Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
na ezért is imádom itáliát

-
raszputyin
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Érdekes, talán Romário mondta, hogy ő az egyetlen játékos, akit még szívesen látna a brazil csapatban. Egyébként nem véletlenül választják hivatalos arcnak jótékonysági szervezetek. Tulajdonképpen már focizni sem kis teljesítmény olyan alkati adottságokkal, hogy a víz nem marad meg a szervezetében játék közben.
Nemcsak nagy futballista, hanem igazi sportember, és emellett megtestesíti Franciaország és Európa reménységét, hogy az iszlám az új évezredben is összeférhet a civilizációval. -
bagyulajuve
addikt
válasz
raszputyin
üzenetére
az angolktól én is sokkal többet vártam, amilyen középpályájuk van
-
szucsi
őstag
senkit nem érdekel, hogy te mit tartasz sértőnek, ez egocentrikus gondolkozás a javából. az a sértő, amit a sértés elszenvedője tart magára nézve offenzívnak. ennyi a lényeg.
upsz bocsánat, nem láttam, hogy Kidus lezárta közben
[Szerkesztve] -
ne, most értem haza.
Hogy ez a Zidán mekkora egy aljas kis tahóbunkó...
így befejezni egy pályafutást...
igazán jó volt az a kép, ahogy elsétált a trófea mellett le az öltözőbe.
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
válasz
raszputyin
üzenetére
Bizony...abszolút egyetértek. A legjobb 4 közé juthattak volna, vagy kitudja...de hát megint a HA...
-
raszputyin
senior tag
válasz
Patrick
üzenetére
Biztos ezt már leírták az eddigi 7000 hozzászólásban, de szerintem botrány, ami a holland kerettel történt. Hol volt Seedorf, Davids, van der Meyde, Makaay, Kluivert, Huntelaar például? De mondjuk Stam is jól jött volna, őt azért nem soroltam, mert lehet, hogy ő mondott nemet, ezt nem tudom. Az argentín után a legerősebb játékosaik nekik voltak, mert nem küzdöttek csatárgondokkal, mint a brazilok.
Apropó csatárgondok, Eriksson és a rossz sors sikeres kombinációja nyomán az angoloknak egyszerűen elfogyott a csatáruk... hát, nem tudom, láttatok-e angol sportsajtót, de nem kicsi most ott a csalódottság.
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
Akkor jöhet az EB!

HAJRÁ MAGYAROK!
-
raszputyin
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Alexsandro Santos brazil, és egyetemistaként került Japánba (azaz nem futballistaként).
Amúgy nem jó ötlet valakit mellkason fejelni, még ezzel viccelni sem, mert okozhat szívleállást egy kemény tompa ütés, ha kellően ''jó'' az irányzék. Halt már meg kivételesen balszerencsés és erős lövéstől kapus futballpályán, azóta viselnek ''mellvértet'', ahogy a kommentár mondja.
Persze a fejbefejelés még sokkal veszélyesebb, pár éve Ukrajnában meghalt valaki így az elsőosztályban. -
LOTR
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
vagyis a brazil

-
Kidus
őstag
Nem kerem tobbszor, hogy a temat mellozzuk.
Mellesleg nem tartozkodas fuggo a dolog. De nem nyitok vitat.
Ha mondani akarsz valamit ezzel kapcsolatban, irj privit. -
Patrick
addikt
válasz
raszputyin
üzenetére
Bármennyire is ''nem szeretem'' ezt az embert és finoman írtam...
El kell ismerni, hogy valóban az egyik legjobb játékos VOLT! Amit a Juve-ban, majd később a Real-ban és a Válogatottban csinált, le a kalappal. Ennyi. -
raszputyin
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Ha a németek nyertek volna, mi lenne ;-)
Amúgy Zidane világéletében kb. minden ötvenedik meccsén menetrendszerűen behúzott egyet valakinek és kapta is a jogos pirosat. Kár, hogy az utolsó meccse pont ilyen lett, de ettől semmit nem csökken a szememben, a történelem egyik legjobb játékosa, aki ha tiszta a feje, nagyonis becsületesen játszik. -
Patrick
addikt
válasz
raszputyin
üzenetére
Ha már a kihagyás szót írtad, én azt nem értem, hogy lehetett kihagyni, Davids-ot és Seedorf-ot a Holland Válogatottból
Nem mintha érdekelne...csak úgy felhoztam. Mind a mellett, mind két csávó játékát elég jól ismerem. -
bagyulajuve
addikt
Teddy Sheringham pókerezik a sport1-en
-
concret_hp
addikt
válasz
Dalai Láma
üzenetére
de al egjobb akkor is a nemtom honnan honosított egyáltalán nem ásiai arc a Japán válogatottban

Zizu a faltörő kos
(egyébként ha kifejeli az olaszt úgy hogy nem tudja folytatni a játékot, akkor végülis 10-10 lett volna
)
most akkor végülis kiment az éremért vagy nem? mintha lett volna 1 kép, de akkor a tv-ben tuti mutatták volna, én viszont nem láttam... -
Integra
titán
nah, most értem haza.
hááááát, én akkorát csalódtam zidane-ban, egyszerűen nem értem miért nem tudott uralkodni magán, ez egy akkora elképesztő ostobaság volt
mondjuk kíváncsi lennék materazzi mit mondhatott neki, de ez egyszerűen megengedhetetlen, én nem is értem..
hazafelé meg részeg magyar újfasisztákkal volt tele a metro, tutti avanti benito mussoliniztek, vesszen trianonoztak, kurvanyáztak hagy ne folytassam, egyszerűen szomorú..
nem kevésbé az, ahogy olvasom ebben a topikban is mi lett a vége..
[Szerkesztve] -
raszputyin
senior tag
Mi állja útját az összehasonlításnak? Szerintem napnál világosabb, hogy Figónak piros lapot kellett volna kapnia, ahogy sajnos Zidane kiállítása is teljesen jogos volt.
Amúgy arról, hogy hol mennyire sikeresek a bevándorlók: a fociban és a tehetségek eloszlásában van annyi véletlenszerűség, hogy kvázi tudományos igénnyel ne lehessen boncolgatni, melyik válogatottban hány milyen játékos játszik. Akkor meg minek egyáltalán.
Amiatt én is csalódott vagyok, hogy a francia válogatott nem abban a stílusban játszik, mint régen, de erről a legkevésbé tehetnek a fekete játékosaik. Domenech inkább, hihetetlen, hogy Giulyt és Pirest ki lehet hagyni a világ bármely válogatott keretéből, ráadásul a kommentárban hallhattuk, hogy utóbbit miért... megáll az ész. -
Patrick
addikt
Ahh, EMBEREK MI VAN?

Ha más nyerte volna, akkor őket fikázná az ember...mer így, meg úgy, meg HA. Nyertek az Olaszok és kész.

-
Dalai Láma
őstag
Szerintem csak annyit mond, hogy nagyjából a nemzeti válogatott legyen nemzeti. A franciáknál történelmüknél fogva sok a néger (most akkor baj van ezzel a szóval, vagy nincs, mert Magyarországon ez totál elfogadott szerintem és nem az USA-ban vagyunk, de ebbe most ne menjünk bele). Néhány afrikai országban is játszik pár sápadtarcú (elnézést, fehér) játékos. Egy Franciaország - Togo meccsen kb ugyanannyi a fehérek és a feketék aránya. Nekünk, akik nemzetállamban élünk, ez kicsit furcsa.
Zidane sem francia, hanem algériai, ha már itt tartunk, szóval még 1 Afrika javára.
MOD: hopsz, ezzel elkéstem, a rasszok megoszlása a labdarúgásban című vita elnapolva... Bár azt veszem észre, az afrikaiiak valahogy jobban bűvölik a labdát, mint ázsiában. A múltkori VB óta nem is szimpatikusak nekem a koreaiak, a bírók is nekik kedveztek. A fél protugál csapatot kiállították ellenük
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
gyerekek, minden orszag azt fogad be allampolgaranak akit akar
ha allampolgar, akkor minden jog megilleti vallasi, felekezeti stb.stb. ne irjam le vegig, megkulonboztetes nelkul
borszint is beleertve
ha meg ugyis lenne, hogy kesz focistakat igazolnak es allampolgarsagot adnak neki ahhoz sincs kozunk
az idotartam persze Olimpian es talan VB-n is szabalyozva van
es amugy hogy jon ez a foci VB-hez?
kiakaszto, hogy ez a problema, hany jatekos fekete, hany feher es hany sarga
ertehtetlen -
bagyulajuve
addikt
válasz
raszputyin
üzenetére
Figora gondolsz? őt én is lezavartam volna pályáról
a tegnapi bronzmeccsről elfelejtkeztem elnézést a félrevezető információért
mi az h olcsón? amúgy rendesen néztem a vb-t és elég meggyőzőek voltak pl csehek ellen is, ukránok ellen is és ezen a meccsen a franciák semmivel se voltak jobbak -
Fecsy
tag
Kidus, szerintem reménytelen dolog azt feltételezni,hogy el fog gondolkodni....

Bár sosem érhetünk ''fel'' az ő szintjére,hiszen ő olya marhára tájékozott mindenben...
Nem lepődnék meg,ha az Amerikai História X lenne a kedvenc mozija...ennek a NEm RASSZISTA gyereknek...

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
Ennek nyilván azon egyszerű oka van, hogy az arabok akik ott élnek, nem fociznak olyan jól, mint a jelenlegi kerettagok.
Csak offos megjegyzés, mert nem néger-nem néger témában játszik a dolog, de Miroslav, meg Podolski névvel echte németek a nevük viselői biztos.
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
raszputyin
üzenetére
most össze akarod hasonlítani a Figo és a Zidane esetet?
na ne -
-
kamikaze boci
őstag
Nem tudom, hogy miről beszélsz. Franciáknál a nemzetiségek aránya 40% (negyven százalék). Vagyis kb. ennyi a ''feka'', arab felmenőkkel rendelkező francia állampolgár. Másrészt, ha a fehér ember falábú, csak azért kapjon helyet a csapatban, mert fehér? Elég idióta hozzáállás lenne (finoman fogalmazok).
Szerk.: ne a topikot zárd, hanem ezt a jóembert
[Szerkesztve] -
raver
aktív tag
válasz
thaler2
üzenetére
De rajta kívűl mások is játszottak VB döntőt, és szerintem azzal sem mondok újat, hogy másoktól is vártak sok milióan gólt.
Mégsem támadták meg az ellenfelet.
Szerintem ezen a meccsen nem csak neki borúlt el az agya, de csak ő nem tudott uralkodni magán.
És azért így búcsúzni a válogatottságtol, hát...
-
raszputyin
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
A németek nem rúgtak véletlenül 4+1+3+2+1+3=14 gólt?
Egyébként ha jól emlékszem, pár meccsel ezelőtt a nők bálványa nem mellkason, hanem fejen fejelte egy ellenfelét, és még ki se állították. Természetesen visszavehette volna a karszalagot Zidane, és átvehette volna az érmet, sőt francia győzelem esetén a trófeát.
Szerintem csak az mondja azt, hogy megérdemelten nyertek, aki nem nagyon figyelt oda a meccsen. Nem mellékesen kíváncsi vagyok, mit tudott volna produkálni az olasz csapat, ha nekik személyesen kell játszani Argentína, Brazília vagy Spanyolország ellen. Nem azt mondom, hogy gyengék voltak, de tény, hogy olcsón nyertek VB-t. -
Kobe
veterán
a ''fekete bárány'' a fehér csordában nem érezheti magát kívülállónak ?
amugy a setétebbik játékosok közül jó ha minden második büszkélkedhet 2 generációra visszamenőleg francia származással, a legtöbbje ippeg második generációs újfrancia
németeknél is ott van a kurva sok arab bevándorló, egy kettő igen tekintélyes családfával németföldön, a németek mégsem rakták teli a válogatottjukat kabirbedikkel -
erdoke
titán
válasz
lacafaca
üzenetére
Érdekes, egymás után írjátok, hogy de igen, megérdemelten győztek, holott én nem írtam az ellenkezőjét, de mégcsak nem is utaltam rá. Sőt, leírtam, hogy nem vitatom az érdemeiket, csak ezen a meccsen nem játszottak szépen.

A szőlő nem lehet savanyú, mert ezúttal nem drukkoltam senkinek, csak reménykedtem, hogy az olaszok a németek elleni hosszabbítás, vagy a Ghána elleni teljesítményt nyújtják, a franciák meg a spanyol vagy a brzil meccsen bemutatott szinten fociznak. Egyik se jött be sajnos, de a franciák játékban közelebb voltak a várakozásaimhoz. -
Kobe
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
simán bevállalom, akinek tetszik, egyetért, akinek nem az anyázhat, de egy francia csapatnak akkor sem feka válogatottat kell kiállítania, szép dolog az esélyegyenlőség, de ez oylan mintha valalmelyik középeurópai csapat meg ázsiába ruccana sárga játékosokért
-
Sianis
addikt
Már megbocsáss, de pl aki 4-5-6 generációra visszavezethetően francia és fekete az mégsem francia? Nem lopkodják őket, egyszerűen ott születnek. Ha Kínába költözött volna a családod 200 éve és te ott születnél, akkor te magyarnak éreznéd maghad, holott már a nagyszüleid sem látták sosem Magyarországot?
-
Kobe
veterán
mondjuk én azt tartom undorítónak hogy a szervezők hagyják hogy egy francia nemzeti válogatott 80% ban bantunégereket rakjon pályára
nem vagyok niggergyűlölő de én szabályba foglalnám hogy franciaföldön született és ne francia gayanáról összelopkodott rabszolgák valamelyik asszimilált leszármazottja legyen, az ilyen menjen vissza afrikába homokot kapálni a saját csapatába, de az h egy európai válogatottban 11 emberből 3 fehér van pályán az röhej, barthez, ribery meg zidane, a többi meg sötét mint az éj....
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0607/sport/focivb/tudositas_gal/rajongok//.gdata/gp_000T_TRDV62552.jpg)

-
lacafaca
addikt
savanyú a szőlő

minden versenynek egy győztese van. aki győz az megérdemelten győz. tök mind1 hogy milyen út vezet oda, a lényeg a cél. ha a franciák győznek akkor azt mondod hogy ilyen szar vb kezdéssel hogyan is juthattak el idáig?
az hogy a védekezésre helyezték a hangsúlyt az olaszok azon meg szerintem nincs mit csodálkozni, a bantu négerekkel teletűzdelt nagy nemzeti france válogatottal nem vették volna fel úgy sem a versenyt erőnlétileg és köztudottan ők a világ legjobban bekkelő csapata . át kellett volna játszani a védelmet ami ugye nem sikerült innéttől kezdve szerintem nincs mit vitázni. ma mi voltunk a nyerők. ennyi. 
-
Fecsy
tag
válasz
tiv61us
üzenetére
A liga bundabotrányára gondoltam. Itt nem bundázásra gondolok,hanem arra,hogy előkerestek valami olyat Zidane múltjában,ami elég mély sebeket tud feltépni,főleg,ha még gúnyosan is vágják az ember fejéhez. Bár ez már lehet,hogy csak paranoia.
Aláírom,hogy nem így kellett volna elintéznie,én sem hittem a szememnek. De lehet,hogy ha mondjuk egy számomra fontos személyről vagy dologról mond valaki gúnyosan vmit - úgy,hogy közben halványlila gőze sincs az egészről - hasonlóképpen reagálnék.
Főleg ekkora nyomás alatt...
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
zidane t eddig is egy mitugrász csurinak tartottam, akit szép nagy arccal áldott meg az ég, de msot legalább jót röhögök rajta hogy egy élet munkáját sikerült 3 mperc alatt taccsratennie
aki ezektán azt mondja hogy 10 év múlva ha valaki megemlíti neki a Zidane nevet és nem ez fog az eszébe jutni, az hazudik -
Sianis
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem estek ki, csak vesztettek azaz 2. helyezettek.

-
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Ebben igazad van, de nem tudjuk mi történt.
-
erdoke
titán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Elég szomorú, hogy egy általuk is szerencsésnek mondott ágon 7 meccsen csak 12 gólt tudtak rúgni. Sajnos ez igaz az egész VB-re, nemcsak az olaszokra.

-
SzalaiG
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nem akart fütty-koncertet.
-
Troy.
addikt
Nana ,csillapodjatok, minek záratni, mikor egy-két nap múlva eltünik a süllyesztőben ?

-
Motion_Blur
félisten
Gratulálok Olaszországnak!

A vb előtt megnevezett 2 favoritom 2 érmet szállított
Grosso és Cannavaro játéka volt a legfontosabb az olaszoknál 
Zidane:![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0607/sport/focivb/kozvetites/fra_ita/fi23.jpg)
Sikerült szépen befejezni a pályafutását. Miatta jutottak idáig a franciák, és most részben miatta is bukták be az aranyat.
[Szerkesztve] -
Bárki mármit mond, Zidane az isten, és a fejese is szép volt.

-
bagyulajuve
addikt
-
paleinho
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
ja és Zidane-ról annyit, hogy még az eremért se jött ki
my game is fair play
lehet hogy nem is adták volna a nyakába, de hogy a nézők kifütyülték volna az biztos. -
tiv61us
őstag
m ilyen ugyei vannak az azzurinak?
tuti beszolt valamit, nade ha fociztal tudod, hogy az benne van, ha mindet igy torolnak meg akkor szep kis meccsek lennenek
en is kivancsi leszek, mit mond Zidan, mi dobta le nala a szijat...
amugy ha mar vesztesre allnak vagy ilyesmi meg valamennyire meg is ertenem, de igy...
erthetetlen -
bagyulajuve
addikt
az olaszok lőtték a legtöbb gólt a vb-n: 12-őt és csak 3-at kaptak, szóval megérdemelten nyertek
ja és Zidane-ról annyit, hogy még az eremért se jött ki -
thaler2
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
''és nem tudom megérteni, hogy hogyan borulhat el ennyire az agya''
Mer te már játszottál 80ezer ember előtt...te már játszottál vb-döntőt...tőled már várták millióan a gólt...Először gondolkozni kéne, aztán nyilatkozni...
Mindenki mondja itt a baromságot, hogyan borulhatott el ennyire az agya, míg nem volt senki sem ilyen szituban, addig shut up! thx...
-
Chip
aktív tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Max gombfociban.
-
bagyulajuve
addikt
hát mindig is sportszerűtlen volt ez a Zidane gyerek, sose kedveltem és nem tudom megérteni, hogy hogyan borulhat el ennyire az agya
csak a brazilok elleni negyeddöntőn játszott jól, amúgy gyenge volt végig
szép volt olaszok, megérdemelten nyertétek meg a vb-t
4 év múlva mi magyarok fogunk nyerni
-
joey7
őstag
ssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

ki a világbajnok? wwwwwwwwwwwwáááááóóóóóóóóóóóóááááááá
ITALIA 2006
ZIDANE : no comment

-
paleinho
senior tag
Materazzi: Mit mondtam Zidanenak? c. könyve a bestsellerlista élén
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

[Szerkesztve] -
róland
veterán
Összefoglalót nézve, még mindig nem értem az edző gondolkodását, hogy Ribery-t lehozta. Szvsz nagyon rossz taktikai húzás volt, vállán vitte a francia csapatot.
-
erdoke
titán
Nem vitatom az olaszok érdemeit, ne is menjünk vissza más meccsekre, mert nem jönnek ki jól az olasz drukkerek. Elég csak Grosso 11-est érő mutatványára gondolni az Ausztrálok ellen a 90. percben...
Csak azt mondtam, hogy szépségről nem volt szó ezen a meccsen az olaszok részéről.
[Szerkesztve] -
Fecsy
tag
Anno nem voltam francia drukker,de most nekik szurkoltam,mert kivertek elég sok ütős csapatot...és azért is,mert szerettem volna,ha Zidane szépen búcsúzik el. Hát nem sikerült...

Nem vagyok fajgyűlölő,de az olaszok passzív játékát nem nevezném igazi focinak...
a bekkelés megöli a játékot... 
Azért most az összefoglalóban nézétek meg,hogy amikor a kiállítás után Buffon vigasztalja Zidane-t,ő már akkor sírt....nem hinném,hogy azért,mert kapott egy piros lapot....válogatott szemétségeket kellett az olasznak a fejéhez vágnia,hogy így kiboruljon....
Egy klasszis játékos nem kockáztatná az egész csapat sorsát.... 
Az azurri ügyei után nem csodálkoznék semmin.....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- reMarkable - paper tablet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem mintha érdekelne...csak úgy felhoztam. Mind a mellett, mind két csávó játékát elég jól ismerem.
mondjuk kíváncsi lennék materazzi mit mondhatott neki, de ez egyszerűen megengedhetetlen, én nem is értem..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)