Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Nem akarom elkiabálni, de 12 óra 15 perces út Szingapúrba ott 45 perc tankolás, tovább 7 óra 30 perc Sydneybe, most állok 3 órát és a szim végig megy, napszakok változnak, esik, süt, borús, csendes és egyenlőre egy kisebb nyekkenés sem volt még. Na ez az az FSX, amit ismerek. Tisztára olyan, mint ha az új videokártyám meglehetősen nagy memóriája, vagy teljesítménye miatt hülyült volna meg. Legalábbis én mást nem cseréltem, amikor előjött ez a grafikai izé és amit most úgy néz ki megoldott a HIGHMEMFIX. Tényleg furcsa egy program...
Korcsii, kerestek Szingapúrban egy BAW gépet, de mondtam, hogy nem jöttél, mert töltött paprika volt otthon és az jobban tetszett.
Volt egy Canadian Airlines érkező és egy Singapore Airlines induló. Most Sydneyben ellenben Melbourne Center, Sydney APP, TWR és GND! Meg egy kis forgalom is. De természetesen a törzshelyemre álltam. Éjjel 11 körül tervezem, hogy visszaérek majd Szingapúrba, ha gondolod... (3 körül indulok YSSY-ről, azt mondták a feketék, hogy addigra kipakolják a gépet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest