Új hozzászólás Aktív témák

• Gizmo94

veterán

válasz fatal` #5002 üzenetére

"Andorrának pl. a lapozófájl növelése oldotta meg a problémát, és még valakinek, ha jól emlékszem."

Jól emlékszel. Nekem is az oldotta meg XP alatt. Sőt, úgy is megoldotta anno,hogy tudatlanul és szabálytalan módon ugyanazon a partíción hoztam létre, amin az FSX is ücsörgött. Később mikor helyhiánnyal küszködtem le kellett szednem és OOM back lett, de egyből. Tehát nálam maximálisan bevált a lapozófájl növelése XP alatt ahol kevés a ram. Win764 bit alatt nincs pagefilem jóformán, de OOM sincs, a 4 giga mindig elég az FSX-nek. Most ismét van helyem így van szép nagy lapozófájl is újra, ami annyit eredményez, hogy a fenti shotok is XP alatt készültek, majd ezen eszetlenkedés végeztével FS reboot nélkül repültem még egy LHBP-EDDT-t igen élénk trafficcal és nem volt OOM..

Egyet nem értek.. Hogy létezik,hogy ha csak 1,7 gigát evett az FS, ami nem is sok,( az FSX lazán tud közel 3-at enni, ha belendül.:) de a globális ramhasználatod meg 4,2-4,3g volt???? Mi a rák tud annyi ramot enni nálad az FS-en kívül? mit futtatsz mellette,videót tömörítesz repülés közben vagy mi? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés