Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor18
aktív tag
Urak,
a 747 autopilot "lelkéről" ill a "logikájáról" honnan lehet többet megtudni? Az érdekelne, hogy ha bármelyik csatornába (HDG, Altitude, speed, V/S) beavatkozom kézzel, hogyan tudom utána visszaadni az irányítást az auto-nak?
Az útvonal sebesség default értéke az FMGC-ben van letéve "előre"? Nekem nem igazán akart volna magától 240 fölé menni egész végig.
Másik kérdés: útvonal tervezéskor (SID, STAR kiválasztás) honnan tudom megnézni, hogy az érkezéskor melyik STAR ill. RWY used várható? Tegnap találomra kiválasztottam egyet, aztán nyilván az approach totál mást mondott. Mikor nagy nehezen beszúrtam az új STAR-t az FMGC-be, és nyomtam egy EXEC-et, ha jól emlékszem az autopilot "elengedett" mindent (hisz az új STAR kezdőpontja egész máshol volt, mint az általam kiválasztott.
A három Autopilot CMD gomb közül (L, C, R) mindegy, melyiket nyomja az ember, vagy mindig a Left-et kell, ahogy azt valamelyik b-747 videóban láttam?
Bocs a sok kérdésért, ezért keresek valami írott forrást, addig is
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest