Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti732712
aktív tag
Sziasztok!
Bocsi fiúk belekavarodtam már az mkey bkey sata meg mindenbe!
van 2 darab nvme pcie ssd-m apacer q4 es, tudom x1 es sebességen nem nagy dolog, de csak háttértárra kellene! Kérdésem a következő lenne! Ebbe [link] jó az nvme ssd-m?? ez nem m2 sata?Köszönöm!
Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
isti732712
aktív tag
Sziasztok!
Megjött a Samsung 980Pro 1TB
Hibátlan! Tökéletes! Klónoztam a Wint és hasít mint állat.
-
isti732712
aktív tag
válasz isti732712 #51341 üzenetére
Márpedig most jó!!
-
isti732712
aktív tag
válasz PROTRON #51329 üzenetére
Itt semmi nem biztos Az alaplap beállításai azok jók,igen voltak már itt anomáliák,friss bios van fent idei ez a B560 pro MSI lehet hogy nem a legjobb választás volt, talán egy asus jobb lett volna nem tudom. Viszont nem hinném hogy alaplapi gond lenne mert egy teljes formázás után pedig hozza az értékeket. Én inkább Os re gyanakszom ez a sok win11 es variálgatás update stb,de persze lehet semmi köze hozzá. A másik ssd nél a samu 870 azt nem ebben a lapban csinálta teljesen más lap volt,és ott is win 11 en.
Tehát ebből próbálom a lap hibát kiszűrni,és ezáltal a bios gondot is. Win 10 ezt nem csinálta ott hozta az értékeket,dual bootba vagyok mérek win 10 en jó, mérek win 11 en nem jó, az sem magyarázat hogy közben ír valamit... mert minden egyes írás legyen az torrent bármi más külön meghajtóra megy. Nekem win11 gyanúm van de egyébként meg gőzőm sincs. Lehet hogy az MSI ilyen szar? Igaz ez nem az alaplapi topik úgy hogy ez kicsit itt már off.Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
isti732712
aktív tag
válasz PROTRON #51327 üzenetére
Igen! Semmit nem változtattam! Most csináltam egy formázást macriummal 5 perc alatt visszatoltam a rendszert és ilyenkor egy darabig jó lesz
Nos ez mitől lehet? Mert ha az ssd szar akkor az mindig szar,de ahogy effektíve újraformázom akkor meg megjön az írási sebesség is,pedig minden ellenőrizve trim minden müxik ami kell,nem ma kezdtem...
Ismét mértem és láss csodát meggyógyult.
[ Szerkesztve ]
-
isti732712
aktív tag
válasz PROTRON #51325 üzenetére
Rossz jel igen,nem tudom hasonló dolgot produkál mint a samsung 870 sata, ennek is ez volt a nyűgje,egy darabig tartotta szépen az 510MB/s aztán egyszer csak leesett 300MB/s re és szinte ugyan ez a szitu mikor macriummal úgymond leformáztam visszaállítottam egy darabig jó volt. Nem tudom én is várom a tanácsokat, én nem bántam meg mert viszont megbízható, előtte egy gigabyte m30 volt benne a gépembe nvme szintén na az csinált csuda dolgokat,nem volt kompatibilis a lapommal, kékhalál ezrei, ezzel viszont minden jó csak hát ez az írási random visszaesés amikor ő gondolja egy kicsit zavar.
-
isti732712
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy apacer q4 ez még phison vezérlővel,nemrégiben,írtam itt, de sajna nem találom a hszt. hogy belassult, akkor egy macriumos megoldás,os visszaállítás rendbetette az ssd-t,most napok óta ismét az írási sebessége 3000MB/s ről leesett 700MB/s ra.
Nincs valami ötletetek arra hogyan lehetne másképp megoldani egy jól működő rendszert,hogy feleslegesen ne kelljen írási műveleteket végrehakjani, hogy ismét jó legyen a sebessége? Itt arra gondolok, hogy biztonsági mentésből ismét csak poénból visszaállítom a jól működő rendszert. Trim működik, az az itt nvme ről beszélünk de értitek mit értek trim alatt.
Optimalizálás lefut vagy lefuttatom hetente egyszer. Mini tool al végrehajtottam egy partition recoveryt de semmi változás.
Másik kérdés mi okozza ezt a problémát,vagy mi okozhatja egy idő után?
Nem mint ha így nem lehetne használni, de egy file másolásnál ugrott megint elő a dolog hogy nem hozza a kívánt sebességet. Tudom ez gen 4 es nvme de nekem csak gen 3 ban műkszik, de ekkor is meg szokott lenni a 3200 írás,és hát 700 az eléggé karcsú.Köszönöm előre is a tanácsokat,praktikákat.
[ Szerkesztve ]
-
isti732712
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok is van gond az nvme ssd nél hogy brutális lassulás lépet fel a moment 2 frissítés után?
Itt írnak erről [link]
a sebesség meg ennyi
Nincs erre valami megoldás,mert mivel nár jóval meghaladtam a 10 napot így visszaállítani sem tudom, viszont így meg brutál szar az írási sebessége,megnéztem win10 en ott jó de win11 en fos.
Előtte 3300 volt az írási sebessége most meg ennyi.
Nálatok is van ilyen gond win11 felhasználók???Köszi
-
isti732712
aktív tag
Mivel a 980 ban nincs dram így az érthető,viszont 45GB Apacer-e nekem az a gyanúm abban van dram,mert ezt én jó sebességnek tartom,nálam is e körül mozog, igaz én csak 20GB adatot másoltam teszt képpen.
Szerintem jó az az apacer engem ez a maxio vezérlő zavar egy kicsit, de az hogy engem zavar még ettől lehet jó! Nem volt még szerencsém ilyen vezérlő típushoz, ezért sajna tapasztalatom sincs róla. De remélem beválik használd, és majd kiderül.Ez egy samu 980 as hír [link] olvasd el itt írnak erről a maxio vezérlőről,mondjuk ettől lehet nem lesz jó kedved,remélem az apacered nem hamisítvány!!!
[ Szerkesztve ]
-
isti732712
aktív tag
Mégy egyszer szívesen!
Sajnos a tartósságát azt én biztosan nem fogom tudni megmondani Teszteld használd, legalább így lesz infónk egy maxio vezérlővel ellátott ssd ről, ha nem pusztul be.
A te döntésed mit teszel a 14 napos elállási jog megillet ha jól tudom akkor is ha már felbontottad.
Véleményt az én 2 db ssd ről tudok mondani ami drammal ellátott phison vezérlős és 24e hufba volt benne, meg vagyok vele elégedve nagyon, hozza amit kell másolásnál nem lassul be és persze villámgyors.[ Szerkesztve ]
-
isti732712
aktív tag
Szívesen!
Ha valamiben tudtam segíteni akkor annak örülök! Nem az ufo tól kellett volna venni, van ez olcsóbban is máshol ahol én vettem Phison vezérlővel, ez a maxio vezérlő ez más ssd-en is már rajta figyel, elméletileg költséghatékonyság miatt, meg talán azért mert hűvösebb kicsit, de az hogy jobb e az majd kiderül ha használod.
A lexar is maxio vezérlőt használ, de ott több tipusban nincs dram.
[ Szerkesztve ]
-
isti732712
aktív tag
Szia!
Bocsi akkor elsiklottam felette,mármint hogy hol vetted.......
Roppant érdekes mert van a birtokomba 2db ilyen ssd q4 es mindkettő 1TB os, és hát még a csomagolással sincs köszönő viszonyban.
Biztos hogy változtattak a vezérlőn meg a csomagoláson tuti.Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
isti732712
aktív tag
válasz isti732712 #50451 üzenetére
Egész pontosan 91GB zabál meg egy mérésnél, viszont a másiknál is mértem ezzel a beállítással és ott csak 25 Gb zabál el mérésnél. Ahol többet zabál az a proci alatti slot, ahol kevesebbet az pedig a videókártya alatti slot.
-
-
isti732712
aktív tag
Sziasztok!
Még egy ténymegállapítás!
Vettem még egy Apacer AS2280Q4 nvme ssd-t beraktam a másik slotba,mértem egy CDM et és láss csodát a mérésre összesen csak 25GB zabált el, ellenben a nemrégiben leírtakkal szemben amin a rendszer van szintén Apacer AS2280Q4 ott egy mérés pedig 100GB ot zabál meg.
A kérdés a következő,hogy lehet ez hogy háttérként csak 25GB ha viszont a rendszer rajta van már 100GB ot zabál el a CDM egy mérésnél???
Ezt nem értem.....Ötlet valakinek ez mitől lehet?
Köszönöm!
-
isti732712
aktív tag
Sziasztok!
Inkább idehoztam.Nem tudom windows specifikus e a probléma, de eléggé érdekes, adott egy rendszerem nvme ssd-n, jól is működött, míg be nem tettem mellé, egy gigabyte M30 as szintén nvme ssd-t, amin előzőleg a rendszer volt, de épp ezért cseréltem le egy másikra, mert állandóan bsod dobott.
Mi lehet a nyűge ennek a gigabyte ssd nek? Mert mikor kivettem utánna minden ment szépen tovább,és azóta is jó a rendszer, bármelyik progit megnyitom nem szál el kék halállal.
Nem lenne kompatibilis az MSI B560 lapommal a gigabyte ssd?Ezeken mind túl vagyok...
•- DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
•- DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
•- DISM.exe /online /cleanup-image /startcomponentcleanup
•- sfc /scannow
De a rendszerem nem a Gigabyten van azt háttérnek szerettem volna használni.Nekem ez az ssd nem jött be... levettem a matricát így látszik a vezérlő is,igaz így buktam a garit, de másnak még jó lehet,nálam ha rendszer van rajta ha háttérnek használom más slotban akkor is bsod!
Pedig tudtommal nem rossz ssd dram meg mindenféle dolgok.
Van valakinek tapasztalata erről az ssd ről?Mióta ezt leváltottam az Apacer q4 re azóta nálam minden progi rendesen működik se bsod se semmi,de ezzel a szerencsétlen Gigabyt el nem bírok,igaz ehhez nem találtam sem fw frissítést sem, se semmit, fél éves csórikám.
MSI B560 lapban van,volt benne mintha összeakadna valami valamivel hardweresen vagy softweresen is.......
-
isti732712
aktív tag
válasz DroiDMester #50213 üzenetére
Álítsd már át defaultra kérlek szépen! Nem jól mérsz a cdm el így csak mérésenként megzabáltatsz vele több mint 100GB írást!!!
Meg 8Gib ről vedd le 1 Gib re!!
[ Szerkesztve ]
-
isti732712
aktív tag
válasz DroiDMester #50208 üzenetére
-
isti732712
aktív tag
válasz King Unique #50155 üzenetére
Lásd korábbi problémám, én annyit símán összehozok egy nap alatt
[ Szerkesztve ]
-
isti732712
aktív tag
válasz King Unique #50122 üzenetére
Igen tudom,hogy kaptam válaszokat, de gondoltam kerek legyen az egész, ezért másoltam ide mindent, hogy jobban érthető legyen mit is szeretnék kérdezni.
Ebből adódóan gondoltam akik itt flash specifikusak majd csak megválaszolják számomra ezeket az anomáliákat, egy esetleges firmware frissítés ajánlással,annak letöltésével,és nyílván mivel jól részletesen itt is és a másik tpikban is kiveséztük gondoltam megerősítenek abban hogy jó a kiírt adat mennyisége vagy éppen nem jó és ha jó akkor miért és ha nem jó akkor miért.......
De lezártnak tekintem ezt a részét, fogok másik nvme ssd vel is sebességet mérni szintén ezen a gépen szintén ebben a szoftverkörnyezetben, és akkor meglátom ott is kiírja e a 100GB közeli adatot.
Visszateszem a másik nvme ssd-t azon úgy is ott van a win11 mivel arról klónoztam, aztán mérek egyet.
De nem rugózok rajta Messze még az 1650TBW.
-
isti732712
aktív tag
válasz varmi2 #50120 üzenetére
Nem rugózok rajta csak számomra érthetetlen ha a crystal disk mark-ban 1GB van beállítva mint tesztelendó adatmennyiség, akkor mérésnél miért ír 100GB ot és ezáltal miért olvas 100GB ot.
Csak meg szeretném érteni, nem harcolni akarok elleneCsak erre az egyre ha valaki ad ésszerű magyarázatot én nem is firtatom tovább a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
isti732712
aktív tag
- kikapcsolni az indexelő szolgáltatást: Ki van kapcsolva.
- kikapcsolni a hibernálást : Ki van kapcsolva
32 GB Ram van a gépben.
Alapesetben nem ír rá 100 GB ot, csak abban az esetben ha tesztet végzek CDM el,és csak az nvme ssd re, ha másik ssd mérek ami sata ott nem ír/olvas 100 gB-ot ot kb 6_7 GB amit beleír/olvas.(Ha ezek nem vezetnek sikerre, akkor olyan szoftvert keresnék ami loggolja alkalmazásonként a háttértárra való írásokat.
És ha meg van a bűnös: nyekk!)
Ezt a részét nem vágom.[ Szerkesztve ]
-
isti732712
aktív tag
Sziasztok!
Jövök ide a win11 topicból, ugye megvettem az apacer nvme ssd-t, érdekes dolgok vannak azóta.
Idemásolom az ottani eddigi csevegést.
Sziasztok!
No ezt most nem tudom melyik topikba tartozik... Tegnap vettem egy nvme ssd-t átklónoztam rá a rendszert, csak a rendszer fut rajta semmi egyéb, torrentek külön meghajtóra mennek.
Hogy a fenébe tudott 1 nap alatt 1TB ot írni az ssd re?
Így aztán hamar elzabálja a TBW-t.
Köszönöm!
UI: Vagy ennyire valamit benézek? Vagy kapcsoljam ki a virtuális memóriát? Vagy fogalmam sincsEsetedben 1650TBW-ről beszélünk (vagy 3évről). Számold ki mennyi idő alatt fogod 1649-szer teleírni? Ha egy nap 1 TB akkor 1649 nap múlva 4 és fél év
Ebben igazad van, csak mint tény,hogy hogy a fenébe írta 1TB al szinte nem is egy hanem fél nap alatt.
A klónozás egy 512 szintén nvme ssd-ről történt macrium reflectel.
Az is normális ha a crystal disk mark al mérek sebességet elhasznál írásra olvasásra 100GB ot b? Pedig 1GB van megadva.King Unique
Az az opció csak a partíciók átméretezését oldja meg automatikusan a rendelkezésre álló lemezterülethez igazodva, ellenben attól a klónozandó adatmennyiség még nem változik.
Ha van valamilyen meghajtótitkosítás (BitLocker / egyéb), annál lehetnek még érdekes dolgok, de a mellékelt screenshoton nem látszik, hogy bármi olyan be lenne kapcsolva.
A HDS mellett érdemes lehet az SSD gyártójának saját diagnosztikai szoftverével (Apacer SSD Utility) is megnézni az írásmenyiséget és a meghajtó állapotát, sőt elsődlegesen és hivatalosan eleve az utóbbi a mérvadó.
Mint már említve volt az előbb, nem kell ezzel foglalkozni, meg ha csak 1 TB az írás és 1650 TB a TBW."Az is normális ha a crystal disk mark al mérek sebességet elhasznál írásra olvasásra 100GB ot b? Pedig 1GB van megadva."
Egy mérés alatt használ el kb 100GB ot,nem 2x 10x futtatva.
Ha most mérnék egy sebességtesztet akkor kb már 1TB 100GB lenne az írt olvasott adatmennyiség.
Csupán én emiatt írtam is ide hogy ez kicsit furi....DE Mérek egyet és screenshottolom!!!!!
King Unique
Ha egy CDM teszt belerak 100-200+ GB írást, akkor nem meglepő az 1 TB, illetve már 1,2 TB.
A CDM tesztnél az 1 GB-os tesztfájlméret csak egy dolog, ellenben maga a program többször, többféleképpen is végigolvassa és végigírja ilyenkor a célmeghajtót, lásd Queues és Threads értékei a hivatalos weboldalon.
Amúgy egy másik screenshoton ez a "Data Units Written: 2100258" gyártóspecifikus érték is érdekes, de ez már pláne a Flash SSD topik témája, ott lenne célszerű rákérdezni, meg hogy szükséges-e esetleg a firmware-t frissíteni ha elérhető újabb verzió, stb.
isti732712
Na de miért rak ennyit bele?
Jelenleg itt tartok, sata ssd mérésnél nem rak bele ennyit csak az nvme ssd-nél pakol bele közel 200 GB ot egy mérésnél!!!
Ide küldtek ide jöttem,segítsetek
Köszönöm!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
isti732712
aktív tag
válasz Doky586 #49993 üzenetére
Minden elismerésem neked és a hozzá hasonló embereknek,hogy beismerik ha tévedtek!
Sajnos ez nagyon ritka manapság!
Graphics Belefektette a szabad idelyét csak hogy segítőkész legyen számodra és mások számára, neki is ezért egy külön elismerés!!!Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
isti732712
aktív tag
válasz ubyegon2 #49843 üzenetére
Ez sem teljesen így van samsung esetében, kb 2 éve van lassan már egy samsung 870EVO csak os van rajta, és én is emiatt dühöngtem egy időben, persze a jelenség most is fenn áll, igen belassul az írási sebessége közel 3 hónap után, aztán csinálok egy macrium visszaállítást és láss csodát ismét jó, ez samsung betegség a 870 es evo nál.
Már ide is többször beírtam ezt a jelenséget, nem feltétlen user hiba.Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
isti732712
aktív tag
válasz PROTRON #49706 üzenetére
Szia!
Megrendeltem őt [link] mert nagy valószínűséggel a másik az nem fog megjönni soha, remélem ez amit rendeltem megérkezik, de majd beszámolok róla.
Mégegyszer köszönöm a figyelmeztetésed és a segítséged!
Sajna sehol nem találok ilyen bővítő kártyát azon kívül amit te belinkeltél.Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
isti732712
aktív tag
Sziasztok
Egy egyszerű apró kérdés egy pcie 3.0 x1 slotba egy ilyen bővítőkártya milyen elméleti sebeséget tudna produkálni? A lapomon csak egy nvme pcie slot van de van egy másik nvme ssd-m amit ugye nem tudok hova rakni. Vagy inkább valami külső ház?
Köszönöm!
-
isti732712
aktív tag
Sziasztok!!
Tapasztalat a GIGABYTE GP-GM30512G-G (SSD) nvme ről!!
Ha a Gigabyte nem adna hozzá ilyen szutyok szoftvert minden olyan jó lenne, ugyanis a gigabyte center bezárásával kék halállal hanyatt vágta magát, újraindítás gigabyte center uninnstall és működik minden szépen.
Allergiás a samsung magician szoftverére is, ott egy esetleges akár sebességmérés vagy csak meghajtóváltás esetén is kékhalál és ismét hanyattvágta magát, ő is uninnstall ,bár ő hiányzik mert a gigabyten kívül van még két samsung sata ssd meghajtó a gépemben,és hát jó lenne ha meg lenne.
Konklúzió, nagyon jó ssd a GIGABYTE GP-GM30512G-G de kompromisszumokkal jár a használata,amit nagyon sajnálok mert hát....
Másik os alatt is kipróbáltam (win10) ezeket a szoftvereket a win 10 egy sata meghajtón van, de ott is ezt produkálta, valahogy nem tetszenek a rendszernek ezek a szoftverek valamiért hibát generálnak, de hosszú kutakodás után sem jöttem rá, hogy miért pedig már széttgugliztam az agyam, ha valakinek lenne szintén ilyen vagy ehez hasonló tapasztalata azt szívesen fogadnám ha megosztaná.Üdv!!
[ Szerkesztve ]
-
isti732712
aktív tag
Sziasztok!
Hasznos lehet.. SSD Database [link]
-
isti732712
aktív tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!!
Adott egy mx500 sata ehhez egy msi560 pro alaplap,és ezt az egy ssd nem mindig látja az alaplapom ezáltal a rendszer sem, mitől lehet ez? Az mx 500 állapota jó 3 hónapos, viszont ha felismeri minden értéket jól mutat.
Volt már sata kábel csere, táp csatlakozó csere, sőtt tápcsere is megvolt, a furcsaság ebben hogy van mellette egy wd blue hdd, és két samsung ssd is és ezeket mindig fel ismeri , csak pont ezt az egy szerencsétlen mx 500 at nem akarja.
Nem tudom ez ssd specifikus e? Vezérlő? alaplap? az alaplap is 1 hónapos kb, és az elejétől kezdve ezt csinálja, nem kompatibilis ebbe a lapba az mx500?Merre induljak tovább, hogy megtudjam mi a gond?
Csatoltam képet az mx ről nem látom hogy gondjai lennének...
Köszönöm a válaszokat előre is
Megnéztem még kompatibilitási gondok sem lehetnek
[ Szerkesztve ]
-
isti732712
aktív tag
válasz Graphics #49178 üzenetére
Állítólag van rajta dram plusz slc ... de itt a hmb is, de az hogy valóban mi van benne jó kérdés,fogalmam sincs milyen nand,a realtek id egyedül a vezérlőt a hmb méretét és a fw számot mutatja.
Mivel tudnék többet kiolvasni? milyen progi? Néztem aida hds c disk info meg a realtek nvme flash id velMerek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
isti732712
aktív tag
válasz Graphics #49178 üzenetére
Idáig ennyit tudtam meg ha ez valós...
v0.15a
Drive : 4(NVME)
Scsi : 1
Driver : W10
Model : GIGABYTE GP-GM30512G-G
Fw : VB431G03
HMB : 65536 - 65536 KB (Enabled, 64 M)
Size : 488386 MB [512.1 GB]
LBA Size: 512
Fw Str : [REALTEK_RL6447 L b _p_tSSV5V] []Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
isti732712
aktív tag
válasz isti732712 #49158 üzenetére
Végül nem jött meg
-
isti732712
aktív tag
-
isti732712
aktív tag
válasz Graphics #48925 üzenetére
Nem látom én itt a kettőnk közt lévő vita alapját,mert igazad van és nem is vitatémának szántam.
Nyílván a tapasztalatod nagyobb mint az enyém és ezt nem is vitatom,akkor elhesegetek minden viziót amit erről vízionáltam és megkövetlekMerek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
isti732712
aktív tag
válasz Graphics #48923 üzenetére
Bocsi, de félrebeszélsz.
Köszi aranyos vagyEgy termék alapján hozol ítéletet...
Nem ítéletet hoztam csak feltételezés és vizió!
A tapasztalatom a kioxiáról pedig sajnos nem jó,de nem azt írtam hogy vezérlőről írnak, ezért is szúrtam be a linket! Hanem a feltételezéseimről írtam, mégpedig termék hígulás feltételezésről,minden megtörténhet és ennek az ellenkezője is!A félrebeszélést nem értem mire írtad,mikor nem tényként közöltem valamit hanem feltételes módban és aggasztónak tartom az ilyen teljes összeborulást! Az hogy fúzió van e két gyártó között az egy dolog, az is egy dolog hogy a WD is szeret variálni.
De a bejegyzésem által hozzáírt vélemény nem erről szólt, hogy ki kivel miért ect...
De mi a fenének magyarázkodok én egyáltalán azt se tudom minek írok be a fórumra ha félrebeszélek... sőtt mit keresek én itt?
Nem kételkedem egyik másik cégnek sem a tapasztalatával, volt egy ocz nevezetű ssd-m jobban bírta 10 évvel ezelőtt mint a mai ssd-k.A lényeg hogy költséghatékonyság szempontjábol e két cég tapasztalata szarul is elsülhet..
uff
-
isti732712
aktív tag
Újra egymásra találhat a Kioxia és a Western Digital [link]
Na ettől én egy kicsit tartok! A Kioxia mert van ilyen termékem, nem feltétlen a legjobbak közé tartozik, én itt a WD részéről silány, és teljesítmény csökkenéstől tartok..mivel a kioxia híres a S11 problémáktól,aztán ne legyen igazam
-
isti732712
aktív tag
válasz SunMount3r #48902 üzenetére
Előzetesről nem tudok, hogy van ilyen opció, de max ha csak a rendszer akkor kb 25-30GB.
-
isti732712
aktív tag
válasz Graphics #48772 üzenetére
Igen mert Maksabali nak 1 terrás van, ezért!
De tök mindegy mert amit a gyártó oldal közöl az soha nem annyi, az csak egy érték, bár ez így eléggé nem korrekt, de 5-10 MB ide vagy oda az semmit nem számít, szerintem nem érzékelhető!
Az 500 as értéke meg ugyan az
[ Szerkesztve ]
-
isti732712
aktív tag
válasz isti732712 #48770 üzenetére
-
isti732712
aktív tag
válasz varmi2 #48747 üzenetére
Az oké, de az én lapomba ez a kártya jó lesz? Mind slotban mind sebességben? Magyarul jó bele a kártya és hozni fogja a sebességet is?
Bocsi kicsit hiányosan tettem fel a kérdést az előző hsz ben
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
isti732712
aktív tag
Nem tudom ide tartozik e, legfeljebb szóltok ha nem!
Van 4 sata portom de mind tele van, viszont van még egy ssd és egy hdd is ami jó lenne ha nem külső racken usb porton lógna. A kérdésem a következő lenne érdemes ilyet venni [link] bővítés gyanánt egy H310M PRO-VD PLUS es lapba? [link]Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
isti732712
aktív tag
válasz Márton #48681 üzenetére
163GB foglalt terület van rajta, csak háttér, film képek,program nem fut rajta! Trim nem futhat mert bármikor mérem ilyen.
Sdi Nincs betelítve, igazság szerint nem tud mi odapiszkálni mert nincs ott semmi ami a rendszerrel összefüggene, de mellette van egy samu 860/870 és egy WD blue is ezeknél viszont semmi ilyen jellegű probléma nincs! A wd ráadásul ott figyel a rendszer is és mégsem ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
isti732712
aktív tag
válasz Maksabali #48676 üzenetére
Kérdésem lenne hogy mennyire normális egy Crucial MX500 1TB-os Sata3 SSD-nél ez a HDtune olvasási teszt?
Nálam ugyan ez a tipus mellett egy WD Blue van de a jelenség nálam is ugyan ez!Kíváncsian várom a többiek erre mit mondanak
-
isti732712
aktív tag
Sziasztok!
Van egy fél éves KIOXIA ssd, ez egyre többször azt csinálja hogy vagy nem lehet elérni rajta a file okat, vagy I/O hibát ír ki akár torrentnél stb, idáig belső sata portra volt csatlakoztatva, ott is ezt csinálta, most külső rack ben van uasp, de itt szintén haldoklik. Szerintetek meg fog pusztulni? Igen tudom ez is egy S11 vezérlő... Mit tegyek dobjam ki? Küldök képeket saját alkalmazásával és Hds el is!
ÜdvMerek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest