Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor18
aktív tag
Urak,
a 747 autopilot "lelkéről" ill a "logikájáról" honnan lehet többet megtudni? Az érdekelne, hogy ha bármelyik csatornába (HDG, Altitude, speed, V/S) beavatkozom kézzel, hogyan tudom utána visszaadni az irányítást az auto-nak?
Az útvonal sebesség default értéke az FMGC-ben van letéve "előre"? Nekem nem igazán akart volna magától 240 fölé menni egész végig.
Másik kérdés: útvonal tervezéskor (SID, STAR kiválasztás) honnan tudom megnézni, hogy az érkezéskor melyik STAR ill. RWY used várható? Tegnap találomra kiválasztottam egyet, aztán nyilván az approach totál mást mondott. Mikor nagy nehezen beszúrtam az új STAR-t az FMGC-be, és nyomtam egy EXEC-et, ha jól emlékszem az autopilot "elengedett" mindent (hisz az új STAR kezdőpontja egész máshol volt, mint az általam kiválasztott.
A három Autopilot CMD gomb közül (L, C, R) mindegy, melyiket nyomja az ember, vagy mindig a Left-et kell, ahogy azt valamelyik b-747 videóban láttam?
Bocs a sok kérdésért, ezért keresek valami írott forrást, addig is
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- JavaScript topic
- Íme az új Android Auto!
- Blu ray írás és írási hiba
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest