- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Korcsii
üzenetére
Nagyon jó!
Hát, rohadt nagy mákjuk volt!Más: felraktam szinte mindent, ma megy a REX. Háááát, azért annyira még sem vagyok elájulva az FPS-től. Nem rossz, de ha megy a "light bloom", akkor pl. felejtős továbbra is LHBP. Ezenkívül a látvány maga nem az az őrület. Az extremly dense add-on és épületek nem azt jelenti, hogy mindenhol az van, hanem azt, hogy körülöttem x km-re van nagyon sok, utána nudli. Ez mondjuk tök hülyén néz ki LHBP 31-es pályáról felszálláskor, ugyanis látsz pár tucat magas házat Óbudán, de körülötte puszta. Azért ez nem egy őrület. Na, majd referálok, hogy milyen az érték mindenfelé.
Japán segélyszállítmányt valaki? Szomaton sztem kiviszek egy gépet. Már voltam Kansai-on, olyan 10-12 órás út lehet. Persze most Tokió lesz inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook 15 g5 i7/32 GB/ 1TB/ Nvidia Quadro P2000
- ELADÓ ASUS ROG STRIX GTX 1080 TI 11Gb
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát, rohadt nagy mákjuk volt!