- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
Bétát nekem is már tudtak volna szerezni, de eszem ágában sincs feltelepíteni. Egyrészt úgysem igazán használom még az FSX-et, másrészt meg majd én is megvárom, hogy egy valóban kiforrott, letesztelt, lehetőleg hibamentes SP1-nek legyek a büszke tulajdonosa. Én ezzel a Vistával is nagyon megjártam, többé nem veszek meg azonnal ilyen új szoftvert, hanem várok vele míg egyrészt az ára is csökken, másrészt az összes hibát kiküszöbölik.
Én azért olyat nem hallottam amúgy, hogy az SP1 megduplázza majd a duplamag-kihasználás miatt az FPS-t, de 40-50%-os emelkedésekről már olvastam és azért az lesz ám majd rossz!
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest