Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
-
joe69
senior tag
[link]
a bronz meccset meg a japo biro vezeti
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
És megszólalt a kappanhang
[link]
''A jó sportriporterekre jellemző apróságok, védjegyek, mint Vitray melankóliája, Knézy szakmai tudása és valós lelkesedése a sportág iránt, vagy akár Hajdú B. humora olyan messze állnak ettől a vásári kikiáltóba oltott üvöltő dervistől, mint Flóri egy másodosztályú afgán csapat kispadjától''
''A tegnapi meccs úgy kezdődött, ahogy vártuk: megszólalt a rettenetes kappanhang, és jött a viccesnek szánt, de az emberre sikítófrászt hozó beköszönés is.''
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hol találtad?
-
Motion_Blur
félisten
C. Ronaldo nem szégyellte kimondani, a játékvezető miatt veszítettek: ''Aki ért a futballhoz, láthatta, a bíró nem volt tisztességes. Úgy gondolom, jobbak voltunk a franciáknál, csak egyszerűen nem tudtunk a kapuba találni''.
A közönség már a meccs elejétől fütyülte a színészeket, bár ez nem befolyásolt semmit. ''A nézők folyamatos fütyülése egyáltalán nem zavart, nekem az a dolgom, hogy futballozzak, és segítsek a csapatnak'' - mondta Cristiano. -
Patrick
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Visszasorolás esetén biztosan a Juventusban maradna:
Alessandro Birindelli, Fabio Cannavaro, Robert Kovac, Federico Balzaretti, Giorgio Chiellini, Gianluca Pessotto, Rubén Olivera, Giuliano Giannichedda, Alessandro Del Piero, Adrian Mutu, Pavel Nedved.
Rajtuk kívül a Primavera játékosai, Masiello, Criscito és Gasbarroni is csatlakozna a kerethez.
Ők is visszajönnek.
Antonio MIRANTE
Daniele GASTALDELLO
Andrea MASIELLO
Felice PICCOLO
Cristian MOLINARO
Abdoulay KONKO
Antonio NOCERINO
Andrea LUCI 1985
Matteo PARO 1983
Rej VOLPATO 1986
Raffaele PALLADINO
A Juventus visszahívta a Sienából 5 kölcsön adott játékosát is; Mirante, Volpato, Tudor, Legrottaglie és Guzman visszatértek Torinóba.
Akik már nálunk vannak, ugye Zanetti és Marchionni!
Ezen kívül, úgy tűnik, hogy Buffon is maradni fog! Remélem Zambrotta is, ő már nem biztos, ahogy Emerson, Vieria, Ibra, Trez, Thuram sem, ők lehet, hogy mennek.
Kapo megy a Sevilla-ba ha minden igaz.
Érkezhet még Barzagli is.
Kb ennyi...sajnos nem találoma legerősebb kezdő 11-et, mert az os levotl írva, de nem leszünk gyengék! Amúgy meg nem hinném, hogy C-be mennénk vissza, max. B! De hát ott van még a Milan, Lazio, Fio is... -
bagyulajuve
addikt
-
Patrick
addikt
-
Kicker
őstag
Marcello Lippi végezetül Fabio Cannavarónak ajánlotta a németek elleni győzelmet, és a következő magyarázatot fűzte hozzá:
„A vasárnapi döntőben századik alkalommal lesz válogatott, és fantasztikusan játszik ezen a tornán. Szerintem ő a világ első számú védője. Ugyanakkor azoknak is ajánlom a sikert, akik talán nem játszottak túl sokat, de igazi profik módjára viselkednek. Ez a finálé az övék is.”
Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Lilian Thuramot, a gallok középső védőjét választotta meg a mérkőzés emberének, ami azért is érdekes párhuzam, mert 1998-ban a horvátok elleni elődöntő volt Thuram életének nagy meccse (ő szerezte akkor mindkét francia gólt), és most ismét a négy között nyújtott emlékezetes produkciót.
„Hamincnégy éves vagyok, és úgy érzem magam, mint egy tízéves fiú, aki látta a világbajnokságot, és elámult a csodán” – nyilatkozta boldogan a Juventus játékosa. – Kezdettől fogva a döntő volt a célunk, ismét ott lenni egy álom. Ha nem sikerült volna, az rémálom lenne.”
a világ két legjobb védője, a Juventus két belső védője, annak a JUventusnak, akit visszatesznek a másod/harmad osztályba és a vércsék szétszedik a keretet... óóó mi lesz veled Öreg Hölgy...
-
Integra
titán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
most már az olaszokban reménykedem én is..
-
Vincsó
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Nem valószínü, hogy szép játék lesz.. főleg a döntő. Szerintem a csapatokat a VB-n nem a szép játék foglalkoztatja hanem az eredményesség és ez a kettő nem feltétlen jár együtt.
Nyilván mi szúrkolók minden meccstől a szép játékot várnánk, de csak az fog igazán örülni akinek a csapata mindent visz
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Csigazabálók a macskazzabálók ellen! Hihetetlen, ennél gázabb döntőt el sem tudok képzelni.
Ez az a VB, amiről elmondhatom, hogy a döntő kivételével minden meccsen volt kivel szimpatizálni, illetve szurkolni. -
bocX
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ezekszerint láttad te is a cikket, igazából nekem reggel esett le mikor olvastama cikket, valójában mit is mondott a közvetítés során!
hát de nincs mit enni, ez van....sajna! de tény igaz az F1-re is, nem csak a focira!
a Viccrovat 5-ben vannak összegyüjtve régi közvetítésekből idézetek - hát vannak gyöngyszemek
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
És nem ez volt az utolsó feltűnése szerintem, mert bőven passzol a retekklubos szinthez.
Katasztrófa, hogy ilyen megtörténhet.
Amit Kicker is írt, hogy Lédi gyakorlatilag képtelen használni a múlt időt, na az meg.... Ugye Kálmi még mindig a francia bajnokságban játszik, Zidane a Realban, legközelebb talán szegény Pessottot fogjuk látni az olasz válogatottban vagy a Juvéban. -
Motion_Blur
félisten
-
Integra
titán
jó nagy ótvar meccs volt ez a tegnapi is

remélem a maradék kettő csak szép lesz és érdemes lesz megnézni is -
bocX
tag
...tegnapi meccsről:
A nap halottlátója: Kovács Kálmán
Szó szerinti idézet a tizenhatoson belüli szabadesés egykori nagymesterét, aki most szakkommentátorként keresi kenyerét. ''A kilencvennyolcas döntő után Mitterrand elnök csókolta meg Barthez fejét a francia öltözőben, és most, a döntő után is lehet, hogy Mitterrand elnök csókolja meg.'' Bizony, nem kis bravúr lenne ez Mitterrand elnöktől, különösen annak fényében, hogy 1995-ig töltötte be az államfői posztot, rá egy évre pedig - Kálmán, légy erős e nehéz órában - elhalálozott szegény. Vagyis Barthez vagy egy halottól kapott csókot a 98-as vébédöntő után, vagy Jacques Chirac nyomott puszit a francia kapus homlokára, de talán az utóbbi a lehetséges.

-
Vincsó
aktív tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Azért a VB aranyat még megvárja

-
Drizzt
nagyúr
Remélem lassan kitalálnak valami büntetést a színészkedés ellen. Én pl.: megszabnám, hogy a levitt játékos a levitel pillanatától kezdve legalább 2 percig nem jöhet be a pályára újra, mindjárt meggondolnák, hogy hemperegjenek, vagy focizzanak-e...
-
Vincsó
aktív tag
[link] Zidane videó érdemes megnézni anak aki egy picit szereti...
De egyszer mindenki abbahagyja

Mindegy, sok sikert az uccsó meccshez Zizou!!!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Sixkiller6
üzenetére
'' Offside Position
It is not an offence in itself to be in an offside position. A player is in an offside position if:
* he is nearer to his opponents’ goal line than both the ball and the second last opponent.
A player is not in an offside position if
* he is in his own half of the field of play or
* he is level with the second last opponent or
* he is level with the last two opponents.
Offence
A player in an offside position is only penalised if, at the moment the ball touches or is played by one of his team, he is, in the opinion of the referee, involved in active play by:
* interfering with play or
* interfering with an opponent or
* gaining an advantage by being in that position.
''
Ez a Fifa.com-on volt, szóval annyi van meghatározva, hogy egy szintben(talán inkább egyvonalnak mondanánk mi), akkor nincsen lesen. Persze itt nincsen leírva, hogy hogy is kell meghatározni az egyvonalat. Én spec. a kép alapján is lefújtam volna, de én se vagyok biztos a dolgomban. -
Face8814
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kaka marad nálunk ( Milan ) 2011-ig ( remélhetőleg ) a most aláírt szerződese alapján.
Buffon jön hozzánk ( Milan )
, ha a Juvet száműzik valamely alsóbb osztályba.
CRonaldo esélyes nagyon hogy a Margithoz megy, Robbenről meg fogalmam sincs.
-
Motion_Blur
félisten
Tegnap hallottam, hogy a Real megveszi Robben-t, C. Ronaldo-t, és Kaka-t
+ lehet, hogy Buffon áll majd a kapuba...
Ezeknek nem számít a lóvé, ezek állatok
-
Kicker
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
nem tudom miért tartjátok esélyesebbnek az olaszokat... két tök egyforma csapat, beton védelemmel, és masszív középpályával... akinek jó napja lesz az nyer... ha mindkettőnek jo napja lesz akkor a 21század legjobb vb döntője lesz...

ja és a kommentátor megint hozta amit kellett.... ekkora tuskot... Héder a naiv tudatlan... ajjajj... belepofázik Bozsik eszmefutatásába... mondjuk nekem nem tetszett hogy a portugálokat így leszínészezték, illetve hogy a gól után szinte végig mondták, hogy franciák a döntőbe... igaz mindkét állítás, de a kommentátor legyen pártatlan, és a jó meccsért szurkoljon...
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
mondom, h rosszul van megfogalmazva a szabály. ebből a vicces meghatározásból szokták viszont az egyvonalságot úgy levezetni, h egyvonal az, ha bármely testrészük egyvonalban van. ami ugye a lesszabály szerint már nem les.
bár szó szerint éretlmezve ezt a döntvényt (ezt a szót ki találta ki?), akkor ugyebár az azt jelenti, hogy ha a csatár bármelyik testrésze is picikét előrréb lóg mint a védőé, akkor már les. nade nem így használják. ismét muszáj vagyok az egyvonalban lévőségre gondolni.
amúgy kezdek elbizonytalanodni...
aki érti a szabály, és annak gyakorolati alkalmazását, az bátran szóljon. én kezdek összezavarodni. mind1, legalább az olaszok alázhatják meg a franciákat.
szerintem a francia középpálya összesen nem fog annyit futni, mint gattuso egyedül. -
Kicker
őstag
Álomdöntő... Az angolok mellett a másik két kedvenc team-em... Juve&Chelsea fan-ként nagyon megkedveltem a játékosokat... csak majd kinek drukkoljak??? ha támadnak olaszok akkor nekik, de ha jol blokkol a francia védelem annak is fogok örülni... és fordítva is

érdekes lesz.... két igen egyforma csapat csap össze a döntőben, jo védelem, jó középpálya, jó csatárok... azt hiszem a két válogatott játékosai megérdemelték, hogy idáig jutottak, ők akarták a legjobban bizonyítani profizmusukat és hogy ők a legjobbak...
KÖSZÖNÖM FUTBALL!!!
-
nemcso
őstag
Megérdemelten jutottak a döntöbe a franciák. A portugálok lelkesek voltak, de csak ennnyire futotta. Az, hogy alig lőttek kapura megpecsételte sorsukat. Ronaldo színészkedése, ripacskodása pedíg undorító, inkább fociznia kellett volna.
-
nRu3
addikt
Lényeg ami lénnyeg a mocsadék portugálok nem döntösök
figo&rinyáldó húzhatnak a busba 
-
tiv83us
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
''Erdekes modon'' akarhanyszor ceronaldohoz kerult a laszti, a kozonseg azonnal fujjolasba es futtykoncertbe kezdett es megsem adta fel a drama tagozatot a meccs alatt. Szamomra a VB legellenszenvesebb jatekosa, tobbek kozt miatta is vagytam ra, hogy a portugalok kihulljanak a turoba. Zizu pedig bucsuajandekkent megerdemelne egy VB trofeat

-
LOTR
addikt
ok, ha egy tornán kell eldönteni, hogy melyik ország milyen játékerőt képviesel, akkor legyen:
angolok - egy kalap sz@rok
brazilok - semmi ötlet nincs a játékukban
franciák - szerencsések
németek - nagyon tudnak küzedni
olaszok - legjobb védelem, jó kontrák, bár a béna ausztrálokat csak büntetővel tudták legyőzni, és a játékuk tele van hullámvölgyekkel
ugye, hogy így leírva mekkora baromságnak tűnik (már amelyik)
habár a portugálokra igaz, hogy most rájátszanak mindenre -ez minden más csapatnál is megvan-, de nagyon jó focit játszanak
érdekes, hogy 2000 óta az eb-ken mindig csak a későbbi bajnok tudta legyőzni őket (2000 eb franciák, 2004 eb görögök)
az olaszok 12 évente játszanak döntőt, és minden 2-at megnyernek és most az jön, hogy nyerniük kell -statisztika szerint-, szerintem a franciák olyan védelemmel szemben esélytelenek lesznek, és ha jól emlékszek, edig bejöttek a statisztikák erre a vbre(nme a papírformára gondolok)
uff..... -
LOTR
addikt
Forca Portugal
![[kép] [kép]](http://www.nemzetisport.hu/db/08/D8/t1c000008D8eb63888ea482.gif?1122410961)
-
Motion_Blur
félisten
Ja és céronaldó ismét rászolgált a szánalmamra. Nagy színész a gyerek...ráférne pár tockos.
-
tiv61us
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
en ezt kaptam, erre a dontvenyre gondolsz vagy neked van masik?
. Döntvény
A leshelyzet meghatározásában a közelebb van az ellenfél kapuvonalához
kifejezésnél a fejének, testének vagy lábának bármely részének kell közelebb lenni az
ellenfél kapuvonalához, a labdánál és az utolsó előtti védőnél is. A karokat nem
értjük bele a meghatározásba.
mert ha erre gondolsz akkor sanyi bacsi ide, portugalia oda, az les volt -
Motion_Blur
félisten
Sajnos a tegnapi meccs hosszabításáról lemaradtam, ezt viszont végigszenvedtem

Szerintem egyáltalán nem volt jó meccs, sok volt a pontatlan átadás, beívelés mindkét részről. Innentől forza italy, nagyon drukkolok nekik! Bár elismerem, hogy a franciák hihetetlenül sokat fejlődtek, illetve lendületbe jöttek a vb alatt. De ez a 11-es...ezzel döntőbe jutni...na mindegy.
Én a bronzmeccset jobban várom
-
tiv61us
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
sajnos nekemnem jon le
milyen szabaly az a mi nincs jol megfogalmazva?
most vagy szabaly , vagy nem
Puhl sanyi bacsi remek biro volt, de....
szoval nem tudom, az ilyen helyzeteket mint ez is volt mindig behuzzak, ha jo a taccsbiro, es a lassitas utan is lest mond altalaban mindenki
majd ha lesz idom, utananezek
ettol fuggetlenul nem ezen mult, sot ezen semmi nem mult
hany olyan lest huztak be ezen a VB_n aminek tenyleg koze sem volt a leshez, ez meg minimum velemenyes
nalam les -
Sixkiller6
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
hogyne parancsolj:
[link]
20. oldal
igazából nincs jól megfogalmazva, mert azt definiálják, h mi az h előrréb van vki. ebből vezetik vissza az egyvonalnak a definícióját. bár rosszul van megfogalmazva a szabály, ebből akár az ellenkezője is levezethető lenne. de puhl sanyi bácsi jópárszor elmagyarázta már. -
tiv61us
őstag
egyertelmuen rajatszott a dologra
ez teny
es rutin
nalam ennyi belefer, rossz utemu szerelesi kiserlet... ez van
nekem a sevcsenkoje volt a negativ csucs, aki ugy tudta magat buktatni, hogy a kozeleben sem voltak
amugy meg ha nem adja meg a biro ezen a meccsen, akkor a masik oldal haborogna
szvsz megadhato volt, sot asszem meg kellett adni, de ez a vedo butasaga volt inkabb
bar igen jo lovohelyzetben maradt volna Henry ha labon marad -
tiv61us
őstag
mondjuk nem voltan teljesen preciz, mert ugy pontosabb amiert kozvetlen, azaz nem kozvetett szabadruga sjar a mezonyben az a 16-oson belul, a vonalakat is belertve
mert azert letezik kozvetett a 16-oson belul
azt tudom
lecseng ez a soccer orulet es hipp-hopp szeptemberben indul az igazi fotball
az amerikai foci
na ott nincs se szineszkedes, se szimulalas se 11-es
es ha baj van a biro visszanezi videorol -
Drizzt
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Igen, de azért az a jellemző, hogy pl.: kis lökésért 16-oson belül semmi, 16-oson kívül meg szabad.
A szabályok szerint persze 11-es ami történt, de ha a támadó inkább a labdával akart volna foglalkozni, akkor a mozdulatán úgy látszott, hogy talán kikerülhette volna a védő lábát, de nem tette, s nincs is neki előírva sehol, hogy ne essen el a védő lábában, ha ott van, de azért birizgálja az ember csőrét, hogy minimális erőfeszítéssel elkerülhette volna hogy buktassák, s ez átvillan a bírók agyán is, ezért az ilyen esetekben gyakran továbbot intenek. Itt is úgy érezte, hogy szabálytalanság történt, de a határesethez közeli. -
tiv61us
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
errol tudnal linket adni?
en elhiszem neked, ha ilyen tutin allitod, de en nem igy tudom
mondjuk par eve annyira nem foglalkoztat a foci, csak a jelentosebb esemenyek
erdekelne
thx -
joey7
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
bambit!

-
CocooN-z
őstag
Franciáknak szurkolok, de miután gólt lőttek, a portugálokért izgultam, nem tudom miért, de tényleg

-
joey7
őstag
mit vitatkoztok? ''tizenegyes az amit a bíró megad,és a belőle rúgott gól akkor is érvényes ha az egész publikum háborog!'' ennyi.

tök fölösleges ezen rágódni, tetszettek volna aScolari bébik 2 gólt rúgni,akkor most nem lenne sírás-rívás fogcsikorgatás!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Te be vagy rúgva, vagy mi? Ez kábé olyan szintű, amikor ezzel a képpel azt akarod bemesélni, hogy nem les, mintha DFT-ként kiállnál, hogy GYF asszonyga MO bekaphattya.
-
Dalai Láma
őstag
Szép kis nemzeti válogatott. Az lesz gáz, mikor a nemzeti válogatottak is valódi idegenlégiósokat fognak játszatni. A franciákkal nincs gond, a focisták nem csak a foci kedvéért franciák, hanem rendesen ott nőttek fel ,stb. Persze van kivétel. Csak kicsit vicces, amikor a togoi csapatban is annyi a fehér játékos, mint a franciában. Az afrikaiak viszont tényleg egész jól kenik. Az ázsiaiaknak már nem megy annyira jól. Nem tudom, van ehhez köze-e a rasszoknak, vagy genetikailag valami, de elképzelhető.
-
divot
veterán
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Egy Franciaország Hollandia mérkőzés tud nagyon jól kinézni mostanában.

-
Sixkiller6
őstag
a szabály sajnos úgy szól, h ha bármely testrész egyvonalban van az már nomen est omen alapon egyvonal, azaz nem les.
az a baj, h ezt kiszúrni radar kell... vagy videóbíró.
ezért nem is zavar h nem fújták be, ezt 100ból 99szer befújják.
de már keresem is a szabálykönyvben a pontos passzust. -
joey7
őstag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
mindegyik

-
erdoke
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Ez tényleg nem les a szabályok szerint? Pedig én már bőszen leseltem, amikor a labda közelített a kiugró játékoshoz.

-
Patrick
addikt
Látom ma is megy a flame!

-
Lortech
addikt
Te se vagy ám kutya.
Nagyszerű volt ez a párhuzam a focis és a kézis belemenés között. Mégis milyen belemenésről beszélsz ? Mi célja lehet a belemenésnek fociban? Kéziben ugye adott (bedönteni a védőt és átlőni), talán az közelebb áll hozzád, el tudod képzelni.
Hallottál már bárkitől is ilyet, hogy belemenés fociban? Meccsen, vagy kommentátortól vagy bárkitől? Vagy ha már említetted, szabálykönyvben esetleg?
Belemenés alatt maximum azt értik fociban, hogy beleszáll, rácsúszik az egyik a másikra. Elképzelhető persze olyan is, hogy valaki nekifut a másiknak, de azért lássuk már a különbséget. Fociban feltartás van, ami párhuzamba hozható valamilyen szinten ezzel, és a feltartó fél _ellen_ jár szabadrúgás. A kérdéses esetben erről beszélhetünk, bár ez sem illik rá teljesen. Véleményem szerint sem volt jogos a tizi, mert szándékosan esett el a fekvő játékosban az olasz, a védő akadályozását én nem éreztem olyannak, hogy tizenegyest kelljen adni érte. -
joey7
őstag
vazz, büntetés volt ez az elődöntő,egyik legrosszab meccs volt eddig,pedig bő a választék.
nekem 1978-ból csak foszlánok maradtak meg,viszont 1982-től emlékszem ''rendesen'' a vébékre.nos ez a 7. azóta,és mind közül a legrosszabb.
a legutóbbi sem volt kutya,de ez kritikán aluli mundial. márcsak az vigasztal,h Italia világbajnok lesz! 
és talán a bronzcsata is kárpotol vmit.
az az érzésem,h 1998 óta egyre szarabbak a vébék,eb-k. sztem a mélypont a 2012-es magyar-horvát EB lesz!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
visszatérve a mai kínszenvedésre, Ronaldo és Figo mutatott vmit,a többiek csak lézengtek a luizitánok közül.teljesen elkészültek az erejükkel.a gallok meg rutinból hozták a meccset.
nem mondom, pikáns lesz a finálé; bosszú a 2000-es EB döntőért,hálistennek,most klasszisokkal jobb a talján válogatott.
-
SzalaiG
addikt
Bmeg! Mindkét döntőst rühellem, akkor melyiknek szurkoljak? Talán az olaszok. De eddig mindenki akinek szurkoltam kikapott. Brazil, Német, Portugál...

Szombat meccs, vasárnapra meg kitalálok vmit. -
Sixkiller6
őstag
ennyit a büntiről...
![[kép] [kép]](http://www.albasix.hu/por-fra/bunti_kicsi.jpg)
nagyban itt: [link]
és ennyit a lesről... (lábfejek egyvonalban... blinker: elég annyi, h ''ja, bocs'')![[kép] [kép]](http://www.albasix.hu/por-fra/les_kicsi.jpg)
nagyban : ld a fenti linket -
BLiNk3r
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
''Fociban a 'ha'-val kezdődő mondatok teljesen értelmetlenek, ezen nem éri meg lovagolni.''
Ezzel kezdtem, legközelebb talán olvasd el a hozzászólást figyelmesen.
Persze akkor nem kell, ha szerinted a fogarasi út, a lottóötös és Jimmy Hendrix a foci témaköre...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Parfüm topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- XPEnology
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, főleg, ha harmadosztály lesz
, de sztem a 2. vonalba fogják visszasorolni kedvenc csapatom

figo&rinyáldó húzhatnak a busba

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)