- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
AirBooms
üzenetére
Ezt most nem értem,hogy hogy jön ide az ingyé volt, de majd felvilágosítasz úgy is.

Csak azon röhögtem,hogy képzavar volt az arcade-sim menüben.. Kis zavar támadt az erőben, mint Obi-Van-nál.

Ha már előhoztad - látod, magamtól nem nyomtam volna hsz-ba - hogy az FSX-ért nem fizettem, ez kész tény, azonban,hogy "a hardverért - ha nem is sokat - de kellett fizetni", ez erősen relatív.. A megjelenés körül vettem a lapokat, procikat is, nem volt az anno annyira fillér.
Az i7 már most sokkal kedvezőbben lesz beszerezhető, mert azzal kivárok, de akkoriban még türelmetlenebb voltam. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Az i7 már most sokkal kedvezőbben lesz beszerezhető, mert azzal kivárok, de akkoriban még türelmetlenebb voltam.