Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfules
tag
válasz
pusi1981
üzenetére
Elnézést de nem bántásként mondtam, vettem hogy nem te ültél bal oldalt ezért voltam kicsit nyers, mert ha az az "oktató" volt tőle azért jobbat várna az ember és a magyarázata is béna volt....
ó én sem vagyok profi de már rég rontottam el a landing-ot... de aláírom hogy ott adrenalinnal tele nehéz oda figyeli, de ha odafigyelsz egy két dologra nem lehet elrontani. Teszem azt ha oda figyelsz a sebességere az nagyon fontos ne 200 csómóval ess a küszöbre, az ILS-t mindig alulról kell elkapni és a futómű fékszárny legyen leszállási kofigban így egyenletes sebességgel tudsz süllyedni. Ilyen sebességnél a kormányfelületeknek már nincs akkora hatásfoka ezért gyors és nagy kitérítéssel kell irányt módosítani, erre mondják -meg a videókon is látszik - , hogy rángatják a botot... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ó én sem vagyok profi de már rég rontottam el a landing-ot... de aláírom hogy ott adrenalinnal tele nehéz oda figyeli, de ha odafigyelsz egy két dologra nem lehet elrontani. Teszem azt ha oda figyelsz a sebességere az nagyon fontos ne 200 csómóval ess a küszöbre, az ILS-t mindig alulról kell elkapni és a futómű fékszárny legyen leszállási kofigban így egyenletes sebességgel tudsz süllyedni. Ilyen sebességnél a kormányfelületeknek már nincs akkora hatásfoka ezért gyors és nagy kitérítéssel kell irányt módosítani, erre mondják -meg a videókon is látszik - , hogy rángatják a botot...