Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH663
aktív tag
válasz
Cypresss #13196 üzenetére
Cypress kolléga... tudod... száz öregasszony a tudhatója, illetve ne feledkezzünk meg a fekete csirke áldozásáról telihold fényénél...
Személyesen ezt még nem teszteltem, és nem is lesz időm most egy darabig. Egy biztos, amit te is tapasztalsz, hogy az FSX bokán vizeli magát ebben a memória kezelésben. Több mint egy fél éve próbáltam rájönni hogy mi okozza, de csúnyán beleszaladtam saját tudásom határaiba. Az biztos hogy a több monitor szeggel kivert széklábbal vágja tarkón. (akár Eye, akár Surr. mode) Én odáig jutottam, hogy a textúra buffereket nem kezdi el rendesen üríteni ha a VAS átlépi a 2 Gb-t, 3 Gb VAS felett pedig egyszerűen nem üríti, az is benne marad ami már nem kell, (pl egy nagy, addon gépről gyári trike, és nem esik vissza a mem használat ha eleve 2Gb VAS felett volt, míg alatta igen) és szép lassan kb 40 megás lépésekben megtelik a VAS, utánna OOM. Ha ezt megcsinálták, akkor elvileg ezen a beépített "fícsörön" túl vagyunk.
cikk:
Itt kifejezetten írja a tesztelő, hogy az SE ugyanott nem szált el OOM-vel.
Ugyan akkor itt szóvá van téve, hogy némileg eleve több VAS-t használ.
Az igazi az lenne, ha a kedves fejlesztők csinálnának egy NOTAM-ot hogy mibe piszkáltak bele, hogy el tudjunk igazodni, de pont az addon fejlesztőkkel végtelenül össze egyeztetett, és agyon koordinált terméktámogatásból kiindulva lehet ez nincs fent a jövőheti time sheet-ben...
Szerintem nyugodtan várd ki a következő öt eurós akciót a steam-en! Tudod, kapkodás a selejt bölcsője.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gmail
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Dacia topic
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest