Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

nagyúr

válasz hunaqua #52576 üzenetére

Szerintem a külső házas HDD-vel jól megkavartad a kérdést, de ha jól értem, annak a problémához annyi köze van, mintha azt írtad volna, hogy lila az egered! Van egy PC, amiben van egy SSD, amin OMV fut...nem látja a külső HDD-t a géped, jól értem? Ha igen, akkor ennek mi köze a PC-ben lévő SSD-hez?

easy... fórumtársunkkal ellentétben én nem felejteném el az OMV, hanem az azon lévő S.M.A.R.T programmal megnézném a meghajtókat. smartmontools alapú app van OMV-n, de akár terminalban is megnézheted a smartctl parancs kimenetét. A smartmontools akár még email-t is küld neked, ha meghibásodik a meghajtó, szóval értelmetlen egyből HDS meg egyéb WInes appokhoz nyúlni.

Valahogy szedd logikai sorrendbe, mi miben van, mi nem működik, mert ez amit eddig írtál, elég érthetetlen. ;)

A MiniToolPartition látja ,de Ext4-re van formázva így a Win nem nagyon kommunikál vele.Egy frissítés volt reggel,de nem írt hibát és működött utána rendesen.

De mi nem kommunikál a Winnel? A külső házas HDD? MInek a frissítéséről van szó? :Y

[ Szerkesztve ]

mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés