
Ha már tizikkel kellett dönteni, akkor Portugália megérdemelten jutott tovább, a kapus bravúrai miatt.
Szerkesztve: amúgy meg kalap szart ért a meccs véleményem szerint, megérdemelte volna bármelyik csapat, hogy így essen ki. Az angoloknak jutott ez.
[Szerkesztve] -
GeorgeBerger
tag
A jó csapatnak szerencséje is van. Meg jó kapusa.
Az angolok a Beckham-szintű sztárok helyett szerepeltethetnének olyanokat, akiknek még nem vette el a pénz az eszét, és esetleg 11-est is tudnak rúgni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szabadabb, lazább stílusban fociznak, mint az európai csapatok, nem szoktak középpályás letámadást és ''bunkert'' alkalmazni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)