Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfules
tag
Sziasztok. Van olyan tag a csoportban aki programozó és ismeri már vagy foglalkozott valamelyik Flight simulator SDK-val. Ha igen és szívesen csatlakozna egy induló projekthez az MSFS2020 ba írjon rám privátban. Köszönöm.
-
djfules
tag
válasz
Korcsii
üzenetére
Igen lehet konvertálni, nem is ez a gond mert eza munkám modellezek texturázok, a többi nem igazán tudom mennyit kell programozni pl hogy a műszerek működjenek egérrel lehesen kapcsolokat müködtetni stb stb
De ha már ugyis téma lett az Aircraft készítés, kiváncsi lennén melyik az a tipus amit szivesen látnátok? Mert egy 10 dik cessna nem érdekel engem se

-
djfules
tag
Sziasztok! Régóta foglakozóm az FSX-el és 3d grafikával. Nem vagyok nagy kommentelő csak olvasgatom a fórumot, de most érdekelne a téma hogy készíthetnék én is gépet. Több éve dolgozom amúgy játékfejlesztésbe profi texturázó és 3d modellező vagyok. Az érdekelne hogy van e valami dokumentáció arról mi a file rendszer hieraria, elnevezések, texturák, shaderek, uv pack, LOD-ozás, hány LOD szint van mennyi a poligon szám a és modell improról kérdeznék valakit? A modell nem lenne nagy gond
de a programozás már más tészta nyilván nem egy PMDG bonyolultságot kívánnék de egy kissebb gép mint PL a Zlin (amihez persze gratulálok ha olvas a készítője) hogy is készült a programozás? Alap műszerek animációk kapcsolok stb.... Sok az ingyenes gagyi repülő csak lehet jobbat is csinálni ill. van valami forrás ezek elkészítéséhezSzóval néhány link vagy pdf valami leírás talán segítene, elörre is köszi
Ha időm engedi talán egy két jó gépel bővíthetném a gépparkot akár kívánság típussal is...Esetleg akik a Zlint készítették bövebb infót megköszönnék aztán majd látom mit lehet ezzel kezdeni
Köszi
-
djfules
tag
-
djfules
tag
válasz
Cypresss
üzenetére
Úgy tudom készülget a Next Level gondozásában csak baromi lassan... egyébként tényleg jó lenne. Én újdonságként a Quality wings 787-ét várom és a classic 737-et. Van még mit csinálni a fejlesztőknek, épp ezért nem értem minek ennyi NGX meg cessna. A Carenado elkezdte most a Alabeo nem hiszem hogy ennyit el lehet adni belöl. Szerintem az olyan gyöngyszemek mint a Sibwings An-2-je viszik a primet. Ilyeneket kéne fejleszteni elég volt a cessnakból.... ja és mennyire jó lenne ha gyorsabb lenne az egész...
(na ez a gondolat hosszúra sikeredett) -
djfules
tag
válasz
Korcsii
üzenetére
Első ránézésre jó! Vajon mekkora gépigénye van, olyan mint az FSX-nek... Még a végén megy a levesbe és váltok, de vajon az addonokkal mi a helyzet? Azok is kompatibilisek?
Home Cockpit kedvelőknek: https://www.flyelite.com/faa-certified/advanced-atd/pi-1000/
Az árát nem láttam de biztos newm magyar fizetéshez higazították, mindenesetre én gondolkodásnélkülberuháznék :-) -
djfules
tag
Na most melyiket mért van kétféle a piacon miben különböznek és melyiket érdemes használni?
Aerosoft NavDataPro Cycle 1311 < - > Navigraph AIRAC Cycle 1311
-
djfules
tag
Tapasztalat? ISZONYAT JÓÓÓ! Tegnap este vettem meg alig bírtam aludni 2-őig iskola kőröztem mindenféle típussal :-) Az FPS értéke eszméletlen jó, bármelyik géppel mentem rá nálam semmi lag nem volt...
Én már nagyon vártam és megéri az árát, nagyon szépen kidolgozott, jól optimalizált! -
djfules
tag
ahhh... Müködik tisztára bepánikoltam már... ha valaki egyszer hasonlóba ütközik: a probléma okozója az OCGURU nevezetű program összeveszett az FSX renderelő motorjával ezért volt ez a jelenség itt találtam rá megoldást (3 napig tartott...): http://www.flightsim.com/vbfs/showthread.php?267117-FSX-problem
Azért köszi!
-
djfules
tag
Ez a Bajom enkem is látom másnál is előjött ezt a videót találtam:
http://www.youtube.com/watch?v=Os7G7fpRyFc
-
djfules
tag
Helló! Újra telepítettem a gépem és újra fel is raktam az FSX-et, de... Teljesen tiszta telepítés és semmi error csak amikor betölt minden akkor a gépek villognak és pattog vibrál nem tudom hugy írjam le az FSX Flight modellje teljesen működésképtelen a gépek nem repülnek magyarán, 2D cocpitban legalább az nem villog de semmi mükösés...
Teljesen tanácstalan vagyok , így használhatatlan a program!!Help me!!!
-
djfules
tag
Köszi, közben keresgéltem én is: ez egész jónak tünik 4 led-es megoldás, de ennek szerintem csak a kreativitás szab határt láthatóan müködik csak jól kel behangolni :-) na majd hétvégén barkácsolok valamit én is!!!
http://riseofflight.hu/cikkek/94-freetrack-fejmozgas-erzekelo-hazilag.html
http://www.mediafire.com/?ynyan5zn4zm -
-
djfules
tag
Na a stabil FSX-em elszállt nem telepítettem hozzá semmi ( kivéve a FSWaterConfiguratort de nem hiszem hogy ez okozza a hibát) 10 perc után minden alkalommal lefagy....
Eseménynapló:A hibát okozó alkalmazás neve: fsx.exe, verzió: 10.0.61637.0, időbélyeg: 0x46fadb14
A hibát okozó modul neve: g3d.dll, verzió: 10.0.61637.0, időbélyeg: 0x46fadb58
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x000ba79f
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0xe74
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01ce13816f537960
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: D:\FSX\fsx.exe
A hibát okozó modul elérési útja: D:\FSX\g3d.dllTudtok rá megoldást?
-
djfules
tag
Hát is nem tudom.... Nekem biztos nem érte volna meg, ha mondjuk legalább egy Airbus pilóta oktatta volna, de így szernintem semmi újat nem halhattál ami nincs benne valamilyen manuálban vagy Quick Reference Handbook-ban de ezt nem tudhatom és nem voltam ott... Így van kár azért az egy óráért, de ne haragundj emberek 8 ezret kérni egy oktatásért aztán késni róla!? De ha már késik valaki akkor nem kellet volna meghosszabbítani az oktatást annyival amennyivel késöbb jött??? Amatőrök...Ja és az oktatás annyagát illő lett volna azonnal kézbe kapni kinyomtatva, azért kiváncsi vagyok mikor kapod meg.....
Csak ez miatt komentáltam az esetet és ez miatt nem veszek részt hasonló dolgokon főleg ezek után, köszi a beszámolót!
-
djfules
tag
Hali, mióta megvan az új gépem még nem próbáltam ki, hogy hogy néz ki Direct X 10-el, legnagyobb meg lepetésem re 120 FPS-t produkált ugyanolyan beállításokkal! Tudom hogy írtó bugos, de pl mik ezek bugok? És mit változtat a gamen? Én annyit vettem észre hogy a víz szebben tükrözödik meg az árnyékok szebbek....Sajna ugyebár a LightBloom sem működik, de vajon az fps limiter sem müködik azért lehet ez a nagy fps? Lehet az hogy dx10-zel jobb fps- tudok elérni?
-
djfules
tag
válasz
czakof1946
üzenetére
Jól tetted! Az FSX sokkal jobb mint az ösrégi FS2004... Én akkor váltottam amikor megjelent az NGX azóta csak ezt használom a másikat én is nyugdíjaztam. Ma már szinte nem is jelenik meg kieg csak az FSX-re Nekem 210GB!!!-ot foglal egy külön winchesteren. Ne keverd össze a Window-al mert igy a két meghajtó tud szépen dolgozni külön-külön. Nagy a gépigényed de ma már ez nem annyira probléma (szerintem) 5 éve vettem akkor még el sem indult a gépemen akkor az volt, de a több magos rendszereken el futogat
De neked kell eldönteni milyen kompromissumokat akarsz vagy mennyi pénzed van Configra....Ha bármilyen kérdésed van segítek, évek alatt sikerült kitapasztalnom mik a buktatók és melyik kieg-ek futnak stabilan a 210GB-os méret és a négymagos AMD-hez képest ez nagyon jó, nem fagy jó az FPS... szóval good!
-
djfules
tag
Talán hasonló volt azért...
http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=365265#nullPersze,hogy felfüggesztik a gyártását, ha valami rossz azt nem gyártják le hogy aztán kijavítsák ez logikus nem? Ha megoldották mehet a gyártás tovább a módósításokkal.
Más tipusoknál is voltak ilyenek csak nagyon régen, de most nem keresek rá...És nem a géppel szerkezetével van gond, hanem az akumlátorokkal:
"Megtörtént a legsúlyosabb lépés: az FAA felszállási tilalmat rendelt el az Egyesült Államokban bejegyzett 787-esekre, amíg a Boeing nem bizonyítja megnyugtatóan a fedélzeten használt akkumulátorok biztonságosságát. A tilalom átmeneti jellegű, és a szövetségi légügyi hivatal azt is hozzáteszi közleményében, hogy a gyártóval együttműködve a hatóság is mindent megtesz annak érdekében, hogy a gépek újra repülhessenek." -
djfules
tag
Mondjuk mint mindig a média kicsit túloz, volt már példa erre és ezek csak gyermekbetegségek, kijavítják és mehet minden továnbb.
-
djfules
tag
válasz
pusi1981
üzenetére
Elnézést de nem bántásként mondtam, vettem hogy nem te ültél bal oldalt ezért voltam kicsit nyers, mert ha az az "oktató" volt tőle azért jobbat várna az ember és a magyarázata is béna volt....
ó én sem vagyok profi de már rég rontottam el a landing-ot... de aláírom hogy ott adrenalinnal tele nehéz oda figyeli, de ha odafigyelsz egy két dologra nem lehet elrontani. Teszem azt ha oda figyelsz a sebességere az nagyon fontos ne 200 csómóval ess a küszöbre, az ILS-t mindig alulról kell elkapni és a futómű fékszárny legyen leszállási kofigban így egyenletes sebességgel tudsz süllyedni. Ilyen sebességnél a kormányfelületeknek már nincs akkora hatásfoka ezért gyors és nagy kitérítéssel kell irányt módosítani, erre mondják -meg a videókon is látszik - , hogy rángatják a botot... 
-
-
djfules
tag
válasz
wolruf
üzenetére
Az ilyen videók után mindig kedvem támad repülni a Tu-154-el, sehol nem találok hozzá magyar festést tud valaki ilyenről mert csak FS9-het van, egy checklista is jó lenne hozzá?
Már rég óta szemezgetek vele hogy csak meg kéne tanulni repülni vele...lehet neki állok lefordítgatni a manuált, hát nem két nap lesz de izgatja a csöröm ha már a Project tupolev csapat ilyen jó ingyenes gépet rakott össze...
-
djfules
tag
Airbusról jut eszembe, használtam a beépitett Checklistet meg a copilot funkciót és nagyon megtetszet nem is olyan szörnyü mint hittem.
Éppen ezért kiváncsi vagyok használja e valaki az FS2Crew termékei közül valamelyiket?
És melyiket érdemes e felrakni a Voice vagy a button editiont? (ha érdemes-e használni) -
djfules
tag
Végre 
-
djfules
tag
válasz
cintula187
üzenetére
Csupán arra céloztam, hogy ha érdekel KISSEBB összegből némi kreativitással otthon is építhető , mert sok leírás van hozzá a neten. Egyszer én is elkedtem tervezni egyet - csak a cockpit fa anyaga meg lett volna 16K-ból - de helyigényes meg hát én nem szeretek lekorlátozódni egy géptípusra...
Az ötlet és a lehetőség jó csak nem ilyen áron. A highfly ráadásul még drágább...
-
djfules
tag
válasz
boeing
üzenetére
Szerintem nevetséges árak! Lehet nem olcsó egy ilyen sim építése, ahogy elnézem OpenCockpits vagy más kittekből van összerakva ami szintén nevetséges árak számoljátok át forintba, döbbenet... De akkor sem 3 vendégen kéne visszahozni az árát...
Oké hogy a repülés drága, na de a szimulátorozás is, épp azért szimulátorozik az ember mert az igazi megfizethetetlen sokak számára.
(Bármi a miben benne van a fly vagy airplane szó, vagy csak egy kis repülö matrica van rajta mindjárt horribilis összeget lehet kérni érte.)
De biztos jó móka, de egy óra kevés..
Többen otthon építenek ilyeneket írd be a keresőbe, hogy Home Cockpit -
djfules
tag
Tudodmit Igazad van! Holnap megyek és veszek egy tápot nem éri meg a para..
A PC boltba is ajánlottak egy Cooler Master-t aazl aztmondják nincs gond..
Köszi mégegyszer (tiszta hardverforum lett ebő)egy kis FSX: Az aorosoft honlapján azt írják hogy december 16 a megjelenése az Airbusz X extended-nek lehet ennek hinni végre , már nagyon várom!
-
djfules
tag
vannak benne védelmek
- AMD K8 (Opteron) kompatibilis
- Intel és AMD CPU támogatás
- Rövidzárlat és túlfeszültség védelem
- Túlmelegedés védelem
- Hőmérsékletvezérelt ventilátor- 21dB(a)
- Passzív PFC
Nem egy új táp ha baja lett volna már kiderült volna. A teljesítményét csak úgy tudom (szerintem) elenőrini hogy játszok azt ha fagy akkor nemDe ha ennyire para berágok azt veszek egyet, Addig nem is hallottam ilyen problémárol amíg meg nem kérdeztem, az én is merőseim közül senkinek se ment tönkre soha ez miatt (csak nem én legyek az első)
Ezért értetlenkedek, nem tudodom mennyire gyakori ez a dolog 100-1 vagy 100.000-1 pasz -
djfules
tag
Na én sem akarok parázni hogy mennyit bír, de most guba elfogyott egyenlöre nem látok olyan kogy baj lenne vele, nem fúj meleget és nem meleg az oldala sem, de szerinted mik lehetnek az intő jelek? Mi az a szint amikor azt kell mondjam nem nyűstőlőm és megyek a boltba?
Vagy egyik pillanatról a másikra Off? -
djfules
tag
Első teszt repülés 15 perc, FSX gyári settings majd nem minden max 1920X1080 VGA gyári szettings FSX tweak FPS limiter belőve: Eredmény: 30 FPS!
Még semmit nem állítottam rajta...
A Táp nem szállt el nem melegedett észrevehetően, ha nem bírná már eldobta volna az agyát de majd kiderül 1-2 nap után...ennyi -
djfules
tag
Azért mert régi vagy 5 éves :-) De szalad rengeteg nyúztam már FSX-el meg hasonló, éjjel nappal ment volt hogy cibáltam a gépet ide-oda semmi, én meg vagyok vele elégedve majd kiderül mit szól...
-
djfules
tag
válasz
wd.taz
üzenetére
Köszi!
Na ilyet még nem csináltam Nekem a régi lapomon AMI biosz volt ott nem volt ilyen! Amúgy a táp miatt agódnom kéne eddig semmi gond vele de még nem terheltem és vannak benne védelmek is.
Mégegyszer: http://super-flower.haz-tapegyseg.pcvasar.hu/Super-Flower-Atlas-400P-12P-400W-tapegyseg-van-(passziv)-15276 -
-
djfules
tag
Na össze állt az új gép, Phenom II X4 965, Gigabyte alaplap, GTX650 4GB Ram
Majd meglátjuk estére hogy muzsikáll az FSX , nem várok csodákat de nem is ez a lényeg.
Azért még egy kérdés Van ez a Cool'And'Quiet funkció az érdemes ki vagy bekapcsolni, Teljesítmény szempontjából, úgy értem az-e a jobb ha állandó értéken pörög e a proci vagy maga szabályozza? -
djfules
tag
válasz
wd.taz
üzenetére
Igen fülembe ülteted a bogarat amúgy is olcsóbb a AMD Phenom II X4 965 Black Edition 125W Boxed, DE
sajna nem tudom kiprobálni és megnézni a különbséget és visszavinni a gyengébbet ha nem jó. Ha tudok veszek 1090T-1100T de sok helyen csak a AMD Phenom II x6 1045T árulnak 27 ezer körül. Ezzel semben az ár gép alapján az X4 22-32 körül mozog, gondolom a 1100T 38.000 körül van na az már sok. Majd látjuk, hiszek neked az x4 el kapcsolatban de valahogy jobban bízom a 6 magban. Több jobb alapon.... -
djfules
tag
Tehát a konklúzió (számomra) Jó nekem a Phenom X6 egy GTX 550-nel vagy akkár HD7770 is mindegy mivel úgy sem akarom full settingsen a jobb FPS miatt. Ha másnál elment Full-on akkor nálam is jó lesz alacsonyabb setttings-el. Egy biztos i7 ide vagy oda nem vagyok csrilliárdos.. egy biztos jobb lesz mint a mostani Athlon X4 Geforce 7600 GS (AGP) :-) nekem eléglesz
Köszi srácok holnap megveszem a kártyát meg a procit majd beszámolok.Mi az 200K? (hülye kérdés?)
-
djfules
tag
Megkérdezhetem miért váltottál ennyiszer procit? Gondolom a szebb grafika miatt, nem? Mire nem volt elég?
Nekem nincsenek olyan igényeim, hogy 8x élsimítás, REX, meghogy mindenn hullám fodron megcsillanjon a lemenő nap fénye az autogentől sem vagyog elájulva FL330 ugysem látszik...
Tehát (ami engem érint) X6-al játszható vagy nem? -
djfules
tag
válasz
wd.taz
üzenetére
Bakker! Most mi legyen? Van egy nagyon régi alaplapom Athlon x4 el és most hozzájutok egy csere utján egy Gigabyte GA-MA785GM-US2H laphoz ami x6 fogad max ezér is gondolotam rá. - Nekem is van egy jó hütöm pont ezért nekem is melegedett az athlon - Lényeg minek a hatmag ha lekapcsolom csak egy normális procit szeretnék lapcsere nélkül mert akkor memoria csere is lenne de ha cserélek akkor már jobban megéri egy drágább proci amire most nincs guba... Igy proci cserélve + veszek egy videókarit ( DH7770 talán) és igy az egész móka megvan 30K körül....
Megérné nekem az x6-os ha úgy is le van tíltva az 5-6 mag, athlon x 4-es helyett? vagy Phenom x4 vagy haggyam a picsába és i5 ( de drága nekem)Ja és miért nem lehet kapni csak Phenom x6 1045T-t? 1100T vagy 1090T miért nem? Tudja valaki?
Köszi
-
djfules
tag
Ha már radeon akkor mégis melyik gyártó mert ez még nem világos: SAPPHIRE, CLUB3D, GIGABYTE, ASUS, XFX??? Mi a különbség mert ez nekem magas

-
djfules
tag
Még egy kérdés egy 40.000 ft -os GV-R685OC-1GD kártyátol én azért többet várnék mint 15 FPS? Mert ennyit még a mostani Athlon X 4 esem is produkál NGX-el Aerosoft Frankfurt-al allap settingsen (Most ez van csak fent ezen teszteltem, csuny de fut
)
Milyen settingen van az fsx , milyen addonnal? Az FSX.cfg Twaekel-ve van? -
djfules
tag
válasz
wd.taz
üzenetére
Hali!
Hogy érted azt, hogy gyártástechnológia miatt érdemes lekapcsolni?
Nekem elég az egy monitor is és nem kell full settings rex-t sem rakom fel elég a HDO sky texture pack is ,de azért kinézzen valahogy.
A 15 PFS nekem kevés 20-25 öt szeretnék stabilan hogy játszható legyen akadás nélkül, ez lenne a cél, belátom ha nincs 20 billó pénzem gépre akkor kompromisszumot kell kötni. Csak ne akadjon ennyi kell.
Én azt olvastam hogy nem szereti az FSX Radeon-okat inkább nvidia párti is vagyok ,de ha jobb akkor miért ne.. -
djfules
tag
Ja és kinek van Phenom X6-osa? milyen fps érhető el vele? (nem kell full extra settingsre gondolni)
és tényleg számít hogy Nvidia vagy ATi? -
djfules
tag
Sziasztok! Kérdésem lenn VGA-t illetően, tudom hogy az FSX inkább CPU igényesebb meg Nvidia párti...
Van egy gigabyte Alaplapom ebbe max Phenom X6-os megy ehhez kellene egy jó VGA (Hátha nem szaggatna mostmár)
Na de, ha VGA vásárlásra adom a felyem és max 30.000 -at szánok rá akkor Mégis melyik az a kártya ami megfelelne jobban:1. Gigabyte GTX550 TI DDR5 1GB,
2. SAPPHIRE Radeon HD7770 GHz Edition, 1GB DDR5
3. GIGABYTE GTX650 DDR5, 1GB,Az áruk hasonló. Alaplap nem megoldható, mert utána nincs megállás határ a csillagos ég, de ennyi pénzem most nincs....)
Csak egy normáliss futtatható környezetet szeretnék semmi extra Full settings...Köszi a válaszotok

-
djfules
tag
Gatula! Nemsokára követlek

Addig is nem tudvalaki egy jó sky textura csomagot ingyeneset! A REX kicsit gépigényes még nekem (nemsokáig)
-
djfules
tag
válasz
cintula187
üzenetére
Nem frisíti automaticusan kell hozzá a navigraph vagy az aerosoft navdata is elég! Letültöd instalálod kész.. azért küldtem egy privit is

-
djfules
tag
válasz
Cypresss
üzenetére
1. Ez tiszta sor mivel már régóta használom az AIRAC adatbázisait.
2. Szerintem is bőven elég mivel ugyan azt az ARIAC-ot használja az FMS is mint az EFB.
3. Jelenleg két monitorral használom (a másik monitor kicsit gyengébb mínőség de jó erre) van egy 10" os tabletem android 2.2 vel szerinted azon müködne?
4. Ja kipróbáltam csak néhány reptéren tem találja a Taxi útvonalat ha azt is megtervezem de ezt azt hiszem írták is a honlapon. de nagyon hasznosak valóban.
5. Ezt használjam inkább? Ez az adatbázis annyival többet nyújt!Köszi a tanácsokat!!!!!!
-
djfules
tag
Na leteszteltem az AivlaSoft ELectronic Flight Bag programot egy LHBP-EDDM útvonalon, jelenleg a 30 napos próba verzió van fent de hamarosan vásárlás lesz a vége, akinek még nincs meg most 6000 ft-al olcsóbb nov 30-ig, de így is 12.000-be kerül, de megéri! Teljesen együtt működik a szimulátorral, olyannyira hogy off line repülve egész jó működik a beépített ATC vel pl. ki lehet választani RNAV megközelítést is! Megszerkezted a flight plan-t és egy kattintással activálod és már a szim-ben is automatikusan betölti. Egyszóval teszteljétek nagyon jó kis progi akit érdekel itt megtalálja: http://www.aivlasoft.com/products/efb/index.html
-
djfules
tag
válasz
Korcsii
üzenetére
Köszi a kielégítő választ, tényleg van próbaverziója ki is próbálom ma
ha tetszik megveszem!
Félre akarom már tenni teljesen a "papír alapú repülést" eleinte nyomtattam a térképeket (én hülye) A5-őebe ahogy kell de már nem fértem el tőle és túl drága is lett meg persze mindig cserélgetni...
Most meg a sok pdf-től nem férek már, jó lenne már egy two-in-one program ( útvonal tervező és térképek ) -
djfules
tag
válasz
Cypresss
üzenetére
Szia! egyetértek veled hasonló módón vagyok én is ezzel. Egy kérdésem lenne hozzád, írtad hogy használod az AIVLASOFT EFB-jét. Megéri megvenni? Chart-ok benne vannak? Vagy marad a jeppview? Azt használom én is de már elveszek a sok .pdf-ben! :-) Egyszerübben Aivlasoft VS. Jeppview ( vs. nDAC ) tudomásom szerint nincs több hasonló...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, de megoldják nem annyira komoly ez szerintem mint pl tavaly a A380-oknál a szárnymerevítő repedés mert ott lehetett volna tervezési hiba is és nem lett volna olcsó mulatság átépíteni az összes A380-ast
Végre