Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Egyetértek, a külsőt pár pillanat alatt "összedobja" a PMDG, azzal soha nem volt gondjuk, szerintem ez már rég megvan. Tulajdonképpen olyan hatalmasat nem is kell alkotniuk a régi PMDG NG-hez képest szerintem. Baromi kiváncsi vagyok, hogy mennyire lesz stabil a rendszerük, nagyon sokan várják a gépet és valljuk be, baromi régóta ígérik, hogy nagy durranás lesz. Hát kíváncsian várom én is...
Nem akarom elkiabálni, de végre sikerült 3.8-on stabilizálni a gépem, az FPS valami csodás a 2.67-hez képest. Most repültem egy ELLX - LHBP-t, azóta is bekapcsolva a gép és most megyek haza, vagyis vissza Luxemburgba. Ultra High-ra felhúztam az addont, scenery resolution max. és weather is max. Kiváncsi vagyok, az az igazság, hogy béna vagyok, de lehet simán menne a 4.0 is, azért az 50% plusz lenne. Airbooms, nem akarsz segíteni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Egér probléma
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Robotporszívók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest