Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH663
aktív tag
válasz
Airbus2 #11931 üzenetére
Nem kioktatni akartalak, azért írtam le egy bejegyzésben mert ezeket sokszor átrágtuk darabjaiban itt a topicban, és tapasztalatok vannak összesítve benne, és azért többször érdemes elolvasni, mert a cikken belül egymásra épülő, oda-vissza ható dolgok is vannak, ami elsőre-másodikra is elkerülheti az ember figyelmét.
A cikkben ott a válasz is kérdésedre: "A tapasztalat azt mutatja hogy win7 alatt jobban teljesít az FSX"
Aztán ha neked mégsem, akkor jön ide a poszt, hogy felraktad, újratelepítetted, de nem megy ez, nem megy az és gyalázatos az fps és mi lehet a gond.
Azért tettem ide a cikket, mert a topic mérete miatt tényleg bonyás 1-2-3 évet vissza keresni hogy miről volt szó ebben a kérdésben.
Szerintem mindenki nagyon szívesen segít mindenkinek itt ezen a fórumon. Kérlek tisztelettel fogadd el hogy ha kérdezel, akkor nem kioktatni, hanem oktatni szeretnénk. Az FSX-re nincs instant megoldás.
-
andorra
őstag
válasz
Airbus2 #7150 üzenetére
Kizárt, hogy mindenhol meglegyen max beállításokkal, nincs az a Sandy.....
Van egyébként egy olyan holtpont, ahonnan nincs már fsps-ben lényeges továbblépés önmagában a processzor működési frekvencia további emelésével.
FSX-nél nem tudom, hol van ez, FS9-nél, az én rendszeremben 3900MHZ ez a határ.
Ha felmegyek mondjuk 4200MHZ-re akkor a minimális FPS (mindíg ezt nézem) LHBP-n ami egyébként 65-90 között mozog, mondjuk 65 helyett 66-ra nő, aminek már nincs gyakorlati jelentősége. Ha nyitok egy másik ablakban a második monitoromra egy újabb ablakot mondjuk a külső nézetre, akkor kb. megfeleződik az FPS, de akkor is 30 felett lesz a minimum, kritikus helyeken persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3577, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Új Bontatlan iPhone Air 256Gb - Space Black 3 Év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest