- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
Sziasztok! Bocs a hülye kérdésért én csak most fizettem elő Game Pass-ra így most kezdem a játékot. Első 2 Licence-t megcsináltam sikerrel balra indultam el utasszállító és cargo irányba szeretnék egyenlőre eljutni. 3. licence-nek egyből nekimentem amint meg lett a 10k. Hát a GPS alapján navigálás érdekes volt
Elsőre benézem a felhők közül nem azt mondja, hogy tegyem leg a gépet a reptérre. Nyilván gyors voltam mentem egy tiszteletkört kis hiba gyorshajtás C lett, de nem kérdezi egyik utas sem, hogy mit kaptam
Na és a kérdés:
Mikor lehet céget alapítani? Mi kell hozzá? A játék logikája alapján 10-15k licence van előtte akkor gondolom 20-25k credit lesz ez, ha jól sejtem, de mit kell még tennem ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elsőre benézem a felhők közül nem azt mondja, hogy tegyem leg a gépet a reptérre. Nyilván gyors voltam mentem egy tiszteletkört kis hiba gyorshajtás C lett, de nem kérdezi egyik utas sem, hogy mit kaptam