- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hunaqua #52576 üzenetére
Szerintem a külső házas HDD-vel jól megkavartad a kérdést, de ha jól értem, annak a problémához annyi köze van, mintha azt írtad volna, hogy lila az egered! Van egy PC, amiben van egy SSD, amin OMV fut...nem látja a külső HDD-t a géped, jól értem? Ha igen, akkor ennek mi köze a PC-ben lévő SSD-hez?
easy... fórumtársunkkal ellentétben én nem felejteném el az OMV, hanem az azon lévő S.M.A.R.T programmal megnézném a meghajtókat. smartmontools alapú app van OMV-n, de akár terminalban is megnézheted a smartctl parancs kimenetét. A smartmontools akár még email-t is küld neked, ha meghibásodik a meghajtó, szóval értelmetlen egyből HDS meg egyéb WInes appokhoz nyúlni.
Valahogy szedd logikai sorrendbe, mi miben van, mi nem működik, mert ez amit eddig írtál, elég érthetetlen.
A MiniToolPartition látja ,de Ext4-re van formázva így a Win nem nagyon kommunikál vele.Egy frissítés volt reggel,de nem írt hibát és működött utána rendesen.
De mi nem kommunikál a Winnel? A külső házas HDD? MInek a frissítéséről van szó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Steam Deck
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- Xbox Series X|S
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Samsung 870 EVO / 250GB / MZ-77E250B
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged