Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajo
senior tag
Zidánnal mi volt? Ha engem fejelt volna meg......húúúú. Tudom nem megoldás de akkoris. Nagyképű köcsög dolog volt.
Ja és grat Olaszország!

[Szerkesztve] -
Egon
nagyúr
Jogos.
Meg kellene reformálni a futballt, mégpedig mielőbb. Amikor ezt a játékot kitalálták, még nem atléták jászották, hanem játékosok, ebbő kifolyólag egy régi, magyar szakemberek által felvetett javaslatot forszíroznék: csökkentsék a játékosok számát 10-re. Több terület lenne, ami a támadó focinak kedvez (mondjuk ez egy 20 éves javaslat, úgyhogy lehet hogy rögtön 9-re kellene csökkenteni...). -
Sianis
addikt
Szép meccs volt! Olaszoknak Gratula. Zizu érthetetlen, érte szorítottam egész VB alatt és csinál egy számomra teljesen ledöbbentő dolgot. Olvastam itt a szitkozódásokat, nem mondom, hogy nem jogos, de remélem azért majd nyilatkozik is az elkövető, hogy mi történt.
Pedig minden meccsüket néztem és szorítottam, hogy szép búcsúja legyen. Sajnálom Trezeguet-t, nehéz lesz biztos elfogadnia, hogy mi lett volna ha....belövi.
Jó VB volt, 4 év múlva újra itt, hátha az Argentinok is feljutnak végre a csúcsra. -
Jim Karéj
tag
Akkor is Zidane cselezett a legjobban a vb-én.
jókat mosojogtam rajta ahogy állva hagyott 5 embert is

-
törölt tag
Mindjárt jön Integra és kielemzi szakmailag is Zidanet

-
r9550
senior tag
olaszország nert? neeeeeee

-
sasa311
veterán
Pocsék VB volt

Kevés gól, gagyi 0-0 meccsek, 11-es rúgások.....
16oson belüli műesések hegyszám... á gagyi volt az egész
-
raver
aktív tag
-
róland
veterán
Ha a tizenegyesekből - mármint a hosszabbítás utániakból - szerzett gólokat is számoljuk, akkor az olaszok lőtték a legtöbb gólt a VB-n, ha nem, akkor csak a 2. helyezettek ebben az összehasonlításban a németek után, 1 góllal lemaradva. Ami azért elég jó támadó játékot jelent. Igaz, hogy ez a meccsük a 2. félidőtől a védekezésről szólt, nekem sem igazán tetszett, csak a végeredménnyel vagyok elégedett.
-
Scream007
őstag
na igen ez iitt lelki tartásról is szól több mint 2 óra után.Ha a bíró nem állítja ki akkor többet nem vezet hivatalos meccset az tuti ha visszanézika videot.A franciák itt bukták el lélektanilag.Zidane már előre vette le a karszalagot, nem is reklamált.......nincs mit.

-
piqla
őstag
Olaszokat allesz cuzammen nem szeretem, franciakat taplonak tartom, de a Zidane miatt inkabb felejuk hajlottam. Kar, hogy Zidane igy fejezte be... De legalabb lathattunk egy kis harcmuveszeti bemutatot.
Nem vagyok focibuzi, de az elmult egy honapban minden esti meccset megneztem; talan egy hetig meg hianyozni is fog a foci.
Na, de mindjart 2010, mindjart Del-Afrika...
Mod.: viszont tenyleg sajnalatos, hogy a kajak-kenurol gyakorlatilag a sajto semmit sem ir, es az embereket nem is nagyon erdekli a dolog... Pedig ebben a mufajban (is) egyelore vilagelsok vagyunk.
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
Olaszország világbajnok !

Ez lesz ha a Juventus,Milan,Fiorentina,Roma és Palermo legjobbjai összefognak
Szerintem Cannavaro volt a VB legjobbja, hihetetlenül stabil,nyugodt és határozott játékával,mely erőt adott a csapat többi tagjának is. Nemhiába volt ő az olaszok csapatkapitánya.
Dícséret illet mindenkit, a franciákat is ( Zidane,Zidane
)
Remélem holnap olyan ítélet születik mely nem száműzi a csapatokat az A ligából, mert nem lenne éppen igazságos. Az aki látta a Serie A bajnokikat az utóbbi 5 évben az biztosan tudja. Vagy ha kedvezőtlen ítéletek születnek,akkor ne csupán 1-2 csapatot sújtsanak,hanem legyenek következetesek.
Szép volt Olaszország !
-
brasil
senior tag
olaszoknak csak meglett... zidannak meg nem tom mibaja van biztos megjött neki...ezen a szinten nem hiszem h ilyet megengedhet magának bárki is...vazze. -
erdoke
titán
válasz
Patrick
üzenetére
Hát szép az nem volt, 20-25 percet fociztak az olaszok a meccs elején, akkor is szinte csak pontrúgásból veszélyeztettek, aztán beálltak 10-11 emberrel védekezni a következő 100 percre. Ha ez a szép foci, akkor ne rendezzenek többet VB-t.
Megint negatív rekord a VB-n esett gólok számában, rekord piros lap, stb. Valahogy meg kellene fogni ezt, de lehetetlennek tűnik a szépséget díjazni a hatékonysággal szemben. Az olaszokon kívül a maradék 2 milliárd néző nem annyira élvezte ezt szerintem.
Persze a franciák se tettek fel mindent egy győztes gólkra, többet kellett volna kockáztatniuk a 11-esek elkerüléséért. -
x.geo
aktív tag
szerintem a franciák játszottak végig jobban...
de zidán egy f*sz -
törölt tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Nagyon jól tudták hogy labilis kicsit a Zidane, még szvsz azt is tudták mit kell mondani neki, azt mondom igazuk volt, ez egy lélektani hadviselés, nem kell ugrani, Akármit is mondhatott az olasz, egy az évszázad eggyik legjobb&legeredményesebb játékosa, nem csinálhat ilyet.
Én a franciáknak szorítottam inkább. -
raver
aktív tag
Az a fejelés tényleg csúnya volt. Ezt egy VB döntőn nem szabadott volna.
De a lényeg bekövetkezett. OLASZORSZÁG NYERTE A VB-T!!!!!!!!! És ez így jó!!!

[Szerkesztve] -
zsulboy
senior tag
ITALIA!

-
tototos
addikt
Szép volt olaszok! Én végig nekik szurkoltam. Zidane-nak csúnya volt a fejese.
-
Elrood
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Talán a hét folyamán kiderül.
Csak egy picivel több önuralom kellett volna
-
SzalaiG
addikt
Na megint 4 évig nem lesz foci a magyar TVkben. Hajrá Magyarország!

-
Scream007
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
szó elszáll.......
-
Ganger
aktív tag
Megkerdezhetem hogy az itt osszegyultek tudjak mit alkotott a magyar kajak-kenus csapat?
Illetve a ferfi parbajtorcsapat az eb-n?
Hvg.hu-rol:
Az Eb éremtáblázatát a mieink toronymagasan vezetik:
MAGYARORSZÁG 10 4 4
Németország 4 11 3
Oroszország 4 1 1
Fehéroroszország 2 3 2
Románia 2 2 3
Szlovákia 2 - -
Spanyolország 1 1 1
Lengyelország 1 1 -
Nagy-Britannia 1 - -
Litvánia - 2 2
Csehország - 2 -
Ukrajna - - 3
Olaszország - - 2
Svédország - - 2
Dánia - - 1
Finnország - - 1
Franciaország - - 1
Izrael - - 1

[Szerkesztve] -
iguana
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
akkor sem csökkenti tette súlyát...
-
róland
veterán
Végre vállukra vették, aki a vállán cipelte őket a VB-n, azaz Gattuso felül.
-
SzalaiG
addikt
Mi ez a zene?
-
[pod]Diablo
őstag
hát nem hiányzott,tényleg nem,az olasz sem lehetett túl sportszerű hogy így kiprovokálta Zidane-ból a szabálytalanságot.Végülis lehet hogy megérdemelték a győzelmet,de ebbe a bírónak is benne volt a keze egy picit mikor nem adott meg még egy 11-est a Franciáknak.De ez mostmár mind1.
-
kíváncsi
őstag
Gratula az olaszoknak, azért annyira nem vagyok elkeseredett és hálás vagyok az oalszoknak, hogy kiütötték a németeket!

MEg választhattak volna szebb éremtartó asszonkát
-
Elrood
őstag
Sajnálom a franciákat, és gratulálok az olaszoknak.
Zidane mitől kattant be ennyire? Hát nem tudom, súlyos hiba, sztm szimplán elvesztette a fejét, kár hogy _pont_ most.
Franciák első két meccse után az is csoda, hogy idáig eljutottak, és kár volt így elrontani.
Olasz botrány végére is kiváncsi vagyok.
Csinik a fehér ruhás csajok, akik az érméket tartják
[Szerkesztve] -
róland
veterán
A lányokat is láthatnánk!?
-
-
LOTR
addikt
sajnálom a következő olasz generációt
mivel 24 évente nyernek vbt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Neo...
aktív tag
GYÖNYÖRŰ OLASZ VILÁGBAJNOK

-
Markgx10
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Valóban azt kellene tudni, hogy egy rendkívül nagyszerű sportembernek, mit kell mondani ahhoz, hogy olyat tegyen mint még soha?

-
Scream007
őstag
Az a kép ahogy a francia kapitány nézett gyáááá fel keleltt venni....kitenni Párizsba, te luzer, a 3 kulcsembered becsödölt vazzeee, Henry embernek szalad 1 percbe azt se tudja hol van?????...Zidane utcso emccse és egy vadállatá torzul???....Trezeguet akit jegelnek és oda mer állni így?????.....Hagyjad már mit akartak így

-
HolyDay
tag
hűű vazze nem ezt vártam a végére

szvsz a franciák jobbak voltak a 2. félidőtől kezdve, úgy gondoltam hogy meg is nyerik. Zidane: az 1 vicc amit művelt... kíváncsi vagyok rá, hogy min húzta fel magát ennyire. Hát én nem így akarnám befejezni a karrierem.
Gratulálok mind2 csapatnak

-
róland
veterán
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
De, megérdemelték.
Zidane is megérdemelte volna, hogy győztesként búcsozzon. De a durva, sportszerűtlen játék nem hiányzott. -
joshua7
veterán
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Na hallod voltak ennek a csodajátékosnak a Juventus-ban is ügyei...
-
Patrick
addikt
ITALIA!!!
IGEN!!!!
GRAZIE, GRAZIE!!!!!
SZÉP VOLT!!!! -
ftc
nagyúr
Kár a franciákért.
Az eddigi legroszabb VB volt ez játék szempontjából....Ha az EB is ilyen lesz nem nézek többet focit... -
[pod]Diablo
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Hat igen.De most merül fel a kérdés hogy vajon miért csinálhatta.Mert Zidane azért egy elég nyugott és meggondolt játékos.Vajon mit mondhatott neki az a ************** olasz amiért ezt csinálta?.Azt nem igazán értem hogy az edző miért hozta le Riberyt,és Henryt akik biztosan belőtték volna a 11-est.Ezt nem értettem nagyon.És az a béna Trezegi.Na mind1.Sajna az Olaszok nyertek(szerintem nagyon nem érdemelték meg a győzelmet)

-
Ganger
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem maradhatna is zarva, itt mar csak veszekedes lesz ma este, vb-nek vege, holnapig meg legyen nyugi.

-
iguana
őstag
omg, omg!!!
olaszok nyertek, és én is!![[kép] [kép]](http://www.theory.org/~strthrwr/poetry/30,000ofspades.gif)
+42k-val zártam.
zidane megmozdulása (?) szégyen, akárhogy is csűrjük. (mellesleg sajnálom) -
róland
veterán
Jól esik, most a korábban behűtött sör! Bár pezsgőt kellene nyitni!
Ez a nemzeti összetartás! Sajnos ez hiányzik a magyarokból. Otthon botrány, de itt az egész országért és persze önmagukért játszottak. -
SzalaiG
addikt
Gratula az olaszoknak! Rendeljünk pizzát!

-
deniro2
senior tag
Nem izgat a foci, de most a meccs 3/4-ében jobbak voltak a franciák.
Nekem most 4 évre elég is volt. -
paleinho
senior tag
nem is értem Barthez minek állt be a gólvonalra a büntetőkhöz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
guest666
aktív tag
qrva anyját rohadt buzi köcsög materazzinak meg az összes többi geci buzi digonak rohadjanak meg
-
VladimirR
nagyúr
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjen portugalia
vagy akarki is nyert
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- HBO Max
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig minden meccsüket néztem és szorítottam, hogy szép búcsúja legyen. Sajnálom Trezeguet-t, nehéz lesz biztos elfogadnia, hogy mi lett volna ha....belövi.

) Pm ment

...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
foci vb-t néztünk, de nem lefitymálóan kellene ezt kérdezni, hanem beírhattad volna az eredmény

![[kép] [kép]](http://www.nemzetisport.hu/db/08/DA/t2c000008DA158c99f5e48d.gif?789355970)