Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Geryson
üzenetére
Azért valljuk be, VATSIM-en néha elég gyér a forgalom, úgyhogy azért lehet szabadon választani... kommunikálok egyet a másik pilótával...
Anno jöttem haza második otthonomból (EGLL-LHBP), és előttem kb 15 perccel szállt le valaki más... 13R, én is azt céloztam meg, mert olyan szél volt... aztán már final-on volt szegény szerencsétlen, amikor valaki gondolt egyet, és departing 31L... na az volt a separation... mondjuk szerencsére nem totózott az emelkedéssel, így siklópálya felett volt már "jóval" mire találkoztak...
UNICOM-on mind a kettő jelezte, hogy mit csinál, az volt az egészben a lol... mondjuk LHBP tower sorra végez az online lista élén, így most már talán ilyen nem fordulhat elő

hétvégén repülhetnékem volt, de végül újonctanításba fulladt... csatlakoznék, amennyire időm engedi

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Bestbuy játékok
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest