- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Nem akarom elkiabálni, de 12 óra 15 perces út Szingapúrba ott 45 perc tankolás, tovább 7 óra 30 perc Sydneybe, most állok 3 órát és a szim végig megy, napszakok változnak, esik, süt, borús, csendes és egyenlőre egy kisebb nyekkenés sem volt még. Na ez az az FSX, amit ismerek. Tisztára olyan, mint ha az új videokártyám meglehetősen nagy memóriája, vagy teljesítménye miatt hülyült volna meg. Legalábbis én mást nem cseréltem, amikor előjött ez a grafikai izé és amit most úgy néz ki megoldott a HIGHMEMFIX. Tényleg furcsa egy program...
Korcsii, kerestek Szingapúrban egy BAW gépet, de mondtam, hogy nem jöttél, mert töltött paprika volt otthon és az jobban tetszett.
Volt egy Canadian Airlines érkező és egy Singapore Airlines induló. Most Sydneyben ellenben Melbourne Center, Sydney APP, TWR és GND! Meg egy kis forgalom is. De természetesen a törzshelyemre álltam. Éjjel 11 körül tervezem, hogy visszaérek majd Szingapúrba, ha gondolod... (3 körül indulok YSSY-ről, azt mondták a feketék, hogy addigra kipakolják a gépet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3185, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest