- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
andorra #2646 üzenetére
Igaza van Bundee-nak, ezt elfelejtettem, de önmagában sajnos ez nem old meg minden OOM hibát (nálam is fenn van ez a peccs, de ha elfelejtem levenni a virtuális memóriát, vagy nem megfelelően van beállítva a 3 GB kapcsoló, akkor sokszor elfogy a memória). Sőt, még enélkül is gyakran vannak kínos helyzetek. Nálam már követhetetlen mennyiségű kiegészítő van fenn. Most épp EKCH-ból repülök LHBP-re, s már most 2 GB körül jár csak az FS9 memóriazabálása (a teljes rencceré ettől jóval több). Tuti, hogy van valahol útközben valami olyan régi kieg, ami zabálja a memóriát... Ebből a szempontból az Aerosoft Budapest nem is olyan vészes...
Nálad szerintem a free EHAM körül lesz a gond, vagy esetleg nincs fenn valami mesh esetleg landclass scenery is a környéken?
Új hozzászólás Aktív témák
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest