Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Itt egyrészt nem ártana megnézni, hogy alapból milyen az SSD sebessége pl. egy CDM teszttel, ahol a HyperX FURY SandForce vezérlős, vagyis csak tömöríthető adatoknál hozza a gyári értékeket, CDM esetén zero-fill beállítás kell, stb. + Például az SSDOK programmal, hogy a TRIM és egyebek rendben vannak-e.
Másrészt ha nincsen az SSD-nél DRAM cache, vagy van de túl kicsi méretű, akkor annyira nem meglepő, ha belassul fájlmásolásnál (írásnál) és nem tudja végig tartani a tempót, pláne egy ilyen ordas nagy 70 GB-os fájl esetén. -
isti732712
aktív tag
-
Frawly
veterán
Először kerüljön hozzád, nézd meg, hogy a te házadban mennyire melegszik, mert ha valami jobban szellőző házról van szó, akkor akár hűtés sem kell rá. De igen, ha kiderül, hogy kell, mert 70 fok fölé megy rendszeresen, meg 90-100 fok közelében throttlingol, akkor igen, elvileg egy ilyen egyszerű aluborda is teljesen jó rá, amit linkeltél. Elvileg, mert ez megint háztól, szellőzéstől függ, hogy milyen melegedős alkatrészre, milyen hűtés megfelelő az adott szellőzési fok mellett, ezt nem tudod meg, míg meg nem veszed, és ki nem próbáltad. Ezt így előre nem lehet tudni.
-
nagyúr
Szia!
Ha jól tudom, minden előjel nélkül meg tudnak halni egyik napról a másikra is akár az ssd-k.
Persze, ez így van, de ha most a piacon lévő összes 120GB-os SSD-ből veszel egy példányt és ugyanúgy nyúzod, mint a Fury-kat, jó eséllyel nagy részük kipusztul a Fury mellől.
Én 2 éve vettem egy használtat 100/98-as volt 460 nap futással, használtam egy évig, de a saját nyugalmam érdekében ezt raktam a külhonba utazó párom laptopjába, szigorúan Winmentes a gép, a hölgy totál laikus, így egy éve jól elvan Linux Mint-tel az SSD-n.
Rendszerindításnál egy pici lassulást vettem észre az elmúlt évekhez képest, de egyelőre semmi gond.
Az a Windows, nem az SSD!
Persze nem akarlak lebeszélni a 860 EVO-ról, ami szintén kedvencem, de a mostani áránál már csak drágább lesz, inkább ne várj decemberig. Itt akciós most és 5 év garanciával adják!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Crypto Trade
- Delta Force (2024)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + SD adapter új
- Seagate 3TB os HDD 3,5
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest